Šifra proizvoda: ski_adbgdc20_c

SKIJE ELAN RIPSTICK 106

Home Ski oprema Skije SKIJE ELAN RIPSTICK 106
59.600 RSD Special Price 47.680 RSD Ušteda - 11.920 RSD
Dodaj na listu želja

ZIMA SVIMA POGODNOSTI

Kupite 2 artikla i ostvarite dodatnih 10% i na već snižene cene
ili
Kupite 3 ili više artikala i ostvarite dodatnih 15% i na već snižene cene!

Popusti se prikazuju i ostvaruju u korpi prilikom web kupovine ili na kasi u prodavnici i odnose se na kompletan asortiman zimskih i outdoor proizvoda -planinarenje.

Možete kombinovati artikle iz gore navedenih kategorija.

Podeli Sa prijateljima
-20%
Zima svima
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaSKIJE ELAN RIPSTICK 106

( SKI-ADBGDC20 )

Elan - Always Good Times

Good Times - po Elan-u je sve u tome, a najbolje vreme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vreme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. "Good Times"

RIPSTICK

Vekovni izazov u ​​dizajnu skija je stvaranje laganog proizvoda koji nudi beskompromisnu ​​plovnost i stabilnost na negovanom terenu, koji se takođe ističu na alpine touring. Ripstick opravdava izazov, čineći ga savršenom freeride skijom za svako iskustvo u planinama.

Elan Ripstick 106

PLAKE’S PICK
Ripstick 106 je vrhunska freeride skija za bilo koji teren. Od granične linije do osnovne kuće, vrha do parkirališta i glave staze do vrata prtljažnika, ova skija se ističe u svim uslovima. Nije ni čudo što je to Glenova omiljena skija iz Elanove kolekcije!

Odabir pravih freeride skija može biti prilično komplikovana stvar. Vrlo široke skije ponekad nisu najbolji izbor za tvrdu podlogu, a sa uskim skijama borićemo se u dubokom snegu. Ripstick 106 pravi je odgovor za vaše probleme sa izborom, jer, kako kaže Glen Plake, "to je jedina skija koju mogu poneti bilo gde u svet i biti u redu." Dizajnirana je kao jedna skija za sve freeride uslove, od dubokog snega, snegom pokrivenih šuma, do ledenih padina. Mala težina i svestranost postignuta je pomoću inovativnog tehnološkog koktela, kombinacija Carbon Line technology sa drvenim jezgrom, karbonskih cevi u bokovima i Vapor Tip umetaka, Amphibio profil i SST bočni rubovi za snagu, okretnost i preciznost.

 

Target User

SKI LEVEL

Intermediate - Advanced - Expert

○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

TERRAIN

Groomed   -   Variable  -   Powder

○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

SPEED

Slow      -      Medium      -      Fast

○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

 

Specifikacija & Tehnologije

 

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: Carbon Line Technology, SST sidewall, TubeLite Woodcore, Carbon Rods, VaporTip, Fibreglass
  • Geometrija: 143/106/120
  • Dužina / Radius: 164(16.0), 172(17.0), 180(18.1), 188(20.4)
  • Sistem / Plate: Flat
  • Vez: -
  • Napomena: uz skije ne dolaze vezovi / Preporučen vez: ATTACK 14 MN W_O Brake

 

● Amphibio koncept

Jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, leva i desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

 

● Amphibio Carbon Line technology

Amphibio Carbon Line tehnologija kombinacija je inovacija koje pružaju najbolji odnos lagane konstrukcije sa snagom i performansama. Amphibio Carbon Line technology podiže asimetrični dizajn skija na sledeći nivo strateškim lociranjem karbonske armature preko unutrašnjih ivica skija pružajući veću snagu u zavoju, dok karbonske šipke umetnute u drvenu podlogu maksimiziraju uštedu na težini i ukupnu stabilnost. Krajnji rezultat je izuzetno lagana skija visokih performansi sa beskompromisnom svestranošću i glatkim performansama.

 

● SST - Sidewall Construction

Vertikalno položen ABS materijal iznad rubnika, "odrezan" pod uglom, od vrha do repa skije, omogućava direktan prenos snage od noge skijaša do rubnika, obezbeđuje kontrolu i stabilnost u brzini, i ubrzanje u zaokretima.

 

● TubeLite Woodcore

Dve super lagane šuplje 5mm karbonske cevi ( Carbon Rods ) umetnute u bokove laganog laminirang drvenog jezgra. One obezbeđuju torzionu stabilnost i snažan rebound, uz redukciju težine jezgra. Rezultat je neverovatan lagan odziv i stabilnost.

 

● Vapor Inserts

Vapor Tip umeci su napredni kompoziti koji su integrisani u vrh i rep jezgra skije. Ovi umetci smanjuju težinu i vibracije, dramatično poboljšavajući stabilnost i obezbeđujući glatku vožnju čak i u najzahtevnijim uslovima.

 

● Fiberglass - pozicioniran iznad ili ispod ski jezgra, Fiberglass ojačanje optimizuje flex obrazac i povećava otpornost na uvijanje.

 

 

Više o proizvodu:ELAN

Dužina skija > 170 cm
Širina struka > 88 mm
Pol Za muškarce
Tip Freeski
Nivo znanja Napredno - Ekspertski
Sistem Bez veza
Copyright © 2022 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.