Šifra proizvoda: ski_aajgnz20_c

SKIJE ELAN SCX FUSION X EMX12 (DB192219)

Home Ski oprema Skije SKIJE ELAN SCX FUSION X EMX12 (DB192219)
57.990 RSD
77.300 RSD Special Price 57.990 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-25%
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaSKIJE ELAN SCX FUSIONX EMX12.0

( SKI-AAJGNZ20 )

Elan - Always Good Times

Good Times - po Elan-u je sve u tome, a najbolje vreme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vreme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. "Good Times"

RACE PRECISION

Izgrađena od DNK trkačkih skija, Elan Precision Collection prkosi ograničenjima brzine i čitavu planinu čini trkačkom stazom.

Power & control to take charge.

Race linija predstavlja Elanovu krv. Ove skije su namenjene najzahtevnijim skijašima. Izgrađene su za skijaše čija je stručnost već gotovo savršena, za skijaše koji znaju šta žele od skijanja. Skije koje pripadaju Race klasi su beskompromisne strele. Bez obzira da li birate skije za ski cross, slalom ili grand slalom, od njih ćete uvek dobiti najviši mogući nivo ski stručnosti. Elan Race skije sada imaju potpuno novi oblik i identitet. Sinonim za brzinu, čvrstinu i snagu je strelica. Arrow tehnologija sada pokreće Elan Race kolekciju i poboljšava performanse. Skije su takođe ukrašene novim sportskim bojama, i novom Elan Racing Green nijansom. Race linija sastoji se od brojnih modela namenjenih profesionalnim takmičarima i odličnim rekreativnim skijašima.

Elan SCX

MULTITURN HYBRID
Ovaj Crossover za kratke i duge zavoje sa trkačkim DNK će omogućiti da napravite savršene zaokrete različitih radijusa.

Elan SCX Fusion X je prava višenamenska skija koja spaja mogućnost kratkog slaloma ili dugog brzog veleslalomskog okreta, bez potrebe za promenom skija. Skija je dizajnirana za zahtevne skijaše koji žele savršenstvo i svestranost skijanja kako bi mogli da naprave bilo koji carving zaokret. Kombinacija Arrow tehnologije, agresivni prednapeti profil, novog R² FRAME drvenog jezgra, RST bočne strane i ojačanja od dvostrukog titaniuma podići će vaše skijanje na novi nivo. Power Rebound System koji kombinuje podignut Fusion X sistem vezova i carbon booster ploču obezbediće brze izlaske iz zavoja. Kratki ili dugi zavoj, SCX donosi najbolje od oba sveta.

Target User

- SKI LEVEL:
Intermediate - Advanced - Expert
○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●
- TERRAIN:
Groomed - Variable - Powder
● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
- SPEED:
Slow - Medium - Fast
○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ●

  • Profil: Camber
  • Tehnologija: Arrow Technology, RST Sidewall, R2 Frame Woodcore, Dual Ti , Power Rebound System
  • Geometrija: 113/67/100
  • Dužina / Radius: 168(15.1), 174(15.9), 180(16.7)
  • Sistem / Plate: Fusion X + Arrow Carbon Plate
  • Vez: EMX 12.0 GW FUSION X BLK/GRN

Camber profil ima kontakt na ivicama od vrha do repa skije i omogućava vrhunsko prianjanje na rubnike, stabilnost i prenos snage punom dužinom skija.

Arrow technology je upotreba strateški oblikovanih ploča i titanijumskih strukturalnih slojeva na skijama, koji rade u harmoniji da bi pružili munjevit odziv sa world class preciznošću i tačnošću. Savijena kompozitna ploča je fiksirana na skiju i deluje kao booster koji generiše snagu za vrh skije. Sloj titanijuma u ​​obliku strelice istovremeno sakuplja i prenosi ovu energiju što se pretvara u trenutni superiorni pritisak na rubove.

RST Sidewall, konstrukcija sa vertikalnim bokovima, obezbeđuje čvrsto hvatanje rubnika za podlogu od vrha do repa skije i direktan prenos snage velikom brzinom.

R2 Frame Woodcore je jedinstveno tip-to-tail drveno jezgro gde je mekši drveni centar ojačan okvirom od tvrdog drveta, koji omogućava jezgru da raspodeljuje silu od vrha do repa. Ova robusna konstrukcija omogućava raznovrsne flex obrasce za različite tipove skijanja i daje skijašu čisti osećaj poverenja u skijanje.

Dual TI ojačanje je sendvič drveno jezgro sa 2 sloja titanijuma. Ova konstrukcija pruža vrhunsku kontrolu na rubnicima i progresivni flex za skije visokih performansi.

Power Rebound System kombinuje podignut Fusion X sistem vezova i carbon booster ploču za snažan odaziv i preciznost za brze izlaske iz zavoja.

FUSION X
The next generation of binding systems.
Fusion X je Elanova nova generacija sistema vezivanja visokih performansi. Novi single connection dizajn omogućava glatko slobodno savijanje između skija i vezova, što dovodi do lake inicijacije zaokreta. 30% lakša, nova konstrukcija piramidalnog oblika, ojačana je titanijumom za dodatnu snagu i direktan, snažan odaziv od rubnika do rubnika. Skijanje na velikim brzinama sada je preciznije zbog direktnog prenosa snage.

Više o proizvodu:ELAN

Dužina skija 162 - 170 cm, > 170 cm
Širina struka < 73 mm
Pol Za muškarce
Tip Race
Nivo znanja Napredno - Ekspertski
Sistem Sa vezom
Copyright © 2022 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.