Šifra proizvoda: ski_acahrj21_c

SKIJE ELAN ACE SPEED MAGIC PS ELX11 (DB3834)

Home Ski oprema Skije SKIJE ELAN ACE SPEED MAGIC PS ELX11 (DB3834)
69.880 RSD Special Price 52.400 RSD Ušteda - 17.480 RSD
Dodaj na listu želja

FINALNI DODATNI POPUST

Iskoristite dodatni popust od 15% za kupovinu 2 i više artikala iz kategorija ZIMA i LIFESTYLE

Dodatni popust se prikazuje i ostvaruje u korpi prilikom web kupovine na sajtu, odnosno na kasi u radnjama i na već snižene cene navedenih artikala!

Možete kombinovati artikle iz kategorija ZIMSKI SPORTOVI i LIFESTYLE i ostvariti dodatni popust.

Podeli Sa prijateljima
-25%
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaSKIJE ELAN ACE SPEED MAGIC PS ELX11.0

( SKI-ACAHRJ21 )

Elan - Always Good Times

Good Times - po Elan-u je sve u tome, a najbolje vreme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vreme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. "Good Times"

ALL MOUNTAIN W STUDIO

Skije iz Elanovog W Studia - kolekcije skija za nežniji pol, lakše i mekše, kako u jezgru tako i na vezovima, dok boje i dizajn odgovaraju najnovijim modnim zahtevima, za elegantno uživanje u skijanju.

RACE DAY DNA WITH ALL DAY PERFORMANCE

Izvlačenje maksimuma iz opreme omogućava vam da na najbolji način iskoristite svoj dan. Sa Elan Women’s Ace skijama možete računati na njih na bilo kojoj padini, svakog dana u sezoni. Više od 80 godina trke na skijama bile su vrhunac takmičenja u našem sportu. Smatra se istinskim testom skijaških veština i vrhunskim poligonom za nove proizvode i inovacije u našoj W Studio Ace kolekciji. Zahvaljujući Elanovoj Ace Arrow Technology, svaki zavoj pruža kontrolu i stabilnost na najvišem nivou snage za nenadmašne performanse rezbarenja i svestranost. Power Shift sistem vezivanja, za neprestano napajanje konstantnim izvorom energije i preciznosti tokom celog dana.

Elan Speed Magic

Dressed like a lady, performs like a beast

Elan Speed Magic su ultimativne carving skije za ispeglane staze, namenjene skijašicama expert nivoa, sa trkama u svom DNK, koje barataju tehnikom, imaju snage u nogama i ne boje se brzine.

Speed Magic je prvi izbor za odlične skijašice koje zahtijevaju preciznost i agilnost svojih skija. To je skija koja u potpunosti odražava filozofiju Elanove Lightskiing lagane ženske skije i povezuje je sa Elanovom takmičarskom DNK. Elan Speed Magic je opremljena sa Arrow tehnologijom, novim R2 Frame Woodcore jezgrom i Power Rebound sistemom koji garantuju sportski karakter i brzinu za čiste, precizne i sportske zavoje.

 

Target User

SKI LEVEL

Intermediate - Advanced - Expert

○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

TERRAIN

Groomed   -   Variable  -   Powder

● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

SPEED

Slow      -      Medium      -      Fast

○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

 

Specifikacija & Tehnologije

 

  • Profil: Camber
  • Tehnologija: Ace Arrow Technology, RST Sidewall, R2 Frame Woodcore, DualTi
  • Geometrija: 111/67/98
  • Dužina / Radius: 149(12.7), 155(13.5), 161(14.3), 167(15.1). 173(15.9)
  • Sistem / Plate: Power Shift
  • Vez: ELX 11.0 GW SHIFT BLK/BLK

 

● Camber

Camber profil ima kontakt na ivicama od vrha do repa skije i omogućava vrhunsko prianjanje na rubnike, stabilnost i prenos snage punom dužinom skija.

 

● Ace Arrow Technology

Ace Arrow Technology omogućava vam zaokrete sa preciznošću oštrice žileta. Vrh i rep u obliku strele pretvaraju svaku komandu u pokret. Ace Arrow technology je upotreba strateški oblikovanih ploča i strukturnih slojeva od titanijuma na skijama koji u harmoniji daju brzi odgovor sa world-class preciznošću i tačnošću. Cambered carbon composite ploča pričvršćena je za skiju i deluje kao pojačivač koji generiše snagu na vrhu i repu. Gornji sloj titanijuma u ​​obliku strele istovremeno sakuplja i prenosi ovu energiju što se pretvara u trenutni vrhunski pritisak na ivici, dok donji sloj titanijuma u obliku obrnute strele donosi brzinu i lakoću za ulaz u zzaokrete i stabilnost na izlazu bez dodavanja težine.

 

● RST Sidewall

Konstrukcija sa vertikalnim bokovima, obezbeđuje čvrsto hvatanje rubnika za podlogu od vrha do repa skije i direktan prenos snage velikom brzinom.

 

● R2 Frame Woodcore

Jedinstveno tip-to-tail drveno jezgro gde je mekši drveni centar ojačan okvirom od tvrdog drveta, koji omogućava jezgru da raspodeljuje silu od vrha do repa. Ova robusna konstrukcija omogućava raznovrsne flex obrasce za različite tipove skijanja i daje skijašu čisti osećaj poverenja u skijanje.

 

● Dual TI ojačanje

Sendvič drveno jezgro sa 2 sloja titanijuma. Ova konstrukcija pruža vrhunsku kontrolu na rubnicima i progresivni flex za skije visokih performansi.

 

● PowerShift system

Potpuno integrisani sistem vezivanja - free flex "plate-in-plate" design, novo rešenje, dve ploče koje se slobodno kreću i omogućavaju skiji da se savije celom svojom dužinom. Jedinstveni PowerEdge Lifters obezbeđuju direktan prenos snage sa veza do ruba, osiguravaju brzu inicijaciju u zavoj i poboljšan odziv prilikom zaokreta. Apsorberi vibracija na krajnjim tačkama ploče ublažavaju vibracije za bolji odziv i udobnost.

 

 

Više o proizvodu:ELAN

Širina struka < 73 mm
Dužina skija 140 - 149 cm, 150 - 160 cm
Sistem Sa vezom
Tip Race
Nivo znanja Napredno - Ekspertski
Pol Za žene
Pogledajte i ove proizvode
Copyright © 2023 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.