Šifra proizvoda: r07100500a06_c

ROLERI ROLLERBLADE ŽENSKI MACROBLADE 90 neutral grey-paradise pink

Home Roleri ROLERI ROLLERBLADE ŽENSKI MACROBLADE 90 neutral grey-paradise pink
26.400 RSD Special Price 19.800 RSD Ušteda - 6.600 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-25%
  • Detaljan opis
  • Specifikacija
  • DeklaracijaROLERI ROLLERBLADE MACROBLADE 90 W

( R07100500A06 )

Rollerblade® je zaslužan za nastajanje jednog od najbrže razvijajućih sportova u svetu.
Globalni lider na tržištu "inline" rolera, Rollerblade® je zaslužan za razvoj roleraškog sporta i promenu svesti kod ljudi u percepciji ovog sporta.
Roleri su u početku prihvaćeni kao isključivo sredstvo za vansezonske treninge hokejaša, dok su danas roleri prihvaćeni kao svakodnevni i tzv. "lifestyle" proizvod koga može koristiti svako.
U današnje vreme profesionalni sportisti, zaljubljenici u fitness i rekreaciju svih uzrasta uživaju u sportu vožnje "inline" rolera.

 

RollerBlade Macroblade 90 W

Group: Fitness / Recreation

Macroblade 90 W je suštinski model za nekoga ko želi da nadogradi starije klizaljke i želi da rola malo brže. 90 mm je odlična "go to" veličina točkova, a prijanjanje i podrška Macroblade 90-a je neverovatna. Dizajn višeg gornjeg dela cipele pomaže u dodavanju više stabilnosti pri učenju vožnje viših točkova od 90 mm, što stvara bolji osećaj stabilnosti i kontrole prilikom rolanja. Uložak koristi konstruisanu mrežu za dodatnu prozračnost, udobnost čarapa i ima sve amortizere koji su potrebni da bi učenje rolanja bilo mnogo prijatnije. Aluminijumski ram dodaje više prenosa snage i izdržljivosti. Sistem zatvaranja je jednostavan za upotrebu i osigurava stopalo kako bi se maksimalizovao fit i udobnost. Točak/ležaj set up idealan je za vozače da imaju pravu brzinu i kontrolu bez prebrze vožnje.

 

Karakteristike

● HIGH PERFORMANCE SKATES za fitnes entuzijaste koji žele malo više bočne podrške za stabilnost dok žele da treniraju, vežbaju ili rolaju brže.

● FLEKS I BOČNA PODRŠKA je idealna u Macroblade strukturi. Viša manžetna pruža dodatnu stabilnost kako bi pomogla u ravnoteži i bezbedno držala stopalo tokom koraka.

● COMFORTABLE ATHLETIC SHOE ENGINEERED MESH UPPER ima jastučiće u predelima jezika i zglobova za ublažavanje stopala. Kopča, traka i pertle osiguravaju stopala uz dodatnu prozračnost.

● TWINBLADE ALUMINUM 11" FRAME je izdržljiv i pomaže vozačima da budu bliže tlu sa svojim dizajnom niskog profila za poboljšanu brzinu, ravnotežu i stabilnost.

● ROLLERBLADE PERFORMANCE WHEELS od 90 mm/85A savršeno kombinuju brzinu i kontrolu. SG9 okretanje ležaja je superiorno i pomaže u obezbeđivanju odgovarajuće brzine.

 

Target User

NIVO LIČNE VEŠTINE

Nov u vožnji rolera                      Pro

○ ○ ○    ● ● ●    ● ● ●    ● ● ●    ○ ○ ○

* Vožnja rolera je tehnički sport. Da biste izabrali najbolju opciju rolera, važno je da definišete svoju sposobnost vožnje. Uvek možete nadograditi komponente rolera i/ili aktuelni roler kako se vaša sposobnost poboljšava.

PERFORMANSE ROLERA

Slobodno vreme                          Pro

○ ○ ○    ● ● ●    ● ● ●    ○ ○ ○    ○ ○ ○

* Performanse rolera su vrsta rolera koja vam je potrebna za vaš nivo vožnje

BOČNA PODRŠKA

Velika                                Minimalna

○ ○ ○    ● ● ●    ● ● ●    ○ ○ ○    ○ ○ ○

* Bočna podrška uključuje visinu manžetne i opštu strukturu rolera, plus veličinu točka. Kako se veličina vašeg točka povećava, bočna podrška postaje važnija. Roleri sa tvrdom cipelom pružaju više bočne podrške od rolera sa mekanom cipelom.

FIT

Casual                            Competition

○ ○ ○    ○ ○ ○    ● ● ●    ● ● ●    ○ ○ ○

* Prianjanje rolera ima veze sa udobnošću i performansama. Kako se nivo vaše veštine povećava, prianjanje postaje čvršće za veću kontrolu i sposobnost rolanja.

ZAUSTAVNA SNAGA

Najbolje za kočenje   Nema kočnica

○ ○ ○    ● ● ●    ● ● ●    ○ ○ ○    ○ ○ ○

* Na snagu zaustavljanja ili koliko brzo možete da se zaustavite utiče visina manžetne, veličina točka i dužina rama. Roleri sa većim točkom i dužim ramom će smanjiti količinu zaustavne moći. Roleri sa manjom zaustavnom snagom su za naprednije vozače.

ISKUSTVO ROLANJA

Umereno                                    Brzo

○ ○ ○    ○ ○ ○    ● ● ●    ● ● ●    ○ ○ ○

* Iskustvo rolanja uzima u obzir kombinaciju rama, točkova, ležajeva i osovina. Što je kvalitet komponenti rolera bolji, to će se roleri kotrljati brže i glatkije.

 

Specifikacija

  • TOČKOVI - Rollerblade 4x90 / 84A
  • GORNJI SPOLJNI DEO CIPELE - Macroblade, engineered mesh
  • ULOŽAK / LINER - High Performance Form Fit, Training footbed
  • RAM / ŠINE - Twinblade Alu (max 90mm) 280mm
  • KOČNICA - kočnica na roleru
  • ZATVARANJE - kopča, čičak traka pod uglom od 45° (Easy Grip Strap), pertle (with Lace Lock)
  • LEŽAJEVI - SG9

 

Tehnologije

● Rollerblade točkovi

Rolerblade točkovi su izdržljivi, dovoljno mekani da apsorbuju vibracije i pružaju odličan grip, tako da vozači uživaju u boljoj vožnji.

 

● Ležajevi SG9

SG označava silikonsku mast. Što je veći SG rejting, brže i glatkije će se ležaj okretati. Silikonska mast štiti ležajeve od elemenata i dozvoljava točkovima da se brzo okreću održavajući ležajeve dobro podmazanim.

 

● Engineered Mesh

Poboljšava estetiku i funkciju gornjeg dela rolera uz povećanu prozračnost i manje šavova za rolere male težine.

 

 

Više o proizvodu: RollerBlade

Broj točkova 4
Ležajevi SG-9
Šina Aluminijum
Pol Za žene
Tip Fitness
Tvrdoća točka 84A
Prečnik točka 90 mm
Uvoznik Planet Bike Co d.o.o. Beograd
Zemlja porekla Vijetnam
Proizvođač ROLLERBLADE
Copyright © 2023 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.