Šifra proizvoda: SKI-ABEEEJ18

SKIJE ELAN AMPHIBIO 78 TI PS ELS11

28.690 RSD
42.500 RSD Special Price 28.690 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-32%
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaSKIJE ELAN AMPHIBIO 78 TI

( SKI-ABEEEJ18 )

Elan - Always Good Times

Good Times - po Elan-u je sve u tome, a najbolje vreme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vreme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. "Good Times"

ALL MOUNTAIN AMPHIBIO

Tradicionalna skijaška kategorija kombinovana sa potpuno netradicionalnim skijaškim dizajnom, čime je potpuno promenjen izgled all-mountain skija. Amphibio serija je raznolika kolekcija high performance i svestranih skija koje olakšavaju skijanje i maksimiziraju iskustvo. Amphibio serija je revolucionarna zahvaljujući inovativnoj Amphibio 4D tehnologiji, koja ne samo da razbija stereotipe o dizajnu skija, već i o samom skijanju. Amphibio asortiman nudi najviše za sve tipove skijaša, od onih koji žele brzinu i dinamične okrete, do onih koji povremeno izlaze sa uređenih skijaških staza, pa sve do onih koji žele brz napredak i nova skijaška iskustva.

Elan Amphibio 78 TI

Ako imate apetit za svaku kosinu i teren, Amphibio 78 TI su savršene skije za vaše ski sesije. Sa inovativnom Amphibio tehnologijom i glatkim fleksom, budite spremni da posedujete brdo sa ovim univerzalnim performerom.

Ako volite dobra vremena, ne tražite dalje od Amphibio 78 Ti. Amphibio 78 Ti je savršen izbor za skijaše koji uživaju u all-mountain iskustvu na bilo kojoj stazi, terenu ili vremenskim uslovima. Savršen oblik bočnog luka i Amphibio 4D tehnologija osiguravaju da će vaše skijanje dobiti nove dimenzije bez mnogo truda. Amphibio profil kombinuje camber profil za izvrsno prianjanje na rubovima, dok rocker profil brine o direktnijim i bržim zaokretima. Preoblikovani strukturirani laminati smanjuju vibracije - konveksni prednji deo osigurava precizan ulaz u krivinu, a konkavni rep dopušta završetak zaokreta u stilu.

Target User

- SKI LEVEL:
Intermediate - Advanced - Expert
○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○
- TERRAIN:
Groomed - Variable - Powder
○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: Amphibio 4D Technology, Dual Shape, DST sidewall, Power Woodcore, Mono Ti
  • Geometrija: 127/78/105
  • Dužina / Radius: 152(11.5), 160(12.9), 168(14.4), 176(16.0)
  • Sistem / Plate: Power Shift
  • Vez: ELS 11.0 SHIFT GW B85

Amphibio koncept - jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, leva i desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt sa podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

Amphibio 4D tehnologija je najnovija evolucija u modernom ski dizajnu. Elanovi 4D koncept uzima tradicionalne slojeve materijala iz skija i strateški ih oblikuje u konveksne i konkavne oblike na vrhu i repu skije. Konveksni vrh za precizne ulaske u zavoje i i konkavni rep za brzi izlazak iz zavoja. Ovaj dvostruko oblikovani koncept, u kombinaciji sa Amphibio profilom, pruža neusporedivu all mountain svestranost, snagu i performanse.

DST - Dual Sidewall Technology kombinuje vertikalni bočni zid za optimizovano držanje na rubniku, u kombinaciji sa Cap konstrukcijom i delimičnim bočnim zidom na spoljnem rubu za glatke zokrete kada ih poželite.
Kombinacija oba obezbeđuje snagu i performanse uz vrhunski grip na rubovima.

Power Woodcore - vertikalno povezani drveni laminat oko sintetičkog jezgra, omogućava veću torzionu stabilnost u kombinaciji sa poboljšanim odzivom. Ova konstrukcija stvara bolju kontrolu na rubovima od vrha do repa skije i konstantan flex.

Mono Ti konstrukcija koristi jedan sloj titanijuma na vrhu woodcore jezgra za povećane performanse i odzivnost.

PowerShift system - potpuno integrisani sistem vezivanja - free flex "plate-in-plate" design, novo rešenje, dve ploče koje se slobodno kreću i omogućavaju skiji da se savije celom svojom dužinom. Jedinstveni PowerEdge Lifters obezbeđuju direktan prenos snage sa veza do ruba, osiguravaju brzu inicijaciju u zavoj i poboljšan odziv prilikom zaokreta. Apsorberi vibracija na krajnjim tačkama ploče ublažavaju vibracije za bolji odziv i udobnost.

Više o proizvodu:ELAN

brend Elan
Jedinica pakovanja par
Tip Za mešoviti teren
Širina struka 73 - 88 mm
Dužina skija 150 - 160 cm
Nivo znanja Srednje - Napredni
Sistem Sa vezom
Dužina 152
Pol Za muškarce
Copyright © 2020 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.