Šifra proizvoda: ski474951356e_c

JAKNA DAINESE HP ICEDUST vibrant yellow-charcoal grey

Home Ski odeća Ski jakne JAKNA DAINESE HP ICEDUST vibrant yellow-charcoal grey
53.990 RSD
89.990 RSD Special Price 53.990 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-40%
 • Detaljan opis
 • SpecifikacijaJAKNA DAINESE HP HP ICEDUST

( SKI4749513 )

HP
HARD PACK

Sastavni deo svakog skijališta, pouzdano platno koje stvara napredak i dom je najbržih trkača i jeste hardpack. Svako iskustvo u vožnji liftom vrti se oko i veže ih zajedno sa tvrdim snegom, a to je suština Daineseove HP kolekcije. HP je Daineseov dolazeći, za odmarališta - specifičan deo zimske kolekcije 2020. godine. HP je skijaška odeća inspirisana trkama za skijaše koji zahtevaju vrhunske performanse od sebe i svoje opreme. Skijaši koji žive za brzinu, testiraju granice svog prianjanja na kantnama i kontroli, i rezbare najstrmijim terenima.
Know no limits.

Težite maksimalnim performansama, bez obzira na uslove. Dizajnirana da zadovolji potrebe najzahtevnijih skijaša, struktura HP Icedust jakne dizajnirana je za strastvene pojedince koji traže najbolje u pogledu lakoće, prozračnosti i forme. Dermizax EV membrana, vodootporna i elastična u četiri smera, omogućava skijanje u svim uslovima, čak i usred oluje. PrimaLoft Silver izolacija održava telo hladnim i suvim čak i nakon nekoliko sati intenzivnih aktivnosti. Ikonski dizajn sa dvostrukim prednjim rajfešlusom omogućavaju različite kombinacije upotrebe. Prethodno zakrivljeni dizajn rukava i atletski fit savršeno odražavaju pokrete skijaša. Njen profil je dizajniran da savršeno prilagodi samostalnu Dainese zaštitu za leđa.

Materijali

 • Dermizax®EV stretchable membrane
 • PrimaLoft® Silver insulation (100g/m2 core - 60g/m2 sleeves)

Karakteristike

 • Fit: Athletic / Regular
 • Waterproof: 20,000 mm H2O
 • Breathability: 20,000 g/m2/24 h
 • Potpuno zaptiveni šavovi.
 • YKK® AquaGuard® VISLON® vodootporni prednji rajsferšlus.
 • Ventilacioni otvori sa rajsferšlusom.
 • Odvojiva podesiva kapuljača.
 • Unutrašnji pojas.
 • Spoljašnji džep za rukavice.

Dermizax EV - vodootporna i visoko paropropusna membrana koristi kretanje molekula za razliku od većine drugih membrana sa mikroporama. Ovo donosi brojne prednosti i čini Dermizax shell odeću najboljom na tržištu zahvaljujući visokim performansama i superiornom trajnosti.
Dermizax membrana je izuzetno fleksibilna, ona ima elastičnost veću od 200%. U praksi, to znači da se membrana može rastegnuti do dva puta sopstvene dužine u četiri pravca. Ovo čini odeću sa Dermizax membranom vrlo udobnom za pokrete, uz istovremeno smanjenje rizika od delaminacije tokom ekstremnih aktivnosti.

Primaloft izolacija - toplotna ispuna od visoko kvalitetnog mikrofibera nudi povišena izolaciona svojstva i mekoću u kombinaciji sa niskom apsorpcijom vode.
PrimaLoft Silver insulation: High-Performance izolacija sa punim spektrom karakteristika za zaštitu od spoljnih elemenata.
Ova ultra tanka vlakna se podvrgavaju patentiranom tretmanu i obradi, tako da formiraju izolaciju koja je mekana, lagana i vodootporana. Primaloft izolacija nudi superiorne performanse po hladnom vremenu, vrlo lagan i elastičan sloj izolacije, dokazano vodootporan i paropropustan materijal koji u isto vreme omogućava koži da slobodno diše. Primaloft obezbeđuje da ostanete suvi, da vam bude toplo i udobno čak i u najekstremnijim uslovima. Primaloft je mekan, topao i suši se brže nego paperje.

Više o proizvodu:Dainese

Veličina M, L
Pol Za muškarce
Tip Ski
Membrana 16.000 - 20.000 mm
Copyright © 2022 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.