Šifra proizvoda: sc281351_c

RANAC BACH QUARK 30

17.350 RSD Special Price 11.200 RSD Ušteda - 6.150 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-35%
 • Detaljan opis
 • Specifikacija
 • DeklaracijaRANAC BACH QUARK 30 regular

( SC281351 )

BACH QUARK 30 je savršen lagani ranac za hiking i climbing . Njegove raznovrsne opcije pričvršćivanja opreme i sofisticirani sistem leđa čine ga idealnim saputnikom za duža putovanja.

 

Specifikacija & Tehnologije

 • Lagani (870g) ranac za penjanje/pešačenje sa sofisticiranim sistemom suspenzije
 • Poklopac koji se može podesiti po visini
 • Rolo zatvarač sa rajsferšlusom za 10l dodatne zapremine
 • Dva mrežasta bočna džepa
 • Četiri reflektujuća kabla za svestrano pričvršćivanje dodatne opreme na prednjoj i bočnoj strani (papuče, užad za penjanje, dereze, itd.)
 • Različite mogućnosti montaže za štapove, cepin i držač za kacigu
 • Reflektori za povećanu vidljivost
 • Glavna tkanina N/100D CDR MN RIP & ojačanja N/500D CDR
 • Modularni koncept: glavna torba + poklopac + zadnja ploča + kablovi (3x) = 670g + 85g + 120g + 15g
 • Težina: R: 870g
 • Dimenzije: 62x26x21cm / Dužina leđa: R: 53cm
 • Zapremina: R: 28 l

 

Tehnologije:

 

● HIP BELT CUTOUTS

Izrez na pojasu za kuk je dizajniran da obavija kukove, gornji deo konstrukcije može udobno da sedi na kosti kuka, obezbeđujući još bolje pristajanje. Takođe omogućava odgovarajuću slobodu kretanja pri hodanju i smanjuje trenje i tačke pritiska na kuku. Štaviše, čini pojas za kukove lakšim bez žrtvovanja udobnosti.

 

● YKK-ZIPPERS

Mali delovi - velika razlika! Gde god je primenljivo koristimo br. 10 rajsferšlus i ne manji od br. 5. Otkako smo počeli pre više od 40 godina, odoleli smo iskušenju da koristimo manje veličine i jeftinije brendove i ova odluka se tokom godina pokazala ispravnom. Uvek koristimo zipper chain na vidljivoj spoljašnjoj strani jer traje 30% duže od zipper chain koji se koristi iznutra, sa trakom spolja. Koristimo samo srebrne niklovane zipper klizače, jer oni imaju duži vek trajanja u poređenju sa svojim modelima u boji (bez obzira da li su powder-coated ili sa bilo kojom drugom tehnologijom bojenja).

 

● ATLAS LIGHTWEIGHT

Postoji mnogo načina da se smanji težina ranca i mi imamo svoje jedinstvene načine da to uradimo. BACH ima dokazano iskustvo u proizvodnji nekih od najlakših proizvoda viđenih na tržištu. U isto vreme naši proizvodi su poznati po svojoj izdržljivosti i udobnosti. Već godinama štedimo na težini na našim proizvodima, tako što smo ih oslobodili svega što vam nije potrebno. Istovremeno, pažljivo ulažemo težinu na prava mesta i na taj način obezbeđujemo duži životni vek i udobnije iskustvo nošenja. Za naš novi ATLAS asortiman proizvoda, napravili smo hrabar korak napred. Cilj je bio pronaći novu ravnotežu za naša tri ključna stuba: izdržljivost, robusnost i udobnost, korišćenjem novih materijala i pronalaženjem novih rešenja u dizajnu. Umesto da se fokusiramo na robusne i udobne, a ipak lagane, odlučili smo da stavimo drugačiji par naočara i okrenemo ih: lagane, a opet robusne i udobne. Ovo može biti nijansa za mnoge, ali ogroman skok za nas. To nam je omogućilo da sve preispitamo, ali da ostanemo verni svojoj filozofiji i principima. U tu svrhu koristimo veoma laganu, ali čvrstu najlonsku osnovnu tkaninu (N/100D CORDURA® Mini Rip) sa dodatnim ojačanjima (N/500D CORDURA®).

 

● PFC-FREE DWR

PFC (perfluorocarbon) se uglavnom koristi u spoljašnjim aplikacijama kada je potreban vodoodbojni efekat (impregnacija). Štetni PFC kao što su PFOS (perfluorooctane sulphonic acid) i PFOA (perfluorooctanoic acid) se akumuliraju u životnoj sredini i organizmima, što na njih ima trajni negativan efekat. Pošto su vodoodbojne karakteristike BACH tekstila od centralnog značaja za upotrebu naših proizvoda, sada koristimo alternativu bez PFC-a iz HeiQ Eco Dry. Nedaleko od nas u Švajcarskoj, HeiQ razvija ovu tehnologiju, koja se poslednjih godina uspešno etablirala u širokom spektru tekstilnih aplikacija. U BACH-u, stoga, garantujemo dugotrajnu i održivu impregnaciju svih korišćenih tekstila.

 

 

Više o proizvodu: BACH

Vrsta Rančevi
Uvoznik Planet Bike Co d.o.o. Beograd
Zemlja porekla Vijetnam
Proizvođač SCOTT SPORTS
Pogledajte i ove proizvode
Copyright © 2024 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.