Šifra proizvoda: o900641_c

KACIGA SKI OAKLEY MOD5

Home Ski oprema Ski kacige KACIGA SKI OAKLEY MOD5
25.400 RSD Special Price 21.590 RSD Ušteda - 3.810 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-15%
  • Detaljan opis
  • Specifikacija
  • DeklaracijaKACIGA OAKLEY MOD5

( O900641 )

Oakley

Oakley je nagon za rešavanje problema. Potreba da budete hrabri i prkosni kroz ikonične dizajne. Mišljenje koje izaziva naš vlastiti način razmišljanja i zanemaruje status quo.

Integracija ski naočara i kacige je ključna stvar. Nepravilno stajanje može rezultirati nelagodom i lošim performansama, što dovodi do lošeg iskustva u vožnji na planini. Oakley je napravio opsežnu količinu istraživanja kako bi uistinu razumeo probleme koji izazivaju nepravilno uklapanje. Zatim je postavio cilj da reši te probleme i stvori najudobniju kacigu koja se integriše sa bilo kojim ski naočarima koje uparite sa njom.

Oakley MOD5

Imajući na umu epske dane, MOD5 je redizajniran od temelja kako bi bio u toku sa beskrajnom potragom za otkrivanjem više na planini. Uz doprinos nekih od najboljih svetskih velikih planinskih sportista, analiziran je svaki detalj, što je rezultiralo kacigom bogatom karakteristikama koja je opremljena za istraživanje. Bez obzira na to kako ga pronađete, sloboda otkrivanja je nadohvat ruke i spremna za uzimanje u redizajniranom MOD5.

 

Karakteristike

● DIZAJN - Proporcije, površina i detalji spoljašnjeg oblika daju odvažan dizajn i visoku funkcionalnost potpuno novom MOD5.

● DURAMATTER MIX SHELL - Metoda konstrukcije hibridne ljuske koja koristi mešavinu izdržljivog hard-shell DURAMATTER-a i tradicionalnog laganog polikarbonata koji stvara dobro izbalansiran dizajn i strateški se primenjuje na odabranim delovima kacige.

● SKULL MATRIX - Jedinstvena integracija koja kombinuje pristajanje i zaštitu koja omogućava unutrašnjem sistemu za zadržavanje kacige da se omota u svim pravcima oko glave korisnika, pomažući da se omogući sigurno udobno pristajanje.

● VENTILACIJA - Regulacija temperature je ključna za uživanje u vremenu na planini. Sa više zona ventilacije, protok vazduha se može prilagoditi kako bi se smanjilo zamagljivanje i pregrevanje naočara.

 

 

Više o proizvodu: Oakley

Obim glave 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
Pol Unisex
Uvoznik Planet Bike Co d.o.o. Beograd
Zemlja porekla Kina
Proizvođač LUXOTTICA GROUP S.P.A.
Pogledajte i ove proizvode
Copyright © 2024 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.