Šifra proizvoda: ski_abbhnp21_c

SKIJE ELAN PORSCHE DESIGN AMPHIBIO EMX12 (DB1022)

Home Ski oprema Skije SKIJE ELAN PORSCHE DESIGN AMPHIBIO EMX12 (DB1022)
102.500 RSD
102.500 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaSKIJE ELAN PORSCHE DESIGN ELAN AMPHIBIO

( SKI-ABBHNP21 )

Elan - Always Good Times

Good Times - po Elan-u je sve u tome, a najbolje vreme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vreme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. "Good Times"

ALL MOUNTAIN AMPHIBIO

Osvojite sve terene preciznošću i snagom all-mountain Amphibio skija koje će vam dati samopouzdanje za savršene zaokrete.

Superior All Mountain versatility meets state of the art ski technology.

Amphibio serija - stalno razvijajuća, uvek inovativna, all-mountain ski kolekcija. Visoko svestrane, dinamične i okretne skije dizajnirane su za najbolje all-mountain skijaše. Poznate po svojim visokim performansama sa asimetričnim Amphibio profilom, serija dolazi na viši nivo sa Amphibio Truline tehnologijom za savršene zaokrete, dok Fusion X sistem vezova pruža glatku, slobodnu fleksibilnost. Amphibio serija ništa ne kompromituje i obećava sve što je potrebno da budete kralj padina.

State-Of-The-Art Innovation Meets Premium Design

1963. godine profesor Ferdinand Alexander Porsche stvorio je jedan od najznačajnijih dizajnerskih predmeta u savremenoj istoriji: Porsche 911. Sledeći njegovu viziju da principe i mit o Porscheu odnesu izvan automobilskog sveta, stvorio je ekskluzivnu marku životnog stila Porsche Design 1972. godine. Njegova filozofija i jezik dizajna i danas se mogu videti u svim Porsche Design proizvodima. Deljenje strasti za inovacijama, gde dizajn prati funkciju, bio je pokretački trenutak da Elan i Porsche Design krenu zajedno na novi put saradnje, gde sofisticirane dizajnerske ideje i inovativna rešenja stvaraju jedan od najistaknutijih proizvoda u skijaškoj industriji, koji premašuje svakodnevni odnos dizajn-proizvod.

Porsche Design Elan Amphibio

Versatile Performer
Elan je ponosan što treću sezonu sarađuje sa Porsche Design-om. Novi Porsche Design Elan Amphibio ultimativna je kombinacija izuzetnog dizajna i visokih performansi na snegu, uz još veću svestranost zahvaljujući široj šasiji, pružajući snagu i kontrolu za savršeno iskustvo skijanja.

Ovaj zajednički dizajn je osvajač ski staza i nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Konstruisana sa najvišim nivoom tehnologije i vrhunskim materijalima, ova elegantna mašina će otopiti led ispod vaših ski cipela, pokoriti svaku padinu na vidiku i osigurati vrhunske performanse u popodnevnim uslovima, zahvaljujući široj šasiji. Porsche Design Elan Amphibio je vrhunsko iskustvo koje kombinuje Elanovu nagrađivanu tehnologiju sa najsavremenijim stilom i inspiracijom Porsche Design Studija. Spremna da sa savršenom formom krene na bilo koji deo planine sa Amphibio Truline tehnologijom. Porsche Design Elan Amphibio donosi više stabilnosti od trkačkih skija i lakša je za rukovanje od mekih i razigranih freeride skija. Očekivanja su nadmašena kada se dva legendarna brenda ujedine u inovacijama i dizajnu.

Target User

- SKI LEVEL:
Intermediate - Advanced - Expert
○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●
- TERRAIN:
Groomed - Variable - Powder
● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○
- SPEED:
Slow - Medium - Fast
○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: TruLine Technology, SST Sidewall, Laminated Woodcore, Mono Ti, Carbon Reinforcement
  • Geometrija: 129/82/112
  • Dužina / Radius: 160 (12.0), 166 (13.1), 172 (14.3), 178(15.5)
  • Sistem / Plate: Fusion X
  • Vez: EMX 12.0 GW FUSION X BLK/SIL

Amphibio koncept - jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, leva i desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

Amphibio Truline Technology
Amphibio Truline podiže asimetrični dizajn skija u sledeću dimenziju strateškim lociranjem materijala iznad rubnika skija. Strukturni materijal se postavlja celom dužinom unutašnjeg rubnika skije, pružajući veću stabilnost za zaokrete, dok se manje materijala postavlja iznad spoljneg rubnika skije, što rezultira glatkim i lakim savršenim zaokretima.

SST - Sidewall Construction - vertikalno položen ABS materijal iznad rubnika, "odrezan" pod uglom, od vrha do repa skije, omogućava direktan prenos snage od noge skijaša do rubnika, obezbeđuje kontrolu i stabilnost u brzini, i ubrzanje u zaokretima..

Laminated Woodcore - laminirano drveno jezgro, specijalno oblikovano za svaki model i veličinu. Koristeći različite vrste drveta u raznim kombinacijama, omogućava prilagođavanje flex obrazca za različite namene. Ovo veoma izdržljivo i izuzetno brzo drveno jezgro, prenosi snagu direktno na rubnike i omogućava okretnost na različitim strminama.

Mono Ti konstrukcija koristi jedan sloj titanijuma na vrhu woodcore jezgra za povećane performanse i odzivnost.

Carbon - lagan i jak materijal, obezbeđuje dodatnu potporu i ojaćanje na mestima gde je to potrebno.

FUSION X
The next generation of binding systems.
Fusion X je Elanova nova generacija sistema vezivanja visokih performansi. Novi single connection dizajn omogućava glatko slobodno savijanje između skija i vezova, što dovodi do lake inicijacije zaokreta. 30% lakša, nova konstrukcija piramidalnog oblika, ojačana je titanijumom za dodatnu snagu i direktan, snažan odaziv od rubnika do rubnika. Skijanje na velikim brzinama sada je preciznije zbog direktnog prenosa snage.

Više o proizvodu:ELAN

Dužina skija 162 - 170 cm, > 170 cm
Širina struka 73 - 88 mm
Pol Za muškarce
Tip Za mešoviti teren
Nivo znanja Napredno - Ekspertski
Sistem Sa vezom
Copyright © 2022 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.