Šifra proizvoda: ski_848612001_c

CIPELE SNOWBOARD NITRO VAGABOND TLS black

Home Snowboard Snowboard cipele CIPELE SNOWBOARD NITRO VAGABOND TLS black
24.250 RSD Special Price 20.600 RSD Ušteda - 3.650 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-15%
 • Detaljan opis
 • SpecifikacijaSNOWBOARD CIPELE NITRO VAGABOND TLS

( SKI-848612 )

Affordable Comfort And Foothold

Vagabond nudi uporište i toplinu, i omogućava voznju bez obzira na temperaturu ili stanje snega. Lagani TPR Outsole nudi grip za istraživanje i dolazak sa i na planinu sa lakoćom, Interlock Cloud Liner obezbeđuje pouzdano uporište i bez klizanja pete cele sezone. Vi ste Vagabond ako tražite lagane snowboard cipele, po pristupačnoj ceni, kreirane, testirane i od strane pro rider-a odobrene.

 

Character

Response

●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○ ○○ ○○ ○○

Freedom

●● ●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○ ○○

Comfort

●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○ ○○ ○○

 

Specifikacija & Tehnologije

 • Rubber Outsole
 • Cloud 1 Liner
 • Interlock System
 • DLS Liner Lacing
 • Re/Lace Liner Locker
 • EVA Footbed
 • TLS Twin Lacing System
 • Molded TLS Lace Handles
 • Bail Out System

 

● RUBBER OUTSOLE

Veoma efikasan grip šablon, u kombinaciji sa gumenom mešavinom otpornom na habanje, pruža dodatnu izdržljivost đona i savršeno prianjanje, bez obzira da li se penjete parkom ili niz stepenice do kupatila...

 

● CLOUD 1 LINER

Nitro udobna liner za omladince pruža neuporedivu sigurnu petu i uporište sa svojim Interlock sistemom i unapred oblikovanim EVA materijalom za uloške. Ove sezone smo nadogradili našu početnu postavu sa našim Re/Lace Liner Locker i Dyneema pertlema za još bolje pristajanje. Razvijeno da rastuće stopalo bude srećno, udobno, toplo, dok istovremeno održava uporište koje vam je potrebno za napredak.

 • Pre-Molded EVA: za brzi fit
 • DLS Direct Lacing System: sadrži Dyneema pertle sa niskim trenjem za vrhunsko pristajanje i udobnost.
 • Re/Lace Liner Locker: za prijatno i lako rukovanje zatvaranja
 • EVA Footbed: pruža apsorpciju udara i udobnost
 • Interlock System: nema podizanja pete

 

● INTERLOCK SYSTEM

Razvijen da pomogne da se podloga pete zadrži na jednom mestu i eliminiše bilo kakvu vrstu klizanja ili podizanja pete. Ova jedinica pomaže u povezivanju pete linera sa školjkom kako bi se stvorilo najbolje uporište na svetu. Recite zbogom klizanju pete i pozdravite celodnevnu udobnost i uporište.

 

● DLS (DIRECT LACING SYSTEM)

Direktno povezan sa linerom, DLS takođe ima Dyneema pertle sa niskim trenjem na odabranim modelima za vrhunsko pristajanje i udobnost (sada je na svim modelima).

 

● RE/LACE LINER LOCKER

Još jedna inovacija iz Nitro ljubaznog odeljenja za istraživanje i razvoj: RE/LACE Liner Locker omogućava lako podešavanje unutrašnjeg vezivanja vaše čizme kada vam je školjka već zategnuta (vezana), samo povlačenjem ručke za pertlu. Ovo vam omogućava da (ponovno) zategnete svoj liner i uporište tokom celog dana (gde god da se nađete na planini) bez potrebe da odvežete čizme.

 

● TLS TWIN LACING SYSTEM

Nitro vodeći u omotavanju sa TLS sistemom vezivanja: Lako vezivanje i otpuštanje pertle, u kombinaciji sa niskim stepenom abrazije naših Dyneema pertli su ključni faktori ovog veoma pouzdanog sistema zonskog vezivanja. U isto vreme, TLS se odlikuje kompaktnom veličinom i malom težinom uz zadržavanje pouzdanosti dokazane desetinama hiljada dana na planini.
Iako je retko potrebno, servisiranje i zamena svih delova uključujući i pertle su lakši nego kod bilo kog drugog sistema na tržištu. Čak i korišćenje standardne pertle ako ste u nevolji je opcija dostupna samo na Nitro TLS čizmama. Easy-entry džepovi za skladištenje za ručke, kao i naš Bail Out sistem za lakše obuvanje i izuvanje zaokružuju najrazvijeniji sistem dvostrukog vezivanja na tržištu.

 

● MOLDED TLS LACE HANDLES

Nitro oblikovane TLS ručke za pertle pružaju bolje prianjanje i udobnost za veću snagu vezivanja.

 

● BAIL OUT SYSTEM

Dizajniran da olakša otkopčavanje TLS sistema. Ovaj jezičak za povlačenje koji se nalazi u sredini TLS sistema vezivanja na spoljnoj strani čizme omogućava lako otkopčavanje i beleženje rekordne brzine skidanja čizama.

 

 

Više o proizvodu: NITRO

Način vezivanja Sistem brzog vezivanja
Pol Za muškarce
Copyright © 2023 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.