Šifra proizvoda: SKI-ABIDZM18

SKIJE ELAN AMPHIBIO 14 TI F ELX11

40.590 RSD
61.730 RSD Special Price 40.590 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-34%
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaSKIJE ELAN AMPHIBIO 14 TI F ELX11

( SKI-ABIDZM18 )

Elan - Always Good Times

Good Times - po Elan-u je sve u tome, a najbolje vreme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vreme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. "Good Times"

ALL MOUNTAIN AMPHIBIO

Tradicionalna skijaška kategorija kombinovana sa potpuno netradicionalnim skijaškim dizajnom, čime je potpuno promenjen izgled all-mountain skija. Amphibio serija je raznolika kolekcija high performance i svestranih skija koje olakšavaju skijanje i maksimiziraju iskustvo. Amphibio serija je revolucionarna zahvaljujući inovativnoj Amphibio 4D tehnologiji, koja ne samo da razbija stereotipe o dizajnu skija, već i o samom skijanju. Amphibio asortiman nudi najviše za sve tipove skijaša, od onih koji žele brzinu i dinamične okrete, do onih koji povremeno izlaze sa uređenih skijaških staza, pa sve do onih koji žele brz napredak i nova skijaška iskustva.

Elan Amphibio 14 Ti

Ako je agilnost ono što želite, pripremite se za vrhunsku vožnju sa Elan Amphibio 14 Ti. Built for quickness, designed to shatter heart monitors.

Amphibio 14 Ti Fusion je svestrana high performance skija za pistu koja se ističe brzinom - velikom brzinom. Ovo je skija za kompletnog skijaša koji kombinuje kratke i srednje zavoje koji drže vaš puls na alarmantnom nivou, ali vas uvek drži hladnim i samouverenim. Napravljena za pistu, Amphibio 14 Ti koristi Elanovu inovativnu Amphibio 4D tehnologiju. Koja kombinuje Amphibio profil, pametnu kombinaciju camber profila za veći grip na rubu i rocker profila za brže i direktnije zaokrete, sa pre-oblikovanim, titanijumskim ojačanjem koji se razlikuje u prednjem i zadnjem delu. Konveksni prednji deo će vam pomoći inicijaciju zaokreta sa preciznošću, dok će konkavn zadnji deo učiniti dinamičnim izlazak iz zaokreta. U skladu sa vrhunskom tehnologijom, njegova agresivna zelena grafika i oblik pružaju jedinstvenu eleganciju i estetiku skijanja.

Target User

- SKI LEVEL:
Intermediate - Advanced - Expert
○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○
- TERRAIN:
Groomed - Variable - Powder
○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: Amphibio 4D Technology, Dual Shape, Nano Running Base, RST Sidewall, Response Frame Woodcore, Mono Ti
  • Geometrija: 121/73/104
  • Dužina / Radius: 160(13.3), 166(14.5), 172(15.7), 178(17.0)
  • Sistem / Plate: Fusion
  • Vez: ELX 11.0 FUSION GW B85

Amphibio koncept - jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, leva i desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt sa podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

Amphibio 4D tehnologija je najnovija evolucija u modernom ski dizajnu. Elanovi 4D koncept uzima tradicionalne slojeve materijala iz skija i strateški ih oblikuje u konveksne i konkavne oblike na vrhu i repu skije. Konveksni vrh za precizne ulaske u zavoje i i konkavni rep za brzi izlazak iz zavoja. Ovaj dvostruko oblikovani koncept, u kombinaciji sa Amphibio profilom, pruža neusporedivu all mountain svestranost, snagu i performanse.

NanoTech Running Base - Nano Technology - Izuzetne klizne performanse, poboljšano brušenje, dug vek trajanja - manje habanje.

RST Sidewall, konstrukcija sa vertikalnim bokovima, obezbeđuje čvrsto hvatanje rubnika za podlogu od vrha do repa skije i direktan prenos snage velikom brzinom.

Response Frame Woodcore - drveno jezgro, gde tvrdo drvo uokviruje mekše i omogućava otpornost na oštećenja skije i pospešuje torzionu krutost, dok mekano jezgro donosi uštedu na masi i uzdužnu mekoću.

Mono Ti konstrukcija koristi jedan sloj titanijuma na vrhu woodcore jezgra za povećane performanse i odzivnost.

Fusion - tehnologija spajanja veza i skije. Fusion integrisani vezovi nude bolji odziv skije, bolju kontrolu i direktan prenos snage na rubnike.

Više o proizvodu:ELAN

brend Elan
Jedinica pakovanja par
Tip Za mešoviti teren
Širina struka 73 - 88 mm
Dužina skija 150 - 160 cm
Nivo znanja Napredno - Ekspertski
Sistem Sa vezom
Dužina 160
Pol Za muškarce
Copyright © 2020 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.