Šifra proizvoda: ski_acrjhk22_c

SKIJE ELAN WILDCAT BLACK EDITION 76 PS ELX11 (DB3834)

Home Ski oprema Skije SKIJE ELAN WILDCAT BLACK EDITION 76 PS ELX11 (DB3834)
64.450 RSD Special Price 51.560 RSD Ušteda - 12.890 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-20%
  • Detaljan opis
  • Specifikacija
  • DeklaracijaSKIJE ELAN WILDCAT 76 C BLACK EDITION

( SKI-ACRJHK22 )

Elan - Always Good Times

Good Times - po Elan-u je sve u tome, a najbolje vreme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vreme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. "Good Times"

 

W STUDIO

Skije iz Elanovog W Studia - kolekcije skija za nežniji pol, lakše i mekše, kako u jezgru tako i na vezovima, dok boje i dizajn odgovaraju najnovijim modnim zahtevima, za elegantno uživanje u skijanju.

U Elan W studiju nastojimo da donesemo globalnu perspektivu na žensko skijanje. Od svakodnevnih skijaša do onih koji su ceo svoj život posvetili skijanju, tim žena radi sa Elanovim istraživanjem i razvojem, dizajnerima i inženjerima kako bi obezbedio najbolje proizvode za žene.
Sve inovacije W studija kreirane su kroz inovativni pristup usmeren na potrošača kako bi se zadovoljile potrebe performansi i poboljšalo ukupno iskustvo brenda za žene.
Napravili smo bolji proizvod slušajući njene preferencije i fino podešavajući tehnologiju kako bismo podigli njeno samopouzdanje u svakom koraku. Našu inovaciju hrani njena želja da u planine donese smeh i energiju.
Na kraju, skijanje je sloboda izražavanja, energija zajednice i trenutak da provedete vreme svog života. To su dobra vremena.

 

All Mountain

WILDCAT

Ultimativni pratilac za poverenje i avanture

Dizajnirana od strane žena, linija je napravljena da optimizuje i poboljša energiju i performanse skijašica u bilo kojim uslovima ili terenu. Kao najbliži most Ripstick W kolekciji, Wildcat spaja Elanove nagrađivane tehnologije, uključujući najnapredniji asimetrični dizajn skija za žene Amphibio Truline W Technologiju, uz novi pogled na all mountain skijanje. Zauzimajući savremeni pristup all mountain skijanju, Wildcat zauzima novu teritoriju sa fino odabranim drvenim jezgrima na malo širim šasijama u kojima se nalaze lagane, strukturne konstrukcije za efikasan prenos energije i savršenstvo u svakom koraku.

Superior All Mountain versatility meets state of the art ski technology.

Amphibio serija - stalno razvijajuća, uvek inovativna, all-mountain ski kolekcija. Visoko svestrane, dinamične i okretne skije dizajnirane su za najbolje all-mountain skijaše. Poznate po svojim visokim performansama sa asimetričnim Amphibio profilom, serija dolazi na viši nivo sa Amphibio Truline tehnologijom za savršene zaokrete. Amphibio serija ništa ne kompromituje i obećava sve što je potrebno da budete kraljica padina.

 

ELAN WILDCAT 76 C Black Edition

Elegance and Grace

BLING! Dajte izjavu s elegantnom novom Black Edition Wildcat skijom ukrašenom Swarovski kristalima. Vrhunska kombinacija elegancije i gracioznosti koja garantuje da će vas primetiti na planini.

 

Target User

SKI LEVEL

Intermediate - Advanced - Expert

○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○

TERRAIN

Groomed   -   Variable  -   Powder

● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

SPEED

Slow      -      Medium      -      Fast

○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○

 

Specifikacija & Tehnologije

 

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: TruLine Technology, SST Sidewall, Laminated Woodcore, Carbon Reinforcement
  • Geometrija: 127 76 104
  • Dužina / Radius: 144(10.1), 150(11.5), 158(13.9), 166(14.4)
  • Sistem / Plate: Power Shift
  • Vez: ELX 11.0 GW SHIFT BLK/BLK

 

● Amphibio koncept

Jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, leva i desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

 

● Amphibio Truline Technology

Amphibio Truline podiže asimetrični dizajn skija u sledeću dimenziju strateškim lociranjem materijala iznad rubnika skija. Strukturni materijal se postavlja celom dužinom unutašnjeg rubnika skije, pružajući veću stabilnost za zaokrete, dok se manje materijala postavlja iznad spoljneg rubnika skije, što rezultira glatkim i lakim savršenim zaokretima.

 

● SST Sidewall

Sidewall Construction - vertikalno položen ABS materijal iznad rubnika, "odrezan" pod uglom, od vrha do repa skije, omogućava direktan prenos snage od noge skijaša do rubnika, obezbeđuje kontrolu i stabilnost u brzini, i ubrzanje u zaokretima.

 

● Laminated Woodcore

Laminirano drveno jezgro, specijalno oblikovano za svaki model i veličinu. Koristeći različite vrste drveta u raznim kombinacijama, omogućava prilagođavanje flex obrazca za različite namene. Ovo veoma izdržljivo i izuzetno brzo drveno jezgro, prenosi snagu direktno na rubnike i omogućava okretnost na različitim strminama.

 

● Carbon - lagan i jak materijal, obezbeđuje dodatnu potporu i ojaćanje na mestima gde je to potrebno.

 

● PowerShift system

Potpuno integrisani sistem vezivanja - free flex "plate-in-plate" design, novo rešenje, dve ploče koje se slobodno kreću i omogućavaju skiji da se savije celom svojom dužinom. Jedinstveni PowerEdge Lifters obezbeđuju direktan prenos snage sa veza do ruba, osiguravaju brzu inicijaciju u zavoj i poboljšan odziv prilikom zaokreta. Apsorberi vibracija na krajnjim tačkama ploče ublažavaju vibracije za bolji odziv i udobnost.

 

 

Više o proizvodu:ELAN

Širina struka 73 - 88 mm
Pol Za žene
Tip Za mešoviti teren
Dužina skija 150 - 160 cm
Nivo znanja Napredno - Ekspertski
Sistem Sa vezom
Uvoznik Planet Bike Co d.o.o. Beograd
Zemlja porekla Slovenija
Proizvođač ELAN D.O.O.
Pogledajte i ove proizvode
Copyright © 2023 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.