Šifra proizvoda: sc275189_c

KACIGA SCOTT FUGA PLUS

Home Oprema Kacige KACIGA SCOTT FUGA PLUS
14.590 RSD Special Price 10.990 RSD Ušteda - 3.600 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-25%
Preporučujemo da pogledate i druge modele kaciga
 • Detaljan opis
 • Specifikacija
 • DeklaracijaKACIGA SCOTT FUGA PLUS

( SC275189 )

Fuga PLUS je savršena kaciga za XC i road trkače koji traže kacigu visokih performansi. Odlikuje je MIPS® sistem zaštite mozga, Halo 3D fit sistem, ventilacija vodeća u klasi i uklonjivi vizir za road ili MTB izgled.

 • In-Mold tehnologija
 • MIPS - Multi-directional Impact Protection System
 • Sistem prilagođavanja HALO 270
 • Lako podesivi kaiš brade
 • X-Static® anti-bacterial jastučići
 • Uklonjivi vizir
 • Materijal spoljnog sloja kacige: Polycarbonate Micro Shell
 • Materijal unutrašnjeg sloja: Polystyrene EPS/materijal velike gustine
 • Težina: 280g

 

Tehnologije:

 

● In-Mold

Scott biciklistička kaciga proizvedena "In-Mold" tehnologijom. Proces spajanja, spoljnog ( PC ) i unutrašnjeg ( EPS ) sloja, obezbeđuje sigurnu zastitu u slučaju udarca, malu težinu i velike ventilacione otvore.

Tokom In-Mold procesa proizvodnje, spoljna školjka od polikarbonatnog materijala je spojena sa EPS penom koja upija udarce, stvarajući super laganu kacigu. Sa smanjenom težinom i masom koja okružuje glavu, In-Mold kacige su udobnije od tradicionalnih kaciga.

 

● MIPS - Multi-directional Impact Protection System.

Ako tražite najbolju zaštitu koju novac može kupiti, ne tražite dalje. SCOTT kacige sa integrisanim MIPS® sistemom za zaštitu mozga nude potpuno novu dimenziju bezbednosti. Bez obzira gde i kako vozite, izaberite SCOTT kacigu i podignite svoju bezbednost!

Scott & MIPS rade zajedno na razvoju bezbednosti kaciga od 2011. Ova bliska poslovna saradnja i Scott-ovo višedecenijsko iskustvo u razvoju kaciga, omogućili su potpunu integraciju MIPS sistema zaštite mozga u Scott kacige. MIPS karakteristični žuti dodatni sloj niske frikcije, nalazi se između glave i kacige. On ima za cilj da zaštiti mozak od udara pod uglom, umanjujući rotacionu akceleraciju mozga, koja je najčešći uzrok povreda moždanog tkiva.

Posebna pažnja je stavljena na obezbeđivanje integracije MIPS u kacigu, a da ne ometa prijanjanje, udobnost i ventilaciju.

Nošenjem kacige na glavi nećete primetiti da je MIPS tu, ali možete biti sigurni, u saznanju, da ste u slučaju pada veoma dobro zaštićeni.

 

● HALO Fit sistem

SCOTT vrhunski HALO Fit sistem obezbeđuje laku prilagodljivost i neuporedivu udobnost. Pronađite savršenu visinu zadnjeg ergonomskog postolja dok vam je kaciga na glavi i podesite optimalni pritisak pomoću prelepo dizajniranog točkića za mikropodešavanje. Rezultat: SCOTT najudobnija kaciga do sada, kaciga koja se prilagođava obliku vaše glave i pruža vam osećaj sigurnosti i usredsređenosti na vožnju.

 

● OPTIMIZED VENTING

Strateški postavljeni spoljni otvori za ventilaciju se povezuju sa opsežnim unutrašnjim kanalima za hlađenje.

 

● Lako podesiv kaiš i razdelnici, obezbeđuju maksimalnu udobnost i pravilno pozicioniranje kacige na glavi.

 

 

Više o proizvodu: SCOTT

Karakteristike MIPS
Pol Za muškarce
Tip MTB
Veličina M (do 59cm), L (do 62cm)
Uvoznik Planet Bike Co d.o.o. Beograd
Zemlja porekla Kina
Proizvođač SCOTT SPORTS
Copyright © 2024 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.