Šifra proizvoda: r07221100_c

ROLERI ROLLERBLADE ŽENSKI TWISTER XT

Home Roleri ROLERI ROLLERBLADE ŽENSKI TWISTER XT
28.990 RSD
35.990 RSD Special Price 28.990 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-19%
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaROLERI ROLLERBLADE TWISTER XT W

( R07221100 )

Rollerblade® je zaslužan za nastajanje jednog od najbrže razvijajućih sportova u svetu.
Globalni lider na tržištu "inline" rolera, Rollerblade® je zaslužan za razvoj roleraškog sporta i promenu svesti kod ljudi u percepciji ovog sporta.
Roleri su u početku prihvaćeni kao isključivo sredstvo za vansezonske treninge hokejaša, dok su danas roleri prihvaćeni kao svakodnevni i tzv. "lifestyle" proizvod koga može koristiti svako.
U današnje vreme profesionalni sportisti, zaljubljenici u fitness i rekreaciju svih uzrasta uživaju u sportu vožnje "inline" rolera.

RollerBlade Twister XT W

Twister XT W je izdržljiv urbani roler koji ima mnogo funkcija koje obezbeđuju udobnost i stabilnost na gradskim ulicama. Potpuno novo pristajanje karakteriše modifikovana, lakša školjka i merač podnožja, što omogućava vozačima da obezbede performanse. Skate Liner Plus sa Performance Skate Insole Plus poboljšava držanje rolera i sposobnost rolanja uz unapređenu amortizaciju, poboljšano omotavanje, veću prozračnost i jastučić na peti koji apsorbuje udarce. V-cut liner obezbeđuje dodatni opseg pokreta, dok Comfort Flex Tongue olakšava podršku i savijanje. Sistem sigurnog zatvaranja uključuje kopču za manžetnu za zaključavanje, mikro kopču od 45 stepeni i produženo vezivanje u postavu; Tehnologija Anti-Torsion Box koristi aluminijumske ploče i udružuje se sa aluminijumskim ramovima od 243 mm za maksimalan prenos snage i kontrolu. 80mm Hydrogen točkovi upareni sa ILQ-9 Classic Plus ležajevima pružaju odlično prianjanje i brzinu. Twister XT je odlična kombinacija vrhunskog kroja, vrhunske podrške i napredne manevarske sposobnosti za svakog gradskog vozača.

Group: Urban

Technologies:

  • Spoljni deo cipele: Twister, molded, vented, V-cut, lateral slider, Shock Eraser, Anti-Torsion Box, 3WD Ready
  • Uložak: Skate Liner Plus, anatomical padding, Control Flex tongue, heel cup and ankle pockets, sublimated lining, stretch toe box, V-cut, PSI Plus footbed, Footboard Sizer for fit adjustment, cuff eyelets
  • Zatvaranje: Locking cuff buckle, micro adj 45° buckle, laces
  • Šine: Extruded Alu (max 80mm) 243mm/9.6", 255mm/10" (sizes 29.0-31.0), racing axles, laterally adjustable
  • Točkovi: Hydrogen Spectre 80mm/85A Made in USA
  • Ležajevi: Twincam ILQ-9 Classic Plus
  • Kočnica: kočnica u kutiji

Više o proizvodu: RollerBlade

Prečnik točka 80 mm
Tvrdoća točka 85A
Broj točkova 4
Ležajevi ILQ-9
Šina Aluminijum
Tip Fitness
Pol Za žene
Copyright © 2022 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.