Šifra proizvoda: slw_63432_c

CIPELE SALEWA ALP TRAINER MID GTX

Home Zimska obuća Outdoor Obuća za Planinarenje CIPELE SALEWA ALP TRAINER MID GTX
Uskoro na lageru
Podeli Sa prijateljima
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaCIPELE SALEWA ALP TRAINER MID GTX

( SLW-63432 )

Cipele za Hiking i Trekking od snažane i jake antilop kože sa poliuretanskim ojačanjem i elastičnim jezikom.
Alp Trainer Mid GTX cipele nude udobnost i unapređeno prijanjanje zahvaljujući optimizaciji svoje zapremine i ekstra mekoj gornjoj konstrukciji. Gore-Tex membrana garantuje da noge ostanu suve. Ekskluzivni Multi Fit Footbed zajedno sa Climbing Lacing sistemom uvezivanja omogućava cipeli da se prilagodi tačnom obliku stopala osobe koja ga nosi. 3F sistem nudi anatomsku podršku skočnom zglobu i peti, antilop koža daje potrebnu mekoću.
Alp Trainer je zato vaš idealan saputnik čak i na veoma dugim šetnjama u planinama. Specifičan Vibram đon samo za hiking i trekking osigurava savršeni grip, fleksibilnost i trajnost. Osim toga, nudi neophodnu podršku kada nosite teži ranac.

Cipele SALEWA ALP TRAINER MID GTX

Hiking, Trekking

  • Upper: 1.6 – 1.8 Suede, PU coated leather rand, Stretch fabric
  • Lining: GORE-TEX® Extended Comfort
  • Outsole: Vibram® Hike Approach

Težina: 550g

  • Climbing Lacing
  • Multi Fit Footbed
  • 3F System

Tehnologije:

GORE-TEX - paropropustljiva membrana visokih performansi projektovana da formira neprobojnu barijeru protiv vetra i vode.
Više od 30 godina, GORE-TEX proizvodi pružaju udobnost i zaštitu, tako da možete uživati u svojim aktivnostima na otvorenom sa sigurnošću.
GORE-TEX Tehnologija garantuje da su vam stopala uvek suva! Gore- Tex membrana je srce GORE-TEX proizvoda, ova membrana sadrži preko 9 milijardi mikroskopskih pora, koje su 20.000 puta manje od kapi vode, ali 700 puta veće od molekula vodene pare, GORE-TEX membrana je savršena prepreka kiši i vetru, a omogućava znoju da ispari. Čak i u slučajevima ekstremnog fizičkog napora, vlaga i znoj će biti transportovani do spoljne strane obuće i omogućiti prijatan, topao i suv osećaj u obući sa GORE-TEX membranom.

Vibram je svetski lider u visokim performansama gumenih đonova, ciljaju na outdoor, rad, rekreaciju, modu i ortopedska tržišta.
Vibram đonovi se uvek proizvode sa tri cilja: da garantuje najbolje performanse, maksimalan nivo udobnosti i kvaliteta tokom vremena. Ovi ciljevi se ostvaruju na strogim testiranjima koji se izvršavaju u laboratoriji i na terenu od strane Vibram tester tima
Već više od 70 godina žuti otisak predstavlja sinonim za kvalitet, dobar nastup, bezbednost, inovacije i oblikovanje. Vibram đonovi su oblikovani sa željom da se poveća bezbednost i zaštita. Pokazali su se obaveznim pratiocima u ekstremnim ekspedicijama kao npr: Everest, K2 i skoro svim drugim najvišim vrhovima sveta. Bili su i na transoceanskim regatama kao npr: American Cup i Venedee Globe Challenge.

Climbing Lacing - Napredni sistem uvezivanja, proširenje do prstiju nogu koje omogućava da se cipele mogu prilagoditi potrebama svakog pojedinca, nudeći više udobnosti i preciznosti.

Multi Fit Footbed - Činjenica je da je stopalo trodimenzionalno telo koje definiše dužina, širina i visina. Samo Salewa cipele nude uložak koji omogućava individualno prilagođavanje.

3F System - Nepobediva kombinacija fleksibilnosti, anatomske podrške zgloba i savršenog prijanjanja.

Više o proizvodu: SALEWA

Copyright © 2022 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.