Šifra proizvoda: sc271751_c

KACIGA SKI SCOTT SYMBOL 2 PLUS D

Home Ski oprema Ski kacige KACIGA SKI SCOTT SYMBOL 2 PLUS D
18.990 RSD Special Price 15.200 RSD Ušteda - 3.790 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-20%
 • Detaljan opis
 • Specifikacija
 • DeklaracijaKACIGA SKI SCOTT SYMBOL 2 PLUS D

( SC271751 )

ISPO Award Gold Winner

Scott Simbol 2 Plus D donosi sledeći nivo bezbednosti skijanja. Sa D3O® umetcima i integracijom MIPS® ova kaciga je uspostavila novi standard za niske, srednje i velike brzine. Sa potpuno novim oblikom, druga generacija ima mnogo niži profil od svog prethodnika, a Scott 360° Pure Sound ušni jastučići omogućavaju bolju detekciju buke, što znači da ćete izgledati najbolje i ostati sigurni.

Range Of Use: Snowsports

 • Konstrukcija:
 • Materijal spoljašnjeg sloja: PC In-mold with EPS liner / PC bottom wrap
 • Materijal unutrašnjeg sloja: apsorpciona pena E.P.S
 • MIPS® Brain Protection System
 • Scott Progressive Energy Absorption with D3O®
 • Sistem podešavanja - RAS 2 Fit System
 • 360° Pure Sound Technology
 • Dual Active Venting System

 

Tehnologije:

 

● PC In-Mold Construction

Scott ski kaciga proizvedena "In-Mold" tehnologijom. Proces spajanja, spoljnog ( PC ) i unutrašnjeg ( EPS ) sloja, obezbeđuje sigurnu zaštitu u slučaju udarca i malu težinu.

Tokom In-mold procesa proizvodnje, spoljna školjka od polikarbonatnog materijala je spojena sa EPS penom koja upija udarce, stvarajući super laganu kacigu. Sa smanjenom težinom i masom koja okružuje glavu, kacige proizvedene In-mold tehnologijom su udobnije od tradicionalnih kaciga.

 

● MIPS® Brain Protection System

Ako tražite najbolju zaštitu koju novac može kupiti, ne tražite dalje. Scott kacige sa integrisanim MIPS® sistemom za zaštitu mozga nude potpuno novu dimenziju bezbednosti. Bez obzira gde i kako vozite, izaberite SCOTT kacigu i podignite svoju bezbednost!

Scott & MIPS rade zajedno na razvoju bezbednosti kaciga od 2011. Ova bliska poslovna saradnja i Scott-ovo višedecenijsko iskustvo u razvoju kaciga, omogućili su potpunu integraciju MIPS sistema zaštite mozga u Scott kacige. MIPS karakteristični žuti dodatni sloj niske frikcije, nalazi se između glave i kacige. On ima za cilj da zaštiti mozak od udara pod uglom, umanjujući rotacionu akceleraciju mozga, koja je najčešći uzrok povreda moždanog tkiva.

Posebna pažnja je stavljena na obezbeđivanje integracije MIPS u kacigu, a da ne ometa prijanjanje, udobnost i ventilaciju.

Nošenjem kacige na glavi nećete primetiti da je MIPS tu, ali možete biti sigurni, u saznanju, da ste u slučaju pada veoma dobro zaštićeni.

 

● D3O® PROTECTION

D3O® je patentirani materijal sa inteligentnim molekulima. On teče sa vama dok se krećete, ali se učvrsti prilikom udara kako bi apsorbovao energiju i zaštitio vas. Ova jedinstvena inovativna komponenta obezbeđuje optimalnu slobodu kretanja i prevazilazi CE standarde.

Povećeni Komfor I Mobilnost.

D3O® zaštita je tanka, lagana, fleksibilna i mekana. D3O® štitnici omogućavaju potpunu slobodu kretanja i oblikuju se po obliku vašeg tela, tako da nećete ni osetiti da nosite štitnik.

 

● Dual Active Venting system

Dual Active Venting system - Scott najnapredniji sistem ventilacije omogućava korisniku da precizno reguliše protok vazduha kroz kacigu, za optimalnu ventilaciju u svim vremenskim uslovima. Ovo se postiže pomoću dva, jednostavna za korišćenje, klizača koji omogućavaju fino podešavanje performansi ventilacije u prednjem i gornjem delu kacige.

 

● RAS 2 Fit System

User friendly sistem za rotaciono podešavanje (Rotary Adjustment System) pruža prilagođeno prianjanje za maksimalnu udobnost.

 

● Lako podesiv kaiš i razdelnici, obezbeđuju maksimalnu udobnost i pravilno pozicioniranje kacige na glavi.

 

● 360° Pure Sound

Na planini bezbednost je na prvom mestu, i sposobnost da čujete šta se dešava oko vas jer vam to može spasiti život.

360° Pure Sound tehnologija povećava sposobnost sluha dok nosite Scott kacigu.

Podignite na viši nivo svoju sigurnost!

 

 

Više o proizvodu: SCOTT

Obim glave 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
Pol Unisex
Karakteristike Sa MIPS-om
Uvoznik Planet Bike Co d.o.o. Beograd
Zemlja porekla Kina
Proizvođač SCOTT SPORTS
Pogledajte i ove proizvode
Copyright © 2024 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.