Šifra proizvoda: r07370700_c

ROLERI ROLLERBLADE ŽENSKI MACROBLADE 84 BOA

Home Roleri ROLERI ROLLERBLADE ŽENSKI MACROBLADE 84 BOA
31.200 RSD Special Price 23.400 RSD Ušteda - 7.800 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-25%
  • Detaljan opis
  • Specifikacija
  • DeklaracijaROLERI ROLLERBLADE MACROBLADE 84 BOA W

( R07370700 )

Rollerblade® je zaslužan za nastajanje jednog od najbrže razvijajućih sportova u svetu.
Globalni lider na tržištu "inline" rolera, Rollerblade® je zaslužan za razvoj roleraškog sporta i promenu svesti kod ljudi u percepciji ovog sporta.
Roleri su u početku prihvaćeni kao isključivo sredstvo za vansezonske treninge hokejaša, dok su danas roleri prihvaćeni kao svakodnevni i tzv. "lifestyle" proizvod koga može koristiti svako.
U današnje vreme profesionalni sportisti, zaljubljenici u fitness i rekreaciju svih uzrasta uživaju u sportu vožnje "inline" rolera.

 

RollerBlade Macroblade 84 BOA W

Group: Fitness / Recreation

Macroblade 84 BOA kombinuje Rollerblade veštinu izrade, udobnost i performanse, što rezultira poboljšanim entry-level nivoom rolera sa visokokvalitetnom podrškom, performansama i praktičnošću. Viša manžetna omogućava dodatnu stabilnost za kontrolu ravnoteže, uložak je čista udobnost sa jastučićima u predelima jezika i zglobova kako bi se pružila udobnost kao u čarapama i bočna podrška. BOA Fit sistem obezbeđuje brzo i lako pristajanje uz točkić koji je jednostavan za korišćenje, a Footboard Sizer obezbeđuje dve veličine u jednom roleru. Omogućava vozačima da umetnu Footboard ispod uloška da bi se stvorilo udobnije, bolje pristajanje ili da je uklone kako bi se prilagodili većoj veličini za više prostora u svojim rolerima. Dizajn aluminijumskog rama vas drži bliže tlu i poboljšava performanse dodavanjem većeg prenosa snage i izdržljivosti. 84mm Performance točkovi sa SG7 ležajevima dodaju malo na brzini kada su angažovani. Macroblade 84 BOA čini idealnu nadogradnju ili roler za prvi put sa kvalitetnim komponentama i poboljšanim funkcijama pristajanja i podrške.

 

Karakteristike

● OVAJ ROLER JE ZA - Rekreativne vozače koji traže poboljšane rolere. BOA Fit sistem poboljšava pristajanje bez ugrožavanja udobnosti, dok privlačne boje i grafika naglašavaju vaš stil. Footboard sizer vam omogućava da stvorite čvršće pristajanje ili više prostora u rolerima.

● FLEKSNA I BOČNA PODRŠKA - Viša manžetna pruža dodatnu stabilnost kako bi pomogla u ravnoteži i bezbednom držanju stopala tokom koraka.

● BOA FIT SISTEM - BOA Fit sistem je dizajniran da poboljša odziv i kontrolu, istovremeno pružajući vrhunsko držanje pete i stabilnost za preciznost bez napora tokom rolanja. Jednostavno gurnite BOA točkić da biste ga učvrstili i okrenite ga do željene čvrstoće da biste videli i osetili kako se gornji deo obavija oko stopala brzo i bez napora. Za otpuštanje, podešavanje ili skidanje rolera, jednostavno povucite točkić nagore. Uparen sa veoma udobnom postavom, lako ćete rolati ceo dan.

● TWINBLADE ALUMINUM FRAME - Izdržljiv i pomaže vozačima da budu bliže tlu sa svojim dizajnom niskog profila za poboljšanu ravnotežu i stabilnost. Ovo obezbeđuje ravnotežu kontrole i brzine.

● ROLLERBLADE PERFORMANCE WHEELS - točkovi od 84 mm/84A savršeno kombinuju brzinu i odziv. SG7 ležajevi rade na održavanju živahnog tempa rolanja uz kontrolu brzine.

