Šifra proizvoda: FIT-ERX-900

ELIPTIČNI TRENAŽER TOORX ERX-900

Home Eliptični trenažeri ELIPTIČNI TRENAŽER TOORX ERX-900
219.990 RSD Special Price 175.990 RSD Ušteda - 44.000 RSD
Dodaj na listu želja
Dostupno u radnjama:
 • Beograd Bul. Arsenija Čarnojevića 69d 011/312-10-86 ponedeljak-petak: 09-21h, subota: 09-21h, nedelja: 09-15h
Podeli Sa prijateljima
-20%
 • Detaljan opis
 • Specifikacija
 • DeklaracijaELIPTIČNI TRENAŽER TOORX ERX 900

( FIT-ERX-900 )

TOORX eliptični trenažer

Eliptični trenažeri garantuju vežbanje celog tela, koje karakteriše fluidnost i koordinacija pokreta, kao i uspravan položaj koji omogućava sprečavanje oštećenja kičme. Toorx eliptični trenažeri, od početnog nivoa ERX-60 do prestižnog ERX-3500, omogućavaju svakom korisniku da planira sopstveni trening i zadovolji sopstvene vežbe i budžetske potrebe.

 

TOORX ERX 900
 • KOČIONI SISTEM: magnetni sa 16-stepenim elektronskim podešavanjem otpora
 • FLYWHEEL SYSTEM: 20 kg
 • DUŽINA KORAKA: 430 i 560 mm sa ručnim podešavanjem
 • CARDIO: puls na dlanu. Ugrađeni bežični pulsni prijemnik.
 • DISPLEJ: plavo pozadinsko osvetljenje LCD displej - držač za smartfon/tablet uključen. Funkcije: razdaljina, vreme, kalorije, puls, brzina, RPM
 • PROGRAMI: 1 manual, 12 unapred podešenih programa, oporavak, 4 korisnika, 4 HRC-Heart Rate Control, Watt (10-350W)
 • OPREMA/NAPOMENE: Ručka za višestruko držanje. USB punjač uključen. App Ready 3.0: uključuje iConsole+ aplikaciju. Kompatibilan sa Zwift aplikacijom i Kinomap fitnes aplikacijom (pretplata nije uključena)
 • MAKSIMALNA TEŽINA KORISNIKA: 150 kg

Tražite pouzdanog partnera za kvalitetan kućni trening? Ne oklevajte i isprobajte eliptični trenažer TOORX ERX 900. Eliptični trenažer je posebno zanimljiv sa mogućnošću ručnog podešavanja dužine koraka, odnosno 43 ili 56 cm. Zbog toga je sprava idealna i za korisnike sa visinom iznad 190 cm. Sve važne podatke o treningu prati jasan računar sa LCD ekranom, na kojem možete birati između 21 programa, uključujući 4 HRC režima, kako biste diverzifikovali svoj trening. Opterećenje u opsegu od 1-16 stepeni stvara magnetna kočnica i može se lako podesiti direktno na displeju ili preko funkcionalnih dugmadi na krajevima statičke ručke. Robusna konstrukcija rama je apsolutno stabilna i može izdržati opterećenje do 150 kg. Zahvaljujući integrisanom Bluetooth sistemu, postoji i mogućnost povezivanja trenažera na iConsole aplikaciju (uključeno u cenu) ili na popularne fitnes aplikacije kao što su Kinomap ili Zwift (pretplate nisu uključene).

 

Tehnički parametri i oprema

 

● Magnetni kočioni sistem sa tihim radom.

Elektronska regulacija otpora kočenja u opsegu od 1-16 stepeni pomoću funkcijskih tastera na displeju ili na krajevima dodatne ručke u sredini. Digitalni podaci o trenutnom opterećenju se prikazuju direktno na displeju.

 

● Tihi sistem prenosa.

Zamajac od 20 kg (nalazi se u prednjem delu trenažera) i moderna magnetna kočnica obezbeđuju nesmetan i potpuno tih rad trenažera čak i pri većim opterećenjima.

 

● Podešavanje dužine koraka 43 cm / 56 cm.

Za maksimalnu udobnost tokom treninga, moguće je ručno podesiti dužinu koraka, odnosno opseg pokreta nogu. Funkciju će posebno ceniti ljudi viši od 190 cm, za koje je podešavanje dužine koraka od 56 cm idealno.

 

● Elektronsko merenje pulsa.

Preko senzora na dlanu koji su postavljeni na dodatnu ručku blizu displeja ili bežičnog pojasa za grudi koji meri sa EKG preciznošću (opcioni dodatak). Integrisani prijemnik signala iz Cardio Puls seta.

 

● Oprema.

Multi-grip, ergonomski oblikovane poluge za okretanje za vežbanje gornjeg dela tela, dodatna ručka u sredini sa senzorima za dlan za senzor pulsa i intenzivan trening donjeg dela tela, ekstra velike površine gazećeg sloja za optimalno kretanje i postolje za tablet ili smartfon.

 

● Multimedijalna oprema.

Bluetooth interfejs za korišćenje aplikacija za trening, USB port za punjenje tableta / smartfona.

 

● Lako rukovanje.

