Šifra proizvoda: slw_63419_c

PATIKE SALEWA WILDFIRE PRO

Home Outdoor Obuća za Planinarenje PATIKE SALEWA WILDFIRE PRO
Uskoro na lageru
Podeli Sa prijateljima
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaPATIKE SALEWA WILDFIRE PRO

( SLW-63419 )

Od vrata do vrha...
Wildfire Pro je namenjena planinskim profesionalcima i onima koji uživaju u zahevnim usponima, bez kompromitovanja udobnosti lagane, agilne cipele.
Wildfire Pro nudi odličan grip, precizno prijanjanje, osećaj koji samo koža i mikrofiber mogu da obezbede, koji će vam pomoći da se popnete bezbedno i van pešačke staze.

Patike SALEWA WILDFIRE PRO

Vía ferrata, Hiking, Approach

  • Upper: Microfiber Forefoot, Exa Shell Over Injected 3D Cage, Suede
  • Lining: Mesh Lining
  • Outsole: Vibram® Tech Approach Evo with Megagrip compound

Težina: 440g

  • Climbing Lacing
  • Multi Fit Footbed +
  • 3F EVO System
  • Cleansport NXT
  • Overlap

Tehnologije:

Vibram je svetski lider u visokim performansama gumenih đonova, ciljaju na outdoor, rad, rekreaciju, modu i ortopedska tržišta.
Vibram đonovi se uvek proizvode sa tri cilja: da garantuje najbolje performanse, maksimalan nivo udobnosti i kvaliteta tokom vremena. Ovi ciljevi se ostvaruju na strogim testiranjima koji se izvršavaju u laboratoriji i na terenu od strane Vibram tester tima
Već više od 70 godina žuti otisak predstavlja sinonim za kvalitet, dobar nastup, bezbednost, inovacije i oblikovanje. Vibram đonovi su oblikovani sa željom da se poveća bezbednost i zaštita. Pokazali su se obaveznim pratiocima u ekstremnim ekspedicijama kao npr: Everest, K2 i skoro svim drugim najvišim vrhovima sveta. Bili su i na transoceanskim regatama kao npr: American Cup i Venedee Globe Challenge.

Climbing Lacing - Napredni sistem uvezivanja, proširenje do prstiju nogu koje omogućava da se cipele mogu prilagoditi potrebama svakog pojedinca, nudeći više udobnosti i preciznosti.

Multi Fit Footbed + / Nova generacija Multi Fit tehnologije / Vaše stopalo na dugim turama više neće trpeti. Odvojivi uložak omogućava individualizaciju cipele po obliku vašeg stopala. Činjenica je da je stopalo trodimenzionalno telo koje definiše dužina, širina i visina. Samo Salewa cipele nude uložak koji omogućava individualno prilagođavanje.

3F EVO System - Nepobediva kombinacija fleksibilnosti, anatomske podrške zgloba i savršenog prijanjanja. Sada potpomognuta čeličnom žicom za dodatnu potporu. Anatomski pozicionirano.

Cleansport NXT - kontroliše neprijatne mirise koji nastaju pri nošenju cipele. Patentirana bio-tehnologija Cleansport NXT je ekološka, efikasna i dokazana.
Cleansport NXT je inovativan, netoksičan i potpuno bio-friendly tretman.
Da li ste znali da miris u cipeli nije uzrokovan znojem, već bakterijom koje se hrani sa njim? Da bi neutralisali miris stopala koristimo "dobre" mikrobe, koje se hrane onim mikroorganizama koji ga izazivaju, pretvarajući znoj u vodu i CO2. 100,000,000 "dobrih" mikroba se nalaze na svakom kvadratnom cm podstave, stvarajući zaštitni sloj, koji je spreman da reaguje čim tkanina dođe u kontakt sa znojem, držeći cipele svežim i spremnim za upotrebu.

Overlap - Izvanredna preciznost i čvrsto i jako zatvaranje omogućava preklapanje jezika.

Više o proizvodu: SALEWA

Copyright © 2022 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.