Šifra proizvoda: o7112_c

NAOČARE SKI OAKLEY O FRAME 2.0 PRO XL

Home Ski oprema Ski naočare NAOČARE SKI OAKLEY O FRAME 2.0 PRO XL
  10.950 RSD
Dodaj na listu želja

ZIMA SVIMA – SKI OPENING POGODNOSTI
Kupite 2 artikla i ostvarite dodatnih 10% i na već snižene cene ili
Kupite 3 ili više artikala i ostvarite dodatnih 15% i na već snižene cene!

Popusti se prikazuju i ostvaruju u korpi prilikom web kupovine (obračun na dnu) ili na kasi u prodavnici i odnose se na kompletan asortiman zimskih i outdoor proizvoda -planinarenje, kao i lifestyle kategorije. Možete kombinovati artikle iz gore navedenih kategorija.

Podeli Sa prijateljima
 • Detaljan opis
 • Specifikacija
 • DeklaracijaNAOČARE SKI OAKLEY O FRAME 2.0 PRO L

( O71120100 )

Oakley

Oakley je nagon za rešavanje problema. Potreba da budete hrabri i prkosni kroz ikonične dizajne. Mišljenje koje izaziva naš vlastiti način razmišljanja i zanemaruje status quo.

Autentičnost se zaslužuje, a Oakley nasleđe inovacija ski naočara traje više od 30 godina. Decenije inženjeringa fokusirana su na jedan, nepokolebljiv cilj: Obezbediti ski sportistima apsolutno najviši stepen optičke jasnoće i zaštite. Oakley nijanse stakla nude najbolju kombinaciju filtriranja, balansa boja i kontrasta slike kako bi se maksimizirale performanse u bilo kojem svetlosnom stanju. Sa Oakley High Definition Optics® (HDO®), sportisti se mogu osloniti na nenadmašne performanse, jasnoću i zaštitu od udara. Proboj u arhitekturi ramova i dizajnu komponenata optimizuje komfor balansirajući pritisak, oslobađajući disanje i eliminirajući nakupljanje znoja. Ski sportisti svetske klase zavise od inovacije Oakley-a da bi videli izvan granica. To je oduvek bio Oakley-ev ponos i strast, a opsesija koja i dalje nastavlja da smišlja mogućnosti.

 

Oakley O Frame 2.0 Pro XL Snow Goggle

O Frame 2.0 Pro L proširuje stil i performanse do large-sized veličine, sada sa 2 stakla za pokrivanje širokog opsega svetlosnih uslova.

 

Model:
 • Oakley O Frame 2.0 Pro L
 • Boja rama: Matte Black
 • Fit: L ( large-sized )
 • Product Code: OO7112-01

Stakla:

 • Promenljiva stakla: 2 para
 • Boja stakla: Fire Iridium & Persimmon
 • Stakla: Fire Iridium
 • Transmisija svetla: 12%
 • Svetlosni uslovi: Sunce i oblaci / FC3
 • Boja baze stakla: Bronze
 • Stakla: Prizm Snow Persimmon
 • Transmisija svetla: 57%
 • Svetlosni uslovi: Sneg i oblačno vreme / FC1
 • Boja baze stakla: Orange
 • UV zaštita: Sva Oakley stakla blokiraju 100% UVA, UVB i UVC zrake i štetno plavo svetlo do 400nm

Karakteristike:

 • Low-Profile Frame Design
 • Triple-Layer Face Foam
 • Redukciju odsjaja i podešenu svetlosnu transmisiju obezbeđuje Iridium premaz
 • Oakley performance shield lens technology with HDO
 • Fleksibilni O Matter ram prilagođava se vašem licu, čak i pri ekstremnim hladnoćama
 • Dizajn rama niskog profila omogućava veću vidljivost i bolju kompatibilnost sa ski kacigom
 • Kompatibilne sa većinom dioptriskih naočara (OTG)
 • Široka, podesiva traka, sa silikonskom
 • Ispunjava zahteve o otpornosti na udar koji se zasnivaju na ANSI Z87.1 i EN 166 standardima

 

Tehnologije:

 

● Prizm Sport

Oakley Prizm - tehnologija stakla pretvorila je naočare u vitalnu opremu za sport. Sve se svodi na poboljšanje detalja na najpreciznije načine kako bi se optimizovalo vaše vizuelno iskustvo, a rezultat su performanse koje menjaju igru.
Oakley analizira zahteve svakog sporta i okruženja da bi osigurali da svako staklo prenosi prave talasne dužine. Na taj način možete doživeti izoštrenu vizuelnu oštrinu koja vam pomaže da sve jasnije vidite i brže reagujete. Osim poboljšanog prepoznavanja detalja koji vam pomaže da uočite ono što treba da vidite, Prizm Sport stakla poboljšavaju vašu sposobnost da vidite i pratite pokretne objekte na periferiji. Kakav god da je sport, imaćete poboljšane performanse koje će vam pomoći da se takmičite sa samopouzdanjem.

