Šifra proizvoda: ski50p14025p8_c

CIPELE NORDICA STRIDER 130 PRO DYN black-grey-green

Home Ski oprema Ski cipele CIPELE NORDICA STRIDER 130 PRO DYN black-grey-green
57.700 RSD Special Price 45.990 RSD Ušteda - 11.710 RSD
Dodaj na listu želja

FINALNI DODATNI POPUST

Iskoristite dodatni popust od 15% za kupovinu 2 i više artikala iz kategorija ZIMA i LIFESTYLE

Dodatni popust se prikazuje i ostvaruje u korpi prilikom web kupovine na sajtu, odnosno na kasi u radnjama i na već snižene cene navedenih artikala!

Možete kombinovati artikle iz kategorija ZIMSKI SPORTOVI i LIFESTYLE i ostvariti dodatni popust.

Podeli Sa prijateljima
-20%
 • Detaljan opis
 • SpecifikacijaCIPELE NORDICA STRIDER 130 PRO DYN GW

( SKI50P14025P8 )

Strider
Adventure Ready
Embrace The Ascent. Dominate The Downhill

Strider - ultimate high-performance hike & ski cipele.

Nova familija high-performance hike & rip ski cipela su dizajnirane za muškarce i žene koji žele otvoriti celu planinu za skijanje.
Strider hike & ski cipele su posebno napravljene za skijaše koji bi radije skijali nove linije nego stajali i čekali u starim. Sa svojim laganim, modernim dizajnom i 100mm last-om, odgovaraju većini stopala. Olakšavaju pešačenje uzbrdo bez ugrožavanja performansi tokom spusta.

Strider Pro 130 DYN donosi novi nivo downhill performansi u hike kategoriju. Izgrađen oko agresivnog flex-a i svestranog 100mm last-a, cipela se sa pouzdanjem i grit-om suočava sa najtežim terenom. Njegov alpine hike mehanizam pruža širok raspon pokreta od izdašnih 46°, ali kada je zaključan u ski modu, pruža neviđenu snagu i preciznost za vožnju. Za prefinjeno prianjanje, njegov lagani spoljnji deo cipele i liner mogu se u potpunosti prilagoditi. A da bi stopala bila topla i suva, tu je sportska Primaloft® izolacija. Dynafit umetci pružaju dodatnu svestranost, dok Strider-ovi đonovi imaju jedinstveni Michelinov profil za optimalnu trakciju, trajnost i performanse.
Strider PRO 130 DYN pruža slobodu kojoj žudite i performanse na koje se možete osloniti.

 

Target User

Level

○ ○ ○    ○ ○ ○    ○ ○ ○    ○ ○ ○    ● ● ●

Width

○ ○ ○    ○ ○ ○    ● ● ●    ○ ○ ○    ○ ○ ○

Flex

○ ○ ○    ○ ○ ○    ○ ○ ○    ○ ○ ○    ● ● ●

 

Specifikacija & Tehnologije

 

 • Soles: GW MICHELIN + SOLES DYNAFIT INSERTS
 • Last (mm): 100
 • Flex: 130
 • Volume: Medium
 • Size range: 22,5-31,0
 • Weight / MP 26,5: 1910g
 • Shell: INFRARED PU
 • Cuff: CARBON TRIAX
 • Liner type/style: 3D Cork Fit Primaloft® Lite
 • Footprint: PRECISION FIT PRIMALOFT TF
 • Gripwalk Soles
 • Hike Mechanism
 • Liner: 3D Cork Fit Primaloft® LIGHT
 • Buckles: 4 MICRO ALU
 • Spoiler: REAR SPOILER
 • Power Strap: 45 mm

 

● Easy Entry Soft Flap

Kombinovani dizajn uloška i spoljnog dela cipele omogućava jednostavno obuvanje i izuvanje bez obzira na uslove na brdu ili u kući.

 

● 3D Cork Fit - Primaloft

Oslanjajući se na dokazane prirodne karakteristike plute, Nordica je uvela Custom Cork Liner u svoju nagrađivanu kolekciju uložaka.

- Vrhunske Performanse - Posebno projektovana pluta i jedinjenja smole integrisana u uložak, obavija stopalo i osigurava udobnost i optimalne performanse.

Pored toga što je odličan prirodni izolator zbog svoje superiorne gustine, pluta obezbeđuje najveći prenos snage od cipele do skije. Za razliku od pene i drugih materijala od kojih su ulošci napravljeni, pluta se ne kompresuje kada se skijate na kantnama - čineći cipele izuzetno preciznim i odzivnim.

- Moldable - Tokom vremena, preko telesne toplote, pluta poprima konture vaših nogu, što čini uložak neverovatno udobnim i potpuno integrisanim sa donjim delom cipele, do neviđenog nivoa performansi.
- Fastest Custom Fit On The Market - Ako je potrebno, Nordica Custom Cork Liner, po potrebi, može biti u roku od 15 minuta prilagođen, neverovatno jednostavnim procesom u tri koraka koji je beskrajno ponovljiv.

Primaloft Insulation Liner

Primaloft je projektovan za funkcionalnost i udobnost, on se primenjuje u ski cipelama jer povećava sposobnost uloška da se odupre vodi, oporavi od kompresije i održava noge toplim.

 

● Tri-Fit Technology

Nordica Tri-Fit Customization

Infrared-Ready Shell + Cork Fit Liner + Screw-In Components = 100% Customizable Ski Boot

 

● Weather Shield

Potpuno novi dizajn Overlap sistema integrisan u spoljni deo cipele sprečava prodor vode u cipelu, obezbeđujući maksimalnu hidroizolaciju. Kao što svi znaju, suvo stopalo je toplo i udobno stopalo!

 

● Tri Force Construction

Tri-Force konstrukcija smanjuje težinu bez ugrožavanja performansi.

- Kombinacija tri različite vrste plastike kako bi se obezbedio maksimalan komfor, performanse i jednostavnost korišćenja.
- Novi lagani gornji deo cipele od Triax materijala je 20% lakši od onog napravljenog od poliuretana (PU).
- Super čvrsti đon i kičma cipele (hard PU) prenose energiju tačno i direktno na skije.
- Mekši donji i gornji deo cipele udobno se omotavaju oko stopala i gornjeg dela nogu za komfornije, udobnije i preciznije prijanjanje.
- Super mekani (soft PU) ulazni i izlazni preklapajući paneli omogućavaju lakše obuvanje i izuvanje.

 

● Hike Mechanism / 46° Total Range

- Konstrukcija ultra laganog spoljnjeg dela ski cipele štedi dragocenu težinu bez žrtvovanja vitalne snage upravljanja i čvrstine.
- Zaključana, isporučuje direktnu energiju na skije za legendarne Nordica downhill ski performanse.
- Otvorena, proizvodi izuzetnu fleksibilnost prema napred i olakšava planinarenje.

 

● Infrared Implementation

Pravi ključ u kreiranju prilagođenog dizajna ski cipele nije da li možete da manipulišete prirodnim oblikom spoljnjeg dela ski cipele, već da kreirate dizajn ski cipele koji može lako i efikasno da pruži odgovarajući nivo modifikacija, u kritičnim oblastima, koje neće imati koristi samo u prijanjanju, nego će takođe poboljšati njegove performanse na snegu i osećaj. Iz tog razloga Nordica je razvila Infrared Heating Element i Tri-Force shell.
Nordica je videla potrebu da kreira dizajn ski cipele i tehnologiju prilagođavanja koji će raditi zajedno kako bi isporučili savršenu količinu prilