Šifra proizvoda: sc281350_c

RANAC BACH MOLECULE 50

21.490 RSD Special Price 15.480 RSD Ušteda - 6.010 RSD
Dodaj na listu želja

ZIMA SVIMA – SKI OPENING POGODNOSTI
Kupite 2 artikla i ostvarite dodatnih 10% i na već snižene cene ili
Kupite 3 ili više artikala i ostvarite dodatnih 15% i na već snižene cene!

Popusti se prikazuju i ostvaruju u korpi prilikom web kupovine (obračun na dnu) ili na kasi u prodavnici i odnose se na kompletan asortiman zimskih i outdoor proizvoda -planinarenje, kao i lifestyle kategorije. Možete kombinovati artikle iz gore navedenih kategorija.

Podeli Sa prijateljima
-28%
 • Detaljan opis
 • Specifikacija
 • DeklaracijaRANAC BACH MOLECULE 50 regular

( SC281350 )

Kao lagani, ali robusni ranac za planinarenje, BACH MOLECULE 50 impresionira svojim raznovrsnim opcijama pričvršćivanja opreme i sofisticiranim sistemom leđa. Modularna konstrukcija omogućava onima koji žele da se kreću još lakše da postignu minimalnu težinu ispod 800g.

 

Specifikacija & Tehnologije

 • Lagani (1100g) ranac za pešačenje sa sofisticiranim sistemom leđa
 • Glavna tkanina N/100D CDR MN RIP & ojačanja N/500D CDR
 • Poklopac koji se može podesiti po visini
 • Zatvaranje na rolnu sa rajsferšlusom za 15l dodatne zapremine
 • Dva mrežasta bočna džepa
 • Četiri reflektujuća kabla za svestrano pričvršćivanje dodatne opreme na prednjoj i bočnoj strani
 • Reflektori za povećanu vidljivost
 • Modularni koncept: glavna torba + poklopac + džep na pojasu + zadnja ploča + kablovi (3x) = 800g + 110g + 25g + 150g + 15g
 • Težina: R: 1050g
 • Dimenzije: R: 64x32x26cm
 • Zapremina: R: 48 l

 

Tehnologije:

 

● YKK-ZIPPERS

Mali delovi - velika razlika! Gde god je primenljivo koristimo br. 10 rajsferšlus i ne manji od br. 5. Otkako smo počeli pre više od 40 godina, odoleli smo iskušenju da koristimo manje veličine i jeftinije brendove i ova odluka se tokom godina pokazala ispravnom. Uvek koristimo zipper chain na vidljivoj spoljašnjoj strani jer traje 30% duže od zipper chain koji se koristi iznutra, sa trakom spolja. Koristimo samo srebrne niklovane zipper klizače, jer oni imaju duži vek trajanja u poređenju sa svojim modelima u boji (bez obzira da li su powder-coated ili sa bilo kojom drugom tehnologijom bojenja).

 

● ATLAS LIGHTWEIGHT

Postoji mnogo načina da se smanji težina ranca i mi imamo svoje jedinstvene načine da to uradimo. BACH ima dokazano iskustvo u proizvodnji nekih od najlakših proizvoda viđenih na tržištu. U isto vreme naši proizvodi su poznati po svojoj izdržljivosti i udobnosti. Već godinama štedimo na težini na našim proizvodima, tako što smo ih oslobodili svega što vam nije potrebno. Istovremeno, pažljivo ulažemo težinu na prava mesta i na taj način obezbeđujemo duži životni vek i udobnije iskustvo nošenja. Za naš novi ATLAS asortiman proizvoda, napravili smo hrabar korak napred. Cilj je bio pronaći novu ravnotežu za naša tri ključna stuba: izdržljivost, robusnost i udobnost, korišćenjem novih materijala i pronalaženjem novih rešenja u dizajnu. Umesto da se fokusiramo na robusne i udobne, a ipak lagane, odlučili smo da stavimo drugačiji par naočara i okrenemo ih: lagane, a opet robusne i udobne. Ovo može biti nijansa za mnoge, ali ogroman skok za nas. To nam je omogućilo da sve preispitamo, ali da ostanemo verni svojoj filozofiji i principima. U tu svrhu koristimo veoma laganu, ali čvrstu najlonsku osnovnu tkaninu (N/100D CORDURA® Mini Rip) sa dodatnim ojačanjima (N/500D CORDURA®).

 

● PFC-FREE DWR

PFC (perfluorocarbon) se uglavnom koristi u spoljašnjim aplikacijama kada je potreban vodoodbojni efekat (impregnacija). Štetni PFC kao što su PFOS (perfluorooctane sulphonic acid) i PFOA (perfluorooctanoic acid) se akumuliraju u životnoj sredini i organizmima, što na njih ima trajni negativan efekat. Pošto su vodoodbojne karakteristike BACH tekstila od centralnog značaja za upotrebu naših proizvoda, sada koristimo alternativu bez PFC-a iz HeiQ Eco Dry. Nedaleko od nas u Švajcarskoj, HeiQ razvija ovu tehnologiju, koja se poslednjih godina uspešno etablirala u širokom spektru tekstilnih aplikacija. U BACH-u, stoga, garantujemo dugotrajnu i održivu impregnaciju svih korišćenih tekstila.

 

 

Više o proizvodu: BACH

Vrsta Ranac
Uvoznik Planet Bike Co d.o.o. Beograd
Zemlja porekla Vijetnam
Proizvođač SCOTT SPORTS
Predlažemo da pogledate i ove proizvode
Copyright © 2023 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.