Šifra proizvoda: slw_63467_c

CIPELE SALEWA MTN TRAINER GTX

Home Zimska obuća Outdoor Obuća za Planinarenje CIPELE SALEWA MTN TRAINER GTX
18.560 RSD
23.200 RSD Special Price 18.560 RSD Ušteda - 4640 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-20%
 • Detaljan opis
 • SpecifikacijaCIPELE SALEWA MTN TRAINER GTX

( SLW-63467 )

Klasična cipela za Via Ferrata i tehnički Hiking i Trekking. MTN Trainer ima jedinstveni konstrukcijski stil koji nudi povećanu udobnost. Novi srednji deo đona u kombinacuji sa poliuretanskim jastučićima obezbeđuje maksimalnu udobnost čak i na dužim rastojanjima.
Ovaj model je takođe idealan za svakodnevnu upotrebu. 3F sistem nudi bočnu podršku skočnom zglobu bez ugrožavanja fleksibilnost i udobnosti. Grip, trajnost i siguran korak su zagarantovani od testiranog Vibram MTN Trainer Evo đona.

Cipele SALEWA MTN TRAINER GTX

Via Ferrata, Hiking, Trekking

 • Upper: 360° full rubber rand, 1.6mm suede leather, Highly wear-resistant fabric
 • Lining: GORE-TEX® Extended Comfort
 • Bilight Midsole, Mid stiff: Nylon
 • Outsole: Vibram MTN Trainer Evo

Težina: 515g

 • Climbing Lacing
 • Ferrata Zone
 • 3F System
 • Vibram
 • Bilight Midsole

Tehnologije:

GORE-TEX - paropropustljiva membrana visokih performansi projektovana da formira neprobojnu barijeru protiv vetra i vode.
Više od 30 godina, GORE-TEX proizvodi pružaju udobnost i zaštitu, tako da možete uživati u svojim aktivnostima na otvorenom sa sigurnošću.
GORE-TEX Tehnologija garantuje da su vam stopala uvek suva! Gore- Tex membrana je srce GORE-TEX proizvoda, ova membrana sadrži preko 9 milijardi mikroskopskih pora, koje su 20.000 puta manje od kapi vode, ali 700 puta veće od molekula vodene pare, GORE-TEX membrana je savršena prepreka kiši i vetru, a omogućava znoju da ispari. Čak i u slučajevima ekstremnog fizičkog napora, vlaga i znoj će biti transportovani do spoljne strane obuće i omogućiti prijatan, topao i suv osećaj u obući sa GORE-TEX membranom.

Vibram je svetski lider u visokim performansama gumenih đonova, ciljaju na outdoor, rad, rekreaciju, modu i ortopedska tržišta.
Vibram đonovi se uvek proizvode sa tri cilja: da garantuje najbolje performanse, maksimalan nivo udobnosti i kvaliteta tokom vremena. Ovi ciljevi se ostvaruju na strogim testiranjima koji se izvršavaju u laboratoriji i na terenu od strane Vibram tester tima
Već više od 70 godina žuti otisak predstavlja sinonim za kvalitet, dobar nastup, bezbednost, inovacije i oblikovanje. Vibram đonovi su oblikovani sa željom da se poveća bezbednost i zaštita. Pokazali su se obaveznim pratiocima u ekstremnim ekspedicijama kao npr: Everest, K2 i skoro svim drugim najvišim vrhovima sveta. Bili su i na transoceanskim regatama kao npr: American Cup i Venedee Globe Challenge.

Climbing Lacing - Napredni sistem uvezivanja, proširenje do prstiju nogu koje omogućava da se cipele mogu prilagoditi potrebama svakog pojedinca, nudeći više udobnosti i preciznosti.

3F System - Nepobediva kombinacija fleksibilnosti, anatomske podrške zgloba i savršenog prijanjanja.

Više o proizvodu: SALEWA

Veličina 41
Karakteristike Gore-Tex
Tip Za planinarenje i šetnju
Pol Za muškarce
Vrsta Cipele za planinarenje
Copyright © 2022 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.