Šifra proizvoda: ski_s566206_c

KACIGA UVEX JIMM

Home Ski oprema Ski kacige KACIGA UVEX JIMM
8.300 RSD
10.370 RSD Special Price 8.300 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-20%
 • Detaljan opis
 • SpecifikacijaKACIGA UVEX JIMM

( SKI-S566206 )

UVEX PROTECTING PEOPLE

Uvex ski kaciga... All Mountain..

Nova All Mountain kaciga obezbeđuje savršeno prianjanje - bilo na padinama ili tokom obilaska u mekanom snegu. Kada je reč o bezbednosti i stabilnosti, Uvex Jimm ne pravi kompromise zahvaljujući Inmould tehnologiji i impresionira pametnim detaljima.

Sa Uvex Jimm-om, skijaši na stazama i all-mountain skijaši mogu u potpunosti da se urone u svoju profesiju i oslone se na kacigu koja odgovara 100 odsto. Zahtevi za današnje skijaške kacige su visoki, jer svaki vozač ima svoj oblik glave: IAS 3D (Individual Adapting System) prilagođava se obliku glave - loša podrška i tačke pritiska na glavi su stvar prošlosti. Pametna ventilacija sa stilom. Pored toga, kaciga za planinski sport ima mnogo udobnosti i zahvaljujući Uvex sistemu za ventilaciju, korisnik može da zadrži hladnu glavu u svakoj situaciji: svež vazduh struji iz prednjih proreza kroz široko razgranate kanale u EPS školjku - ne nagomilava toplotu. Dodatne karakteristike Uvex Jimm-a su antialergijska podstava kacige koja se može prati, kao i jastučići za uši koji reprodukuju prirodan zvuk bez filtriranja ili prigušivanja razgovora i ambijentalne buke.

 • Uvex Double Inmould technology
 • Sistem prilagođavanja IAS 3D
 • Ventilacioni kanali sa regulacijom
 • Mogućnost lakog skidanja jastučića za uši
 • Kaciga je opremljena sa integrisanim držačem trake-kaiša ski naočara
 • Mogućnost skidanja unutrašnje antialergijske postave
 • Prirodni zvučni sistem
 • Audio compatible
 • Materijal spoljnog sloja kacige: PC shell / polycarbonate
 • Materijal unutrašnjeg sloja: Polystyrene EPS/materijal velike gustine
 • Standards: EN 1077 B / TÜV GS
 • Made in Germany

Tehnologije

● Uvex Ski kaciga

Kada skijate na pisti, parku i powder-u, ne zaboravite svoju kacigu.

Kacige iz Uvex ski kolekcije su savršeni i pouzdani pratioci. Smele boje i i upečatljiv enterijer dodaju na stilu. Visoke tehnologije, kao što su Monomatic zatvaranje, IAS sistem podešavanja, prirodni zvučni sistem ili Inmould tehnologija ugrađena u kacigu, pomažu da zadržate "hladnu glavu" tokom skijanja.

● Double Inmould tehnologija

"Double Inmould" tehnologija - tehnologija ubrizgavanja sloja pene direktno u tvrdi spoljni sloj. Spoljni i unutrašnji sloj, spojeni pod velikim pritiskom i temperaturom, čine neraskidivu vezu koja obezbeđuje izuzetno stabilnu i maksimalno sigurnu strukturu, omogućavajući malu težinu i optimalnu ventilaciju.

PC/polikarbonat je materijal koji se koristi u proizvodnji spoljneg sloja kacige. Polikarbonatni spoljni sloj je čvrsto pričvršćen za EPS unutrašnji materijal. EPS materijal se direktno ubrizgava u gornji spoljni sloj polikarbonata da bi se formirala integralna jedinica. Monolitna jedinica apsorbuje tačkaste udare o oštri predmet i primenjena sila na kacigu se širi po celoj njenoj površini, tako da je glava savršeno zaštićena.

Double inmould tehnologija takođe ima drugi polikarbonatni sloj (zadnji donji delo kacige) koji štiti spoljne ivice od oštećenja.

● IAS 3D

Sofisticirani IAS 3D sistem omogućava optimalno prilagođavanje veličine kacige različitim veličinama i oblicima glave jednostavnim okretanjem točka za podešavanje. Prostor unutar kacige prilagođava se po visini i obimu glave.

● Monomatic

Samo pritisnite dugme

Stezni mehanizam koji se nalazi ispod brade ima nekoliko položaja i lako se može podesiti jednim rukom tokom vožnje.

● Ventilacioni kanali

Uvex daje najveću vrednost optimalnoj ventilaciji: pametno dizajnirani ventilacioni kanali uvlače svež vazduh i izbacuju topli vazduh.

Ovo sprečava nakupljanje neprijatne toplote unutar kacige.

Ugrađeni vazdušni kanali sa mogućnošću regulacije, obezbeđuju optimalnu cirkulaciju i podešavanje dovoda svežeg vazduha.

● Natural sound system

Bolji sluh značajno poboljšava bezbednost. Specijalna membrana za precizno predstavljanje ambijentalnih zvukova. Jastučići za uši bez promaje dizajnirani za maksimalnu udobnost.

● Audio compatible

Posebno prilagođen prostor za umetanje slušalica za uši.

● Removable lining

Uvex postave odvode vlagu, antialergijske su i lako se skidaju za pranje.

Više o proizvodu: UVEX

Pol Za žene
Obim glave 55, 56, 57, 58, 59
Copyright © 2022 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.