Šifra proizvoda: ski_ablgkx20_c

SKIJE ELAN AMPHIBIO 10 TI PS EL10 (DB5854)

Home Ski oprema Skije SKIJE ELAN AMPHIBIO 10 TI PS EL10 (DB5854)
30.500 RSD
38.100 RSD Special Price 30.500 RSD Ušteda - 7600 RSD
Dodaj na listu želja

ZIMA SVIMA BLACK FRIDAY!

Kupite 2 artikla i ostvarite dodatnih 10% i na već snižene artikle
ili
Kupite 3 ili više artikala i ostvarite dodatnih 15% i na već snižene artikle!

Popusti se prikazuju i ostvaruju u korpi prilikom web kupovine ili na kasi u prodavnici i odnose se ISKLJUČIVO na artikle sa oznakom AKCIJA iz ZIMSKOG asortimana i/ili OUTDOOR asortimana (odeća, obuća, rančevi, štapovi, oprema...).
Možete kombinovati artikle iz obe kategorije sve do 28. novembra, do kraja dana.

Podeli Sa prijateljima
-20%
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaSKIJE ELAN AMPHIBIO 10 TI PS EL10.0

( SKI-ABLGKX20 )

Elan - Always Good Times

Good Times - po Elan-u je sve u tome, a najbolje vreme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vreme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. "Good Times"

ALL MOUNTAIN AMPHIBIO

Osvojite sve terene preciznošću i snagom all-mountain Amphibio skija koje će vam dati samopouzdanje za savršene zaokrete.

Superior All Mountain versatility meets state of the art ski technology.

Amphibio serija - stalno razvijajuća, uvek inovativna, all-mountain ski kolekcija. Visoko svestrane, dinamične i okretne skije dizajnirane su za najbolje all-mountain skijaše. Poznate po svojim visokim performansama sa asimetričnim Amphibio profilom. Amphibio serija ništa ne kompromituje i obećava sve što je potrebno da budete kralj padina.

Elan Amphibio 10

STOKED ON SKIING
Ako imate apetit za svaku padinu i teren, Amphibio 10 Ti je savršena skija za vaše skijaške sesije. Sa inovativnom Amphibio tehnologijom i glatkim flex-om, budite spremni da posedujete brdo sa ovim univerzalnim performerom.

Target User

- SKI LEVEL:
Intermediate - Advanced - Expert
○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○
- TERRAIN:
Groomed - Variable - Powder
○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: Amphibio 4D Technology, Dual Shape, DST sidewall, Power Woodcore, Mono Ti
  • Geometrija: 127/77/105
  • Dužina / Radius: 152 (11.5), 160 (12.9), 168 (14.4), 176 (16.0)
  • Sistem / Power Shift
  • Vez: EL 10.0 GW SHIFT

Amphibio koncept - jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, leva i desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt sa podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

Amphibio 4D tehnologija je najnovija evolucija u modernom ski dizajnu. Elanovi 4D koncept uzima tradicionalne slojeve materijala iz skija i strateški ih oblikuje u konveksne i konkavne oblike na vrhu i repu skije. Konveksni vrh za precizne ulaske u zavoje i i konkavni rep za brzi izlazak iz zavoja. Ovaj dvostruko oblikovani koncept, u kombinaciji sa Amphibio profilom, pruža neusporedivu all mountain svestranost, snagu i performanse.

DST - Dual Sidewall Technology kombinuje vertikalni bočni zid za optimizovano držanje na rubniku, u kombinaciji sa Cap konstrukcijom i delimičnim bočnim zidom na spoljnem rubu za glatke zokrete kada ih poželite.
Kombinacija oba obezbeđuje snagu i performanse uz vrhunski grip na rubovima.

Power Woodcore - vertikalno povezani drveni laminat oko sintetičkog jezgra, omogućava veću torzionu stabilnost u kombinaciji sa poboljšanim odzivom. Ova konstrukcija stvara bolju kontrolu na rubovima od vrha do repa skije i konstantan flex.

Mono Ti konstrukcija koristi jedan sloj titanijuma na vrhu woodcore jezgra za povećane performanse i odzivnost.

PowerShift system - potpuno integrisani sistem vezivanja - free flex "plate-in-plate" design, novo rešenje, dve ploče koje se slobodno kreću i omogućavaju skiji da se savije celom svojom dužinom. Jedinstveni PowerEdge Lifters obezbeđuju direktan prenos snage sa veza do ruba, osiguravaju brzu inicijaciju u zavoj i poboljšan odziv prilikom zaokreta. Apsorberi vibracija na krajnjim tačkama ploče ublažavaju vibracije za bolji odziv i udobnost.

Više o proizvodu:ELAN

Dužina skija 150 - 160 cm, 162 - 170 cm, > 170 cm
Širina struka 73 - 88 mm
Pol Za muškarce
Tip Za mešoviti teren
Nivo znanja Srednje - Napredni
Sistem Sa vezom
Copyright © 2021 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.