 

Target User

NIVO LIČNE VEŠTINE

Nov u vožnji rolera                      Pro

● ● ●    ● ● ●    ● ● ●    ○ ○ ○    ○ ○ ○

* Vožnja rolera je tehnički sport. Da biste izabrali najbolju opciju rolera, važno je da definišete svoju sposobnost vožnje. Uvek možete nadograditi komponente rolera i/ili aktuelni roler kako se vaša sposobnost poboljšava.

PERFORMANSE ROLERA

Slobodno vreme                          Pro

○ ○ ○    ● ● ●    ● ● ●    ○ ○ ○    ○ ○ ○

* Performanse rolera su vrsta rolera koja vam je potrebna za vaš nivo vožnje

BOČNA PODRŠKA

Velika                                Minimalna

● ● ●    ● ● ●    ● ● ●    ○ ○ ○    ○ ○ ○

* Bočna podrška uključuje visinu manžetne i opštu strukturu rolera, plus veličinu točka. Kako se veličina vašeg točka povećava, bočna podrška postaje važnija. Roleri sa tvrdom cipelom pružaju više bočne podrške od rolera sa mekanom cipelom.

FIT

Casual                            Competition

○ ○ ○    ● ● ●    ● ● ●    ● ● ●    ○ ○ ○

* Prianjanje rolera ima veze sa udobnošću i performansama. Kako se nivo vaše veštine povećava, prianjanje postaje čvršće za veću kontrolu i sposobnost rolanja.

ZAUSTAVNA SNAGA

Najbolje za kočenje   Nema kočnica

● ● ●    ● ● ●    ● ● ●    ○ ○ ○    ○ ○ ○

* Na snagu zaustavljanja ili koliko brzo možete da se zaustavite utiče visina manžetne, veličina točka i dužina rama. Roleri sa većim točkom i dužim ramom će smanjiti količinu zaustavne moći. Roleri sa manjom zaustavnom snagom su za naprednije vozače.

ISKUSTVO ROLANJA

Umereno                                    Brzo

○ ○ ○    ● ● ●    ● ● ●    ○ ○ ○    ○ ○ ○

* Iskustvo rolanja uzima u obzir kombinaciju rama, točkova, ležajeva i osovina. Što je kvalitet komponenti rolera bolji, to će se roleri kotrljati brže i glatkije.

 

Specifikacija

  • TOČKOVI - Rollerblade 4x84 / 84A
  • GORNJI SPOLJNI DEO CIPELE - Macroblade, mesh with BOA
  • ULOŽAK / LINER - High Performance PSI, Footboard Sizer for fit adjustment
  • RAM / ŠINE - Twinblade Alu (max 84mm) 265mm/10.4"
  • KOČNICA - kočnica na roleru
  • ZATVARANJE - BOA® Performance fit system, Cuff buckle
  • LEŽAJEVI - SG7

 

Tehnologije

● Rollerblade točkovi

Rolerblade točkovi su izdržljivi, dovoljno mekani da apsorbuju vibracije i pružaju odličan grip, tako da vozači uživaju u boljoj vožnji.

 

● Ležajevi SG7

SG označava silikonsku mast. Što je veći SG rejting, brže i glatkije će se ležaj okretati. Silikonska mast štiti ležajeve od elemenata i dozvoljava točkovima da se brzo okreću održavajući ležajeve dobro podmazanim.

 

● Footboard Sizer

Novi Footboard Sizer nudi dve veličine u jednom roleru. Omogućava vozačima da umetnu Footboard ispod uloška da bi se stvorilo udobnije, bolje pristajanje ili da ga uklone kako bi se prilagodili većoj veličini za više prostora u svojim rolerima.

 

● Performance Skate Insole

PSI Performance Skate uložak poboljšava pristajanje, lakoću i stabilnost pete kako bi omogućio udobnije rolanje.

 

● BOA

BOA Fit sistem vam daje slobodu da okretanjem točkića bez napora, brzo i precizno podesite pristajanje rolera. Gurnite točkić da biste uključili Fit sistem, okrenite ga da ga zategnete i kada se sesija rolanja završi, jednostavno povucite točkić nagore da biste brzo otpustili.

 

 

 

Više o proizvodu: RollerBlade

Broj točkova 4
Ležajevi SG-7
Šina Aluminijum
Pol Za žene
Tip Urban
Tvrdoća točka 84A
Prečnik točka 84 mm
Uvoznik Planet Bike Co d.o.o. Beograd
Zemlja porekla Vijetnam
Proizvođač ROLLERBLADE
Copyright © 2023 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.