Šifra proizvoda: ski4749528_c

JAKNA DAINESE SKI DOWN SPORT

Home Ski odeća Ski jakne JAKNA DAINESE SKI DOWN SPORT
Od 52.990 RSD do 56.350 RSD
77.990 RSD Special Price 52.990 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-32%
 • Detaljan opis
 • SpecifikacijaJAKNA DAINESE SKI DOWNJACKET SPORT

( SKI4749528 )

PISTE

Ski Downjackets su kultni deo kolekcije Dainese, dizajnirane da maksimalizuju toplotnu izolaciju i obezbede vrhunsku udobnost u svim vremenskim uslovima. SKI DOWNJACKET SPORT izrađena je od Dermizax® EV 20,000-mm, 20,000-g/m², 24h waterproof membrane, elastične u četiri pravca. Toplotna izolacija je obezbeđena sa Primaloft® Silver Cross Core koja zahvaljujući upotrebi Aerogela - najlakše čvrste supstance na svetu, sastavljene od 95% vazduha - štiti i od najhladnijih temperatura, a težinu i količinu svodi na minimum. D-Dry® A + rastezljiva membrana ispod ruku omogućava maksimalnu slobodu kretanja i prozračnost tokom svake faze aktivnosti, ostavljajući najpokretljiviji deo trupa bez obloge. Veliki podesivi otvori za vazduh sa rajsfešlusom omogućavaju dovoljno ventilacije u vrućim danima i mogu se koristiti kao džepovi za odlaganje zahvaljujući svojoj dvostrukoj garažnoj strukturi. Kompaktna fiksna kapuljača, unutrašnje gamaše do pojasa i unutar rukava zaokružuju detalje odeće dizajnirane da odgovaraju svim uslovima.

Materijali

 • Dermizax®EV stretchable membrane
 • Primaloft® Cross Core® 100 g/m²

Karakteristike

 • Waterproof: 20,000 mm H2O
 • Breathability: 20,000 g/m2/24 h
 • Ventilacija
 • YKK VISLON® AquaGuard® front zipper
 • Potpuno podesiva kapuljača.
 • Unutrašnji pojas.
 • Prednji cargo džep
 • Unutrašnji Cargo džep

Dermizax EV - vodootporna i visoko paropropusna membrana koristi kretanje molekula za razliku od većine drugih membrana sa mikroporama. Ovo donosi brojne prednosti i čini Dermizax shell odeću najboljom na tržištu zahvaljujući visokim performansama i superiornom trajnosti.
Dermizax membrana je izuzetno fleksibilna, ona ima elastičnost veću od 200%. U praksi, to znači da se membrana može rastegnuti do dva puta sopstvene dužine u četiri pravca. Ovo čini odeću sa Dermizax membranom vrlo udobnom za pokrete, uz istovremeno smanjenje rizika od delaminacije tokom ekstremnih aktivnosti.

Primaloft izolacija - toplotna ispuna od visoko kvalitetnog mikrofibera nudi povišena izolaciona svojstva i mekoću u kombinaciji sa niskom apsorpcijom vode.
Ova ultra tanka vlakna se podvrgavaju patentiranom tretmanu i obradi, tako da formiraju izolaciju koja je mekana, lagana i vodootporana. Primaloft izolacija nudi superiorne performanse po hladnom vremenu, vrlo lagan i elastičan sloj izolacije, dokazano vodootporan i paropropustan materijal koji u isto vreme omogućava koži da slobodno diše. Primaloft obezbeđuje da ostanete suvi, da vam bude toplo i udobno čak i u najekstremnijim uslovima. Primaloft je mekan, topao i suši se brže nego paperje.

Više o proizvodu:Dainese

Veličina M, L, XL
Pol Za muškarce
Tip Ski, Freeski/Snowboard
Membrana 16.000 - 20.000 mm
Copyright © 2022 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.