Šifra proizvoda: ski_aarhll20_c

SKIJE ELAN VOYAGER green

Home Ski oprema Skije SKIJE ELAN VOYAGER green
145.990 RSD Special Price 123.990 RSD Ušteda - 22.000 RSD
Dodaj na listu želja

FINALNI DODATNI POPUST

Iskoristite dodatni popust od 15% za kupovinu 2 i više artikala iz kategorija ZIMA i LIFESTYLE

Dodatni popust se prikazuje i ostvaruje u korpi prilikom web kupovine na sajtu, odnosno na kasi u radnjama i na već snižene cene navedenih artikala!

Možete kombinovati artikle iz kategorija ZIMSKI SPORTOVI i LIFESTYLE i ostvariti dodatni popust.

Podeli Sa prijateljima
-15%
 • Detaljan opis
 • SpecifikacijaSKIJE ELAN VOYAGER GREEN

( SKI-AARHLL20 )

Elan - Always Good Times

Good Times - po Elan-u je sve u tome, a najbolje vreme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vreme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. "Good Times"

VOYAGER
Novi Elan Voyager je prva svetska high performance, folding, all-mountain skija. S jedne strane vrlo zgodna za nošenje jer se preklopi ispod 1m. S druge strane, Voyager će se sretno boriti sa svime što jedan zahtevni skijaš poželi od skije, bez ugrožavanja i jednog dela performansi.

MAKING THE MOUNTAINS CLOSER

ULTIMATE TRAVEL COMPANION
Avionom, vozom ili automobilom, bez obzira na to kako dolazite na planinu, Voyager odgovara vašoj avanturi.

Voyager je visoko inovativan proizvod na koji se Elan fokusirao u poslednje tri godine. Dokazuje da je Elan i dalje jedan od vodećih brendova u inovacijama među skijaškom industrijom. Voyager je prva potpuno funkcionalna alpska sklopiva skija koja reže stazu poput race piste skije i lako se nosi sa bilo kojim terenom. Elanova revolucionarna Connect Technology učinila je sklapanje skija lakim i efikasnim za transport bez gubitka performansi na padinama. Ova inovativna tehnologija je toliko dobra da su se čak i najiskusniji skijaši oduševili kada smo im pokazali sklopljenu skiju nakon što su ih skijali. Elanov jedinstveni Amphibio profil, laminirano drveno jezgro i bočni RST zid garantuju performanse koje očekujete od Elana, dok su posebno dizajnirane Fusion plate i Connect Technology strukture sastavni deo performansi skija, a istovremeno omogućavaju da se preklopi.

Elan Voyager

 

Target User

SKI LEVEL

Intermediate - Advanced - Expert

○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

TERRAIN

Groomed   -   Variable  -   Powder

● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○

SPEED

Slow      -      Medium      -      Fast

○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

 

Specifikacija & Tehnologije

 

 • Profil: Amphibio
 • Tehnologija: Amphibio Technology, Connect technology®, Laminated Woodcore, Titanium reinforcement
 • Geometrija: 127/78/110
 • Dužina / Radius: 160(12,6), 166(13.7) 172(14.9)
 • Sistem / Plate: Carbon reinforced, Fusion plate
 • Vez: EMX 12.0 GW
 • Ski Length 160 cm / Travel Lenght 87 cm
 • Ski Length 166 cm / Travel Lenght 90 cm
 • Ski Length 172 cm / Travel Lenght 93 cm

 

● Amphibio koncept

Jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, leva i desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

 

● Connect technology

Tajna Voyagera je Elanova revolucionarna Connect® tehnologija sa veoma naprednim sofisticiranin četvoroosnim mehanizmom koji povezuje, spaja i zatvara, skiju na preklopnom zglobu. Ovaj mehanizam u kombinaciji sa Fusion pločom ojačanom karbonom deluje kao nosiva platforma. Zajedno, ove dve komponente obezbeđuju torzionu krutost i time superiorne performanse skija, dok omogućavaju sklapanje skija u kompaktan komplet pogodan za putovanja koji takođe ispunjava zahteve za prijavu prtljaga na aerodromima.

 

● Laminated Woodcore

Laminirano drveno jezgro, specijalno oblikovano za svaki model i veličinu. Koristeći različite vrste drveta u raznim kombinacijama, omogućava prilagođavanje flex obrazca za različite namene. Ovo veoma izdržljivo i izuzetno brzo drveno jezgro, prenosi snagu direktno na rubnike i omogućava okretnost na različitim strminama.

 

● Titanium reinforcement- sloj titanijuma za povećane performanse i odzivnost.

 

 

Više o proizvodu:ELAN

Širina struka 73 - 88 mm
Dužina skija > 170 cm
Sistem Sa vezom
Tip Za mešoviti teren
Nivo znanja Napredno - Ekspertski
Pol Za muškarce
Pogledajte i ove proizvode
Copyright © 2023 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.