Šifra proizvoda: ski4815952_c

RUKAVICE DAINESE ERGOTEK

Home Ski odeća Ski rukavice RUKAVICE DAINESE ERGOTEK
21.590 RSD Special Price 14.680 RSD Ušteda - 6.910 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-32%
  • Detaljan opis
  • Specifikacija
  • Deklaracija



RUKAVICE DAINESE HP ERGOTEK

( SKI4815952 )

HP
HARD PACK

Sastavni deo svakog skijališta, pouzdano platno koje stvara napredak i dom je najbržih trkača i jeste hardpack. Svako iskustvo u vožnji liftom vrti se oko i veže ih zajedno sa tvrdim snegom, a to je suština Daineseove HP kolekcije. HP je Daineseov dolazeći, za odmarališta - specifičan deo zimske kolekcije 2020. godine. HP je skijaška odeća inspirisana trkama za skijaše koji zahtevaju vrhunske performanse od sebe i svoje opreme. Skijaši koji žive za brzinu, testiraju granice svog prianjanja na kantnama i kontroli, i rezbare najstrmijim terenima.
Know no limits.

Dainese HP Ergotek ski rukavice.

Vrhunske performanse i izuzetna udobnost na najizazovnijim stazama. Posebno stvorene da odgovore na potrebe World Cup sportista u alpskim skijaštima, HP Ergotek kombinuju potpunu pokretljivost sa Ergotek zaštitom od kompozitnih ploča, dizajniranih da štite ručne zglobove, istovremeno omogućavajući optimalnu slobodu pokreta. Njihova vodootporna tkanina i kožna konstrukcija pružaju maksimalan komfor čak i u najtežim uslovima. Samopouzdanje koje trebate je u vašim rukama.

 

Specifikacija & Tehnologije

  • D-Dry membrana.
  • ERGOTEK™ Knuckles Technology
  • Traka oko ručnog zgloba
  • Goatskin Leather
  • Composite Knucles
  • D-Thermo insulation

 

● D-Thermo insulation - Dainese-ov sintetički mikrofiber termoizolacioni materijal nudi dobar standard u smislu topline u odnosu na težinu i relativno dobru stišljivost.

 

● Dainese Ergotek tehnologija vrhunski je izraz ergonomije i zaštite. Razvijen kombinovanjem umetaka od poliuretanskih i karbonskih vlakana, omogućava prstima da se pomeraju odvojeno, garantujući vrhunsku bezbednost zglobova. Ova inovativna tehnologija primenjena na rukavicama rezultat je studija sprovedenih u World Cup Alpine Ski trkama. Zahvaljujući svom jedinstvenom dizajnu, ruka ostaje lagana i ima potpunu slobodu pokreta. To je novo merilo u pogledu zaštite i komfora.

 

 

Više o proizvodu:Dainese

Veličina XXL
Pol Za muškarce
Karakteristike Koža, Ostale membrane
Model Sa prstima
Uvoznik Planet Bike Co d.o.o. Beograd
Zemlja porekla Vijetnam
Proizvođač Dainese S.p.A.
Copyright © 2023 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.