Šifra proizvoda: ski_accfjj19_c

SKIJE ELAN INSOMNIA BLACK EDITION PS ELX11 (DB383418)

Home Ski oprema Skije SKIJE ELAN INSOMNIA BLACK EDITION PS ELX11 (DB383418)
56.400 RSD
62.700 RSD Special Price 56.400 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-10%
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaSKIJE ELAN INSOMNIA BLACK EDITION PS ELX11.0

( SKI-ACCFJJ19 )

Elan - Always Good Times

Good Times - po Elan-u je sve u tome, a najbolje vreme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vreme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. "Good Times"

ALL MOUNTAIN W STUDIO

Pravite savršene zavoje po snegu u svim uslovima, precizno i izvanredno uravnoteženo na skijama iz All-Mountain Elan W Studio kolekcije. Ova izuzetna porodica skija uliva samopouzdanje za uživanje na svim stazama.

Superior All Mountain versatility meets state of the art ski technology.

Amphibio serija 2019/20 označava novu eru za stalno razvijajuću, uvek inovativnu, all-mountain ski kolekciju. Visoko svestrane, dinamične i okretne skije dizajnirane su za najbolje all-mountain skijaše. Poznate po svojim visokim performansama sa asimetričnim Amphibio profilom, serija dolazi na viši nivo sa Amphibio Truline tehnologijom za savršene zaokrete. Amphibio serija ništa ne kompromituje i obećava sve što je potrebno da budete kraljica padina.

Elan Insomnia Black Edition

POWER, GRACE, STYLE AND GLAMOUR
Insomnia Black Edition spoj je stila i elegancije. Dizajnirana za precizno skijanje na uređenim padinama, donosi novi nivo sofisticiranosti Elan W Studio kolekciji.

Sa 73mm strukom i Swarovski kristalima, Insomnia Black Edition opremljena je za osvajanje svih staza elegancijom, snagom i stilom. Uz dodatni nakit blistaćete kao zvezda, a pomoću Amphibio Truline tehnologije pretvoriće vas u profesionalca. Zbog strateški raspoređenog materijala, skije su lagane i stabilne istovremeno, što olakšava izvođenje savršenih zavoja od prve do poslednje vožnje. Izuzetna kontrola i dinamično savijanje Insomnie Black Edition dizajniran je za skijaše najvišeg kvaliteta.

Target User

- SKI LEVEL:
Intermediate - Advanced - Expert
○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ●
- TERRAIN:
Groomed - Variable - Powder
● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
- SPEED:
Slow - Medium - Fast
○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ●

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: TruLine Technology, RST Sidewall, Laminated Woodcore, Mono Ti
  • Geometrija: 121/73/104
  • Dužina / Radius: 146(11.3), 152(12.2), 158(13.3), 164(14.5), 170(15.7)
  • Sistem / Plate: Power Shift
  • Vez: ELX 11.0 SHIFT GW BLK

Amphibio koncept - jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, leva i desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

Amphibio Truline Technology
Amphibio Truline podiže asimetrični dizajn skija u sledeću dimenziju strateškim lociranjem materijala iznad rubnika skija. Strukturni materijal se postavlja celom dužinom unutašnjeg rubnika skije, pružajući veću stabilnost za zaokrete, dok se manje materijala postavlja iznad spoljneg rubnika skije, što rezultira glatkim i lakim savršenim zaokretima.

RST Sidewall, konstrukcija sa vertikalnim bokovima, obezbeđuje čvrsto hvatanje rubnika za podlogu od vrha do repa skije i direktan prenos snage velikom brzinom.

Laminated Woodcore - laminirano drveno jezgro, specijalno oblikovano za svaki model i veličinu. Koristeći različite vrste drveta u raznim kombinacijama, omogućava prilagođavanje flex obrazca za različite namene. Ovo veoma izdržljivo i izuzetno brzo drveno jezgro, prenosi snagu direktno na rubnike i omogućava okretnost na različitim strminama.

Mono Ti konstrukcija koristi jedan sloj titanijuma na vrhu woodcore jezgra za povećane performanse i odzivnost.

PowerShift system - potpuno integrisani sistem vezivanja - free flex "plate-in-plate" design, novo rešenje, dve ploče koje se slobodno kreću i omogućavaju skiji da se savije celom svojom dužinom. Jedinstveni PowerEdge Lifters obezbeđuju direktan prenos snage sa veza do ruba, osiguravaju brzu inicijaciju u zavoj i poboljšan odziv prilikom zaokreta. Apsorberi vibracija na krajnjim tačkama ploče ublažavaju vibracije za bolji odziv i udobnost.

Više o proizvodu:ELAN

Dužina skija 150 - 160 cm
Širina struka < 73 mm
Pol Za žene
Tip Za mešoviti teren
Nivo znanja Napredno - Ekspertski
Sistem Sa vezom
Copyright © 2022 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.