 

● Prizm Snow - stakla

Dizajnirana da vam pomognu da vidite konture snega, izbočine i teksture u različitim svetlosnim i snežnim uslovima.

 

● UV Protection

Možete biti zaslepljeni onim što ne vidite.

Nevidljivi oblik radijacije, UV zraci obasipaju vaše mrežnjače sa 186.000 milja u sekundi. Oštećenje očiju povezano sa UV zračenjem uključuje katarakt, fotokeratitis i pterigijum. UV oštećenja se vremenom povećavaju. Uopšte ne osećate UV zrake, tako da ne postoji prirodno upozorenje da se nanosi šteta. I mada oblaci smanjuju nivo UV zraka koji dopire do vaših očiju, oblaci ne blokiraju UV zrake potpuno - što znači da vaše oči mogu biti izložene UV zracima čak i po oblačnom vremenu.

Thermonuclear Protection
Oakley Plutonite® materijal za stakla zaustavlja svaku talasnu dužinu ultraljubičastog zračenja iz termonuklearne peći sunca, a ne samo oblik niže energije koji se zove UVA. Čak i Oakley providna stakla filtriraju 100% UV zračenja.

- Oakley Plutonite filtrira 100% UVA, UVB, UVC i štetno plavo svetlo do 400nm.
- Sam materijal stakla blokira UV zrake, tako da se ne morate oslanjati na tanak površinski premaz koji može da se skine ili ogrebe.
- Oakley optičke tehnologije omogućavaju zakrivljenost stakla koja poboljšava zaštitu na vrhu i bočnim stranama očiju.
- Sva Oakley sunčana stakla i Oakley Authentic Prescription Lenses pružaju 100% UV zaštitu.

 

● Iridium premaz za stakla smanjuje odsjaj dok balansira transmisiju svetlosti i prepoznavanje boja u svim vremenskim uslovima.

 

● HDO

Oakley High Definition Optics® (HDO®) stakla optimiziraju sigurnost i performanse kako bi zadovoljila beskompromisne zahteve profesionalnih sportista koji se zadovoljavaju ništa manje od najjasnije, najoštrije i najtačnije vizije. Ona nudi istinitiju, precizniju sliku u odnosu na konvencionalna stakla koja uvećavaju slike i čine objekte pomeranim iz njihove prave pozicije. Sa HDO, Oakley stakla zadovoljavaju ili premašuju standarde testiranja američkog Nacionalnog instituta za standarde (merilo performansi za industriju naočara).
Test jasnoće meri oštrinu slike koja se gleda kroz staklo. Refractive Power Test meri kako inferiorna stakla iskrivljuju viziju povećavanjem slike, a Prism Test meri kako stakla savijaju svetlost i čine objekte pomeranim iz svoje prave pozicije. Ovi testovi pokazuju kako konvencionalna stakla mogu ugroziti vašu viziju.

 

● O Matter

Oakley injection molded thermoplastic O Matter materijal za ram obezbeđuje poboljšanu čvrstoću i fleksibilnost u odnosu na tradicionalni acetat, a napravljen je tako da izdrži od promena ili deformacija tokom vremena.

 

● OTG - Diskretni prorezi na ramu ski naočara, za drške za uši, omogućavaju kompatibilnost sa većinom dioptriskih naočara

 

● Široka podesiva traka sa silikonskom podlogom obezbeđuje sigurno prijanjanje.

 

● Helmet Compatibility - Oakley ski naočare dizajnirane su da rade u skladu sa širokim rasponom stilova ski kaciga, sa potporom koja ravnomerno raspoređuje pritisak po ramu ski naočara i trakom sa silikonom koji čvrsto drži ski naočare na svom mestu. 360˚ ventilacija osigurava optimalan protok vazduha kada se nose sa kacigom.

 

● Celodnevna udobnost omogućena je sa penom za lice koja pomaže upijanju vlage.

 

● Impact Protection

Oakley ulaže velike napore kako bi osigurao da Oakley ski naočare štite vaše oči. Materijal stakla i geometrija rama pružaju zaštitu od udarca.

Deo tajne je Plutonite®, Oakley izdržljivo i optički čisto staklo. Unutar Oakley duha performansi i inovacija, Oakley nastavlja sa isporukom najboljih proizvoda na planeti. Zaštita od udara iznad onoga što je potrebno. Oakley smatra da je to obavezno.

 

 

Više o proizvodu: Oakley

Okvir Veliki okvir
Stakla Sa jednim staklom
Pol Unisex
Kategorija S3 / Sunčano
Uvoznik Planet Bike Co d.o.o. Beograd
Zemlja porekla Kina
Proizvođač LUXOTTICA GROUP S.P.A.
Predlažemo da pogledate i ove artikle
Copyright © 2023 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.