Šifra proizvoda: o99474_c

KACIGA SKI OAKLEY MOD3

Home Ski oprema Ski kacige KACIGA SKI OAKLEY MOD3
Od 10.800 RSD do 15.650 RSD
15.890 RSD Special Price 10.800 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-32%
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaKACIGA OAKLEY MOD3

( O99474 )

Oakley

Oakley je nagon za rešavanje problema. Potreba da budete hrabri i prkosni kroz ikonične dizajne. Mišljenje koje izaziva naš vlastiti način razmišljanja i zanemaruje status quo.

Integracija ski naočara i kacige je ključna stvar. Nepravilno stajanje može rezultirati nelagodom i lošim performansama, što dovodi do lošeg iskustva u vožnji na planini. Oakley je napravio opsežnu količinu istraživanja kako bi uistinu razumeo probleme koji izazivaju nepravilno uklapanje. Zatim je postavio cilj da reši te probleme i stvori najudobniju kacigu koja se integriše sa bilo kojim ski naočarima koje uparite sa njom.

Oakley MOD3

MOD3 ima redizajniran istančan dizajn i integrisanu podesivu ventilaciju, omogućavajući korisniku da podesi ventilaciju kacige koja je savršena za njega. BOA® sistem od 360 stepeni pruža potpunu udobnost, istovremeno osiguravajući prijanjanje kacige. Evolucija Modular Brim System-a omogućava korisnicima da biraju između estetike sa vizirom ili bez vizira, bez ugrožavanja integracije sa ski naočarima, a redizajnirani ušni jastuk i obloga za glavu sadrže X-Static® tkaninu, tehnologiju za uklanjanje mirisa i bakterija.

Karakteristike

● ADJUSTABLE VENTILATION: Podesiva ventilacija omogućava vrućem vazduhu da brzo izađe sa vrha kacige. Ako se uslovi okrenu, zatvorite ventilacioni otvor da bi vam glava bila topla i suva.

● BOA® 360 FIT SYSTEM: Potpuno podesiv dizajn kako bi vam omogućio precizno prijanjanje kacige na glavu.

● FIDLOCK® BUCKLE: Magnetni bezbednosni sistem zatvaranja omogućava vam da kacigu vežete rukavicama.

● X-STATIC® REMOVABLE LINER/EARPADS: Omogućava jednostavno čišćenje jer se može prati u veš mašini, prilagodljiv je za različite vremenske uslove i pruža slobodu nošenja trake ski naočara ispod kacige.

● MODULAR BRIM SYSTEM: Dva različito dizajnirana zamenjiva vizira omogućavaju savršenu integraciju kacige i ski naočara, bez obzira na veličinu ili oblik vaših omiljenih ski naočara.

● BRIM/GOGGLE VENTILATION: Omogućava nesmetani protok vrućeg vazduha iz ski naočala kroz ventilaciju na kacigi za bolje anti-fog performanse.

● ASTM F2040 i CE EN1077 certifications

●Small (51-55cm) / Medium (55-59cm) / Large (59-63cm)

Više o proizvodu: Oakley

Pol Unisex
Obim glave 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
Copyright © 2022 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.