Šifra proizvoda: o7124_c

NAOČARE SKI OAKLEY O FRAME 2.0 PRO L

Home Ski oprema Ski naočare NAOČARE SKI OAKLEY O FRAME 2.0 PRO L
  4.960 RSD
Dodaj na listu želja

FINALNI DODATNI POPUST

Iskoristite dodatni popust od 15% za kupovinu 2 i više artikala iz kategorija ZIMA i LIFESTYLE

Dodatni popust se prikazuje i ostvaruje u korpi prilikom web kupovine na sajtu, odnosno na kasi u radnjama i na već snižene cene navedenih artikala!

Možete kombinovati artikle iz kategorija ZIMSKI SPORTOVI i LIFESTYLE i ostvariti dodatni popust.

Podeli Sa prijateljima
 • Detaljan opis
 • SpecifikacijaNAOČARE SKI OAKLEY O-FRAME 2.0 PRO L

( O71240200 )

Oakley

Oakley je nagon za rešavanje problema. Potreba da budete hrabri i prkosni kroz ikonične dizajne. Mišljenje koje izaziva naš vlastiti način razmišljanja i zanemaruje status quo.

Autentičnost se zaslužuje, a Oakley nasleđe inovacija ski naočara traje više od 30 godina. Decenije inženjeringa fokusirana su na jedan, nepokolebljiv cilj: Obezbediti ski sportistima apsolutno najviši stepen optičke jasnoće i zaštite. Oakley nijanse stakla nude najbolju kombinaciju filtriranja, balansa boja i kontrasta slike kako bi se maksimizirale performanse u bilo kojem svetlosnom stanju. Sa Oakley High Definition Optics® (HDO®), sportisti se mogu osloniti na nenadmašne performanse, jasnoću i zaštitu od udara. Proboj u arhitekturi ramova i dizajnu komponenata optimizuje komfor balansirajući pritisak, oslobađajući disanje i eliminirajući nakupljanje znoja. Ski sportisti svetske klase zavise od inovacije Oakley-a da bi videli izvan granica. To je oduvek bio Oakley-ev ponos i strast, a opsesija koja i dalje nastavlja da smišlja mogućnosti.

 

Oakley O-Frame® 2.0 PRO L Snow Goggle

O-Frame® 2.0 PRO L proširuje stil i performanse podižući lestvicu Oakley-ovih performansi naočara sa povoljnim cenama. Pojednostavljena geometrija rama proširuje periferni pogled u svim pravcima i pruža besprekornu integraciju sa većinom kaciga.

 

Model:
 • Oakley O-Frame 2.0 PRO L
 • Boja rama: Matte Black
 • Fit: L ( large )
 • Product Code: OO7124-02

Stakla:

 • Boja stakla: Dark Grey
 • Tip stakla: Standard
 • Transmisija svetla: 10%
 • Svetlosni uslovi: Sunce i oblaci / FC3
 • UV zaštita: Sva Oakley stakla blokiraju 100% UVA, UVB i UVC zrake i štetno plavo svetlo do 400nm

Karakteristike:

 • Fleksibilni O Matter ram prilagođava se vašem licu, čak i pri ekstremnim hladnoćama
 • Injection-molded Plutonite - materijal za stakla, filtrira 100% UVA, UVB, UVC i štetno plavo svetlo do 400nm.
 • Optički ispravna dvostruka stakla sa Anti-fog premazom
 • Ispunjava zahteve o otpornosti na udar koji se zasnivaju na ANSI Z87.1 i EN 166 standardima
 • Dizajn rama niskog profila omogućava veću vidljivost i bolju kompatibilnost sa ski kacigom

 

Tehnologije:

 

● UV Protection

Možete biti zaslepljeni onim što ne vidite.

Nevidljivi oblik radijacije, UV zraci obasipaju vaše mrežnjače sa 186.000 milja u sekundi. Oštećenje očiju povezano sa UV zračenjem uključuje katarakt, fotokeratitis i pterigijum. UV oštećenja se vremenom povećavaju. Uopšte ne osećate UV zrake, tako da ne postoji prirodno upozorenje da se nanosi šteta. I mada oblaci smanjuju nivo UV zraka koji dopire do vaših očiju, oblaci ne blokiraju UV zrake potpuno - što znači da vaše oči mogu biti izložene UV zracima čak i po oblačnom vremenu.

Thermonuclear Protection
Oakley Plutonite® materijal za stakla zaustavlja svaku talasnu dužinu ultraljubičastog zračenja iz termonuklearne peći sunca, a ne samo oblik niže energije koji se zove UVA. Čak i Oakley providna stakla filtriraju 100% UV zračenja.

- Oakley Plutonite filtrira 100% UVA, UVB, UVC i štetno plavo svetlo do 400nm.
- Sam materijal stakla blokira UV zrake, tako da se ne morate oslanjati na tanak površinski premaz koji može da se skine ili ogrebe.
- Oakley optičke tehnologije omogućavaju zakrivljenost stakla koja poboljšava zaštitu na vrhu i bočnim stranama očiju.
- Sva Oakley sunčana stakla i Oakley Authentic Prescription Lenses pružaju 100% UV zaštitu.

 

● Dvostruko ventilirana Plutonite® stakla sa F3™ premazom omogućavaju unutrašnjim balističkim staklima da apsorbuju najmanje 2ml vlage.

 

● O Matter

Oakley injection molded thermoplastic O Matter materijal za ram obezbeđuje poboljšanu čvrstoću i fleksibilnost u odnosu na tradicionalni acetat, a napravljen je tako da izdrži od promena ili deformacija tokom vremena.

 

● Široka podesiva traka obezbeđuje sigurno prijanjanje.

 

● Helmet Compatibility - Oakley ski naočare dizajnirane su da rade u skladu sa širokim rasponom stilova ski kaciga, sa potporom koja ravnomerno raspoređuje pritisak po ramu ski naočara i trakom sa silikonom koji čvrsto drži ski naočare na svom mestu. 360˚ ventilacija osigurava optimalan protok vazduha kada se nose sa kacigom.

 

● Impact Protection

Oakley ulaže velike napore kako bi osigurao da Oakley ski naočare štite vaše oči. Materijal stakla i geometrija rama pružaju zaštitu od udarca.

Deo tajne je Plutonite®, Oakley izdržljivo i optički čisto staklo. Unutar Oakley duha performansi i inovacija, Oakley nastavlja sa isporukom najboljih proizvoda na planeti. Zaštita od udara iznad onoga što je potrebno. Oakley smatra da je to obavezno.

 

 

Više o proizvodu: Oakley

Okvir Srednji okvir
Kategorija S3 / Sunčano
Stakla Sa jednim staklom
Pol Unisex
Predlažemo da pogledate i ove artikle
Copyright © 2023 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.