Šifra proizvoda: SKI-ABJFEV19

SKIJE ELAN AMPHIBIO 14 TI FX EMX11

36.990 RSD
52.400 RSD Special Price 36.990 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-29%
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaSKIJE ELAN AMPHIBIO 14 TI FX EMX 11.0

( SKI-ABJFEV19 )

Elan - Always Good Times

Good Times - po Elan-u je sve u tome, a najbolje vreme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vreme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. "Good Times"

ALL MOUNTAIN AMPHIBIO

Osvojite sve terene preciznošću i snagom all-mountain Amphibio skija koje će vam dati samopouzdanje za savršene zaokrete.

Superior All Mountain versatility meets state of the art ski technology.

Amphibio serija 2019/20 označava novu eru za stalno razvijajuću, uvek inovativnu, all-mountain ski kolekciju. Visoko svestrane, dinamične i okretne skije dizajnirane su za najbolje all-mountain skijaše. Poznate po svojim visokim performansama sa asimetričnim Amphibio profilom, serija dolazi na viši nivo sa Amphibio Truline tehnologijom za savršene zaokrete, dok novi Fusion X sistem vezova pruža glatku, slobodnu fleksibilnost. Amphibio serija ništa ne kompromituje i obećava sve što je potrebno da budete kralj padina.

Elan Amphibio 14

RESORT WARRIOR
Amphibio 14 Ti je dovoljno tačan za potpuno samouverene zaokrete pri svim brzinama, a opet dovoljno upravljiv za celodnevna krstarenja.

Ako tražite skije koje mogu da podnesu sve - ostaju u kontroli, održavaju pritisak na rubnike, efikasno isporučujućuju snagu iz zaokreta u zaokret, Amphibio 14 Ti je upravo ono što ste tražili. Sa titanom ojačana Power shell konstrukcija na 76mm platformi je lagana i izdržljiva, a u kombinaciji sa Amphibio Truline tehnologijom postiže nove visine skijaških performansi za beskompromisni edge grip i lakoću skijanja.

Target User

- SKI LEVEL:
Intermediate - Advanced - Expert
○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○
- TERRAIN:
Groomed - Variable - Powder
○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○
- SPEED:
Slow - Medium - Fast
○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: TruLine Technology, RST Sidewall, PowerShell, Power Woodcore, Mono Ti
  • Geometrija: 125/76/104
  • Dužina / Radius: 152(11.6), 160(13.0), 168(14.6), 176(16.2)
  • Sistem / Plate: Fusion X
  • Vez: 11.0 GW Fusion X BLK/ORG

Amphibio koncept - jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, leva i desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

Amphibio Truline Technology
Amphibio Truline podiže asimetrični dizajn skija u sledeću dimenziju strateškim lociranjem materijala iznad rubnika skija. Strukturni materijal se postavlja celom dužinom unutašnjeg rubnika skije, pružajući veću stabilnost za zaokrete, dok se manje materijala postavlja iznad spoljneg rubnika skije, što rezultira glatkim i lakim savršenim zaokretima.

RST Sidewall, konstrukcija sa vertikalnim bokovima, obezbeđuje čvrsto hvatanje rubnika za podlogu od vrha do repa skije i direktan prenos snage velikom brzinom.

Power Shell - Od rubnika do rubnika ojačana cap konstrukcija, raspodela sile i stabilnost na svakom centimetru skije bez dodavanja dodatne težine skijama.

Power Woodcore - vertikalno povezani drveni laminat oko sintetičkog jezgra, omogućava veću torzionu stabilnost u kombinaciji sa poboljšanim odzivom. Ova konstrukcija stvara bolju kontrolu na rubovima od vrha do repa skije i konstantan flex.

Mono Ti konstrukcija koristi jedan sloj titanijuma na vrhu woodcore jezgra za povećane performanse i odzivnost.

FUSION X
The next generation of binding systems.
Fusion X je Elanova nova generacija sistema vezivanja visokih performansi. Novi single connection dizajn omogućava glatko slobodno savijanje između skija i vezova, što dovodi do lake inicijacije zaokreta. 30% lakša, nova konstrukcija piramidalnog oblika, ojačana je titanijumom za dodatnu snagu i direktan, snažan odaziv od rubnika do rubnika. Skijanje na velikim brzinama sada je preciznije zbog direktnog prenosa snage.

Više o proizvodu:ELAN

brend Elan
Jedinica pakovanja par
Tip Za mešoviti teren
Širina struka 73 - 88 mm
Dužina skija 150 - 160 cm
Nivo znanja Srednje - Napredni
Sistem Sa vezom
Dužina 152
Pol Za muškarce
Copyright © 2020 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.