Šifra proizvoda: ski_acdklx23_c

SKIJE ELAN PRIMETIME N3 PS EL10 (DB5330)

Home Ski oprema Skije SKIJE ELAN PRIMETIME N3 PS EL10 (DB5330)
57.850 RSD Special Price 46.280 RSD Ušteda - 11.570 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-20%
 • Detaljan opis
 • Specifikacija
 • DeklaracijaSKIJE ELAN PRIMETIME N°3 W PS EL 10.0

( SKI-ACDKLX23 )

Elan - Always Good Times

Good Times - po Elan-u je sve u tome, a najbolje vreme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vreme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. "Good Times"

 

W STUDIO

Skije iz Elanovog W Studia - kolekcije skija za nežniji pol, lakše i mekše, kako u jezgru tako i na vezovima, dok boje i dizajn odgovaraju najnovijim modnim zahtevima, za elegantno uživanje u skijanju.

U Elan W studiju nastojimo da donesemo globalnu perspektivu na žensko skijanje. Od svakodnevnih skijaša do onih koji su ceo svoj život posvetili skijanju, tim žena radi sa Elanovim istraživanjem i razvojem, dizajnerima i inženjerima kako bi obezbedio najbolje proizvode za žene.
Sve inovacije W studija kreirane su kroz inovativni pristup usmeren na potrošača kako bi se zadovoljile potrebe performansi i poboljšalo ukupno iskustvo brenda za žene.
Napravili smo bolji proizvod slušajući njene preferencije i fino podešavajući tehnologiju kako bismo podigli njeno samopouzdanje u svakom koraku. Našu inovaciju hrani njena želja da u planine donese smeh i energiju.
Na kraju, skijanje je sloboda izražavanja, energija zajednice i trenutak da provedete vreme svog života. To su dobra vremena.

 

On Piste

PRIMETIME

Carve Out a Good Time

Opremite se za savršenu vožnju. Svaki nivo intenziteta se uzima u obzir, različiti karakteri u vašoj grupi će se lako poistovetiti sa njim i odlično ćete se provesti zajedno. Bilo da ste najbrži, coolest ili najelegantniji, ova skija će vas osnažiti i maksimalna zabava je zagarantovana. I na kraju dana, osetićete neku podršku koja će vas naterati da se ponovo podignete na još jednu vožnju. Vremena za pamćenje. Vremena za deljenje. Jedva čekam sledeći dan da nastavimo.

Primetime ponovo podstiče uzbuđenje za on-piste carving kategoriju tako što ubrizgava mladalačku filozofiju dizajna u kombinaciji sa najsavremenijim procesom izgradnje, što rezultira potpuno novom kolekcijom koja vraća zabavu u carving. Nova tehnologija omogućava skijašu da iskoristi potencijal kolekcije, uz manje napora za beskonačni carving, bez obzira na iskustvo. Od iskusnih ljubitelja brzine do rekreativaca, modeli Primetime kolekcije su strateški dizajnirani da maksimiziraju kontrolu, performanse i preciznost i to rade sa lakoćom, tako da možete da se fokusirate na sva iskustva koja skijaški dan čine odličnim.

 

ELAN PRIMETIME N°3 W

Hot Lapper

Dizajnirana za celodnevno uživanje, Primetime N°3 kombinuje svestrani otisak sa energičnom brzinom za prijatno iskustvo na snegu.

Uživajte u beskrajnim okretima bez napora u Primetime N°3. Platforma od 73 mm koja je brza od ivice do ivice, ima precizan ulazak i izlazak iz skretanja i razigranu vožnju. PowerMatch tehnologija sa Mono Ti slojem vam omogućava da pristupite svom potencijalu korišćenjem jačeg materijala na unutrašnjoj ivici za najbolju mešavinu snage, prianjanja i odskoka, i manje materijala na spoljnoj ivici za lako manevrisanje i kontrolu. Završni dodir je PowerShift sistem vezova koji omogućava skiji da se savija prirodno i energično i uz malu težinu.

 

Ključne Karakteristike
 • Kontrola bez napora od ivice do ivice
 • Glatki odskok
 • Predvidljivi ulazak i izlaz u zaokret
 • Najviše oprašta
 • Intermediate to advanced skiers

 

SIZE GUIDE

- Visina skijaša - Dužina skija

 • 149 - 159 cm --- 144
 • 156 - 166 cm --- 151
 • 163 - 173 cm --- 158
 • 170 - 180 cm --- 165

 

Target User

SKI LEVEL

Intermediate - Advanced - Expert

○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○

TERRAIN

Groomed   -   Variable  -   Powder

● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

SPEED

Slow      -      Medium      -      Fast

○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○

 

Specifikacija & Tehnologije

 

 • Profil: Amphibio
 • Tehnologija: RST sidewall, Power Match Technology, Power Woodcore, Mono Ti, High Speed Gliding Base
 • Geometrija: 127 / 73 / 111
 • Dužina / Radius: 144(9.1), 151(10.1), 158(11.1), 165(12.2)
 • Sistem / Plate: Power Shift
 • Vez: EL 10.0 GW SHIFT BLK/TRQ

 

● Amphibio koncept

Jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, leva i desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

 

● RST Sidewall

Konstrukcija sa vertikalnim bokovima, obezbeđuje čvrsto hvatanje rubnika za podlogu od vrha do repa skije i direktan prenos snage velikom brzinom.

 

● Power Match Technology

Sa Power Match tehnologijom, konstrukcija skije je usklađena sa načinom na koji skijaš stavlja snagu na sneg, omogućavajući skijašu prirodniju kontrolu unutrašnjih i spoljašnjih ivica za najintuitivniji osećaj tokom celog zaokreta.

 

● Power Woodcore

Vertikalno povezani drveni laminat oko sintetičkog jezgra, omogućava veću torzionu stabilnost u kombinaciji sa poboljšanim odzivom. Ova konstrukcija stvara bolju kontrolu na rubovima od vrha do repa skije i konstantan flex.

 

● Mono Ti konstrukcija koristi jedan sloj titanijuma na vrhu woodcore jezgra za povećane performanse i odzivnost.

 

● PowerShift system

Potpuno integrisani sistem vezivanja - free flex "plate-in-plate" design, novo rešenje, dve ploče koje se slobodno kreću i omogućavaju skiji da se savije celom svojom dužinom. Jedinstveni PowerEdge Lifters obezbeđuju direktan prenos snage sa veza do ruba, osiguravaju brzu inicijaciju u zavoj i poboljšan odziv prilikom zaokreta. Apsorberi vibracija na krajnjim tačkama ploče ublažavaju vibracije za bolji odziv i udobnost.

 

 

Više o proizvodu:ELAN

Širina struka 73 - 88 mm
Pol Za žene
Tip Za uređenu stazu
Dužina skija 140 - 149 cm, 150 - 160 cm, 162 - 170 cm
Sistem Sa vezom
Nivo znanja Srednje - Napredni
Uvoznik Planet Bike Co d.o.o. Beograd
Zemlja porekla Slovenija
Proizvođač ELAN D.O.O.
Pogledajte i ove proizvode
Copyright © 2024 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.