Šifra proizvoda: sc280323_c

GAĆE SCOTT BIB RC TEAM 20 ++

Home Odeća i obuća Šortsevi GAĆE SCOTT BIB RC TEAM 20 ++
6.990 RSD
8.990 RSD Special Price 6.990 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-22%
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaGAĆE SCOTT RC TEAM ++ BIBSHORTS

( SC280323 )

U SCOTT RC Team gaćama sa tregerima nalazi se SCOTT ++ Performance padding i mrežaste naramenice za ventilaciju i udobnost koja vam je potrebna tokom trke. Silikonski griper drži gaće na mestu, tako da je sve o čemu morate razmišljati vaša vožnja.

  • DRYOxcell quick dry knit fabric, DUROexpand 4-way stretch knit fabric
  • Materijal: Main fabric: 80% Polyamide, 20% Elastane, Insert 1: 80% Polyester, 20% Elastane, Mesh: 85% Polyester, 15% Elastane
  • Novi SCOTT ++ Performance uložak
  • Silikonski grip za noge
  • Mrežaste naramenice za bolju ventilaciju

SCOTT ++ PERFORMANSE Padding je najbolji izbor za vožnju na srednje udaljenosti. Izuzetno ravan na površini, minimalistički dizajn omogućava bliski i kontinuirani kontakt sa kožom, dok obloga postavljena ispod uloška, garantiraje pravu podršku i minimalnu zapreminu - savršeno za bicikliste koji žele da budu zaštićeni i slobodni za pokrete.

DRYOxcell tkanina - dizajnirana da se osuši brže i da štiti od zasićenja. Ova quick dry tehnologija funkcioniše tako sto apsorbuje znoj sa unutrašnje površine i efikasno ga raspršuje kroz tkaninu na spoljnu veću površinu. Ovo ubrzava vreme potrebno da znoj ispari, obezbeđujući da budete suvi i omogućavajući udobnost na duže vreme.

DUROxpand vam daje slobodu pokreta i fleksibilnost za avanture koje zahtevaju veći raspon kretanja. DUROxpand tkanina ima sposobnost da se istegne u četiri pravca, omogućavajući više slobode kretanja.

Više o proizvodu: SCOTT

Pol Za muškarce
Tip Sa tregerima
Karakteristike Kratke
Sezona Leto
Veličina M, L, XL, XXL
Copyright © 2022 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.