Šifra proizvoda: r0p010300t1c_c

KLIZALJKE ROLLERBLADE COMET XT ICE GIRL white-pink

Home Klizaljke KLIZALJKE ROLLERBLADE COMET XT ICE GIRL white-pink
7.590 RSD
7.590 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaKLIZALJKE ROLLERBLADE COMET XT ICE G

( R0P010300T1C )

Rollerblade je posvećen razvoju strasti prema klizanju kod rekreativnih klizača pošto to potencijalno može biti aktivnost koja traje tokom celog života. Roditeljima i deci obezbedili smo podešavanje željene veličine koje se ostvaruje pritiskom jednog dugmeta, siguran fit, strukture koje u potpunosti podržavaju nogu i estetiku koja će zadvoljiti i jedne i druge.

Bladerunner Comet XT G Ice

Comet XT Ice klizaljke za decu imaju u 4 veličine proširivi spoljni deo cipele da rastu sa dečijim stopalima. Thinsulate i lace locks su dodati za držanje stopala toplijim i sigurnije zatvaranje. Udoban oblik, podrška i poboljšane karakteristike osiguravaju pozitivno iskustvo na ledu. Šine od nerđajućeg čelika dodaju na snazi i drže ivice oštrim duži period klizanja, zadržavajući brže startove, okrete i zaustavljanja.

Group: Rollerblade Kids G iceskates

Technologies:

  • Struktura: podesive klizaljke u 4 veličine
  • Postava: Podstavljen velvet sa Thinsulate izolacijom
  • Sistem zatvaranja: kopča, powerstrap pod uglom od 45°, pertle/lace lock
  • Šina: Stainless steel figure blade

Thinsulate izolacija - tanka, lagana, topla - najbolji mogući sistem izolacije koji omogućava savršenu kombinaciju topline, lakoće i fleksibilnosti.
Originalna toplina bez obimne izolacije. Kada usporedite jednake debljine, Thinsulate izolacija osigurava dvostruko veću toplinu u odnosu na druge izolacijske materijale i skoro jedan i po puta više topline od perja. Thinsulate izolacija ne apsorbuje vodu.

Više o proizvodu: RollerBlade

Veličina EU 29-34, 36-40
Pol Za decu
Copyright © 2022 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.