Dva transportna točka (napred) obezbeđuju udobno rukovanje i lako pomeranje trenažera po prostoriji.

 

● Stabilna konstrukcija.

Robusna konstrukcija okvira omogućava opterećenje od 150 kg.

 

● Napajanje.

Mrežni priključak: 230 V / 50 Hz. Napajanje računara: baterije (2 x AA - 1,5 V).

 

● Dimenzije.

U sklopljenom stanju (D x Š x V): 126,7 x 91,4 x 167,7 cm. Težina: 85 kg.

 

Kompjuter za obuku

 

● Prikaz.

Plavi LCD ekran sa pozadinskim osvetljenjem jasno prikazuje izmerene vrednosti: vreme, brzinu, rastojanje za trening, frekvenciju pedaliranja u minuti, puls, snagu u vatima i broj sagorelih kalorija. Displej takođe prikazuje informacije o trenutnom opterećenju i broju izabranog korisnika (U1-4). Grafički displej prikazuje profil učitavanja izabranog unapred podešenog programa i omogućava uređivanje korisničkog programa.

 

● Korisnička memorija.

Računar vam omogućava da kreirate 4 korisnička profila gde se podaci o treningu mogu sačuvati nakon svake sesije treninga. Lični profil uključuje definiciju podataka: ime, pol, starost, telesnu visinu i težinu.

 

● Softver.

Ponuda uključuje 21 program: Quick Start za trenutni trening, 12 unapred podešenih programa, profil koji može da podesi korisnik, 4 HRC programa i Watt program. Ručni program za predizbor ciljnih vrednosti za vreme, razdaljinu, potrošnju energije i puls. Opcija za procenu pulsa izdisaja, uključujući određivanje stepena fitnesa 1-6 (funkcija oporavka).

 

● App Ready.

Integrisani Bluetooth sistem će vam omogućiti da koristite aplikacije za motivacionu i zabavni trening. Tako možete koristiti aplikaciju za trening iConsole koja omogućava trening na stvarnim rutama širom sveta. Možete voditi plan treninga, procenjivati podatke sa pojedinačnih treninga i pratiti poboljšanje vašeg učinka. Trenažer je takođe kompatibilan sa Kinomap i Zwift aplikacijama (pretplate nisu uključene).

 

 

Tehnički podaci
 • Magnetni kočioni sistem sa motorizovanim regulatorom otpora
 • Sistem zamajca 20 kg
 • Maksimalna težina korisnika 150 kg
 • LCD displej sa plavim pozadinskim osvetljenjem - držač za smartfon/tablet uključen
 • Funkcije: udaljenost, vreme, kalorije, puls, brzina, RPM
 • Programi: 1 manual, 12 unapred podešenih programa, Recovery, 4 za korisnika, 4 HRC, Wati (10-350W)
 • Aplikacija: App Ready 3.0: Ugrađeni Bluetooth inteligentni sistem koji omogućava vašem trenažeru potpunu interakciju sa najmotivišućim aplikacijama posebno pogodnim za trening na eliptičnom trenažeru. Uključuje iConsole+ aplikaciju. Kompatibilan sa Zwift, Kinomap (pretplate nisu uključene)
 • Podešavanje otpora: Elektronski regulator otpora u 16 nivoa
 • Heart rate: Ručni puls. Ugrađeni bežični pulsni prijemnik
 • Platforma sa jastukom za udoban položaj za trening.
 • Dužina koraka 430 i 560 mm sa ručnim podešavanjem
 • Oprema: Ručka za višestruko držanje. USB punjač uključen.
 • Težina 85 kg
 • Dimenzije montirane sprave: 1267 x 914 x 1675 mm
 • Bruto težina: 95 kg
 • Veličina pakovanja 1230 x 575 x 880 mm
 • Usklađenost: CE-ROHS-EN957
 • Šifra proizvoda: ERX 900

 

 

Trening na eliptičnom trenažeru
 • gornja polovina tela: grudi, ramena, leđa, ruke
 • donja polovina tela: zadnjica, butine, listovi
Trening na eliptičnom trenažeru je kompleksan pokret kojim se vežbaju sve mišićne grupe (osim stomaka) uz eliminisanje takozvanih mrtvih tačaka, što znači da nema stresa na kolenima. Zahvaljujući eliptičnom kretanju gazećeg sloja, eliptični trenažer omogućava sveobuhvatno i veoma efikasno jačanje cirkulacije srca i svih mišićnih grupa bez povećanja opterećenja na zglobovima, čineći trening pogodnim čak i za osobe sa problemima sa zglobovima. Veoma efikasan alat za sagorevanje masti i dovođenje u formu.

 

 

TOORX - European registered trademark by Garlando.

Primarne karakteristike TOORX proizvoda su visok nivo dizajna i konstrukcije, dizajn Made in Italy i stalna potraga za inovativnim rešenjima, kako bi se zadovoljile potrebe svakog korisnika.

 

Više o proizvodu: TOORX

Podešavanje opterećenja Automatsko
Max. težina korisnika 150 kg
Uvoznik Planet Bike Co D.o.o. Beograd
Zemlja porekla Kina
Proizvođač GARLANDO SPA
Copyright © 2024 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.