Šifra proizvoda: ski_848608003_c

CIPELE SNOWBOARD NITRO RIVAL TLS stone

Home Snowboard Snowboard cipele CIPELE SNOWBOARD NITRO RIVAL TLS stone
32.200 RSD Special Price 25.760 RSD Ušteda - 6.440 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-20%
 • Detaljan opis
 • Specifikacija
 • DeklaracijaSNOWBOARD CIPELE NITRO RIVAL TLS

( SKI-848608 )

Outlast The Pack!

Izdržljivost, udobnost i uporište koje nudi nova Nitro Rival cipela za snowbord je ono što će vam omogućiti da unapredite svoje veštine i istražite nove karakteristike, dublje zaokrete, veće padove i strmije staze ove zime.

 

Character

Response

●● ●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○ ○○

Freedom

●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○ ○○ ○○ ○○

Comfort

●● ●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○ ○○

 

Specifikacija & Tehnologije

 • Rubber Outsole
 • EVA Midsole
 • TLS Twin Lacing System
 • Molded TLS Lace Handles
 • Bail Out System
 • Cloud 5 Liner
 • ILS Liner Lacing
 • Re/Lace Liner Locker
 • Anatomical Footbed

 

● RUBBER OUTSOLE

Veoma efikasan grip šablon, u kombinaciji sa gumenom mešavinom otpornom na habanje, pruža dodatnu izdržljivost đona i savršeno prianjanje, bez obzira da li se penjete parkom ili niz stepenice do kupatila...

 

● EVA MIDSOLE

Korišćen na svim čizmama sa gumenim đonom, EVA međuđon smanjuje ukupnu težinu i obezbeđuje amortizaciju i toplotnu izolaciju.

 

● TLS TWIN LACING SYSTEM

Nitro vodeći u omotavanju sa TLS sistemom vezivanja: Lako vezivanje i otpuštanje pertle, u kombinaciji sa niskim stepenom abrazije naših Dyneema pertli su ključni faktori ovog veoma pouzdanog sistema zonskog vezivanja. U isto vreme, TLS se odlikuje kompaktnom veličinom i malom težinom uz zadržavanje pouzdanosti dokazane desetinama hiljada dana na planini.
Iako je retko potrebno, servisiranje i zamena svih delova uključujući i pertle su lakši nego kod bilo kog drugog sistema na tržištu. Čak i korišćenje standardne pertle ako ste u nevolji je opcija dostupna samo na Nitro TLS čizmama. Easy-entry džepovi za skladištenje za ručke, kao i naš Bail Out sistem za lakše obuvanje i izuvanje zaokružuju najrazvijeniji sistem dvostrukog vezivanja na tržištu.

 

● MOLDED TLS LACE HANDLES

Nitro oblikovane TLS ručke za pertle pružaju bolje prianjanje i udobnost za veću snagu vezivanja.

 

● BAIL OUT SYSTEM

Dizajniran da olakša otkopčavanje TLS sistema. Ovaj jezičak za povlačenje koji se nalazi u sredini TLS sistema vezivanja na spoljnoj strani čizme omogućava lako otkopčavanje i beleženje rekordne brzine skidanja čizama.

 

● CLOUD 5 LINER

Udobno i veoma fleksibilno pristajanje Nitro Cloud 5 linera rezultat je prethodno oblikovanih laganih Thermacell materijala. Sistem vezivanja Re/Lace Liner Locker uložaka omogućava lako ponovno zatezanje bez potrebe da poništite vezivanje i pruža vam savršeno uporište. Latex memorijski jastučići nude beskonačno pristajanje na petu i našu fleksibilnu konstrukciju prstiju za veoma prilagođen osećaj. Solo Density Ortholite uložak će obezbediti prigušivanje i podršku potrebnu za celodnevnu vožnju. Toplotno oblikovanje.

 • Pre-Molded Thermacell: za savršeni fit odmah iz kutije
 • Re/Lace Liner Locker: za prijatno i lako rukovanje zatvaranja
 • Latex Memory Pads: za doživotni fit na petu
 • Flex Toe: širi se za prilagođavanje kutiji za prste
 • Solo Density Ortholite® Footbed: za zonsku podršku i prigušivanje

 

● ILS (INTERNAL LACING SYSTEM)

Nitro ILS sistem ima pojas za vezivanje koji je čvrsto povezan sa školjkom čizme. Ovaj pojas dobro obavija postavu, pričvršćujući ga u školjku i pružajući precizno vezivanje i pristajanje. Nitro projektovane ILS pertle obezbeđuju manje trenja i Dyneema jezgro za dodatnu snagu.

 

● RE/LACE LINER LOCKER

Još jedna inovacija iz Nitro ljubaznog odeljenja za istraživanje i razvoj: RE/LACE Liner Locker omogućava lako podešavanje unutrašnjeg vezivanja vaše čizme kada vam je školjka već zategnuta (vezana), samo povlačenjem ručke za pertlu. Ovo vam omogućava da (ponovno) zategnete svoj liner i uporište tokom celog dana (gde god da se nađete na planini) bez potrebe da odvežete čizme.

 

● Anatomical Footbed

 

 

Više o proizvodu: NITRO

Pol Za muškarce
Način vezivanja Sistem brzog vezivanja
Uvoznik Planet Bike Co d.o.o. Beograd
Zemlja porekla Kina
Proizvođač NITRO SNOWBOARD
Copyright © 2024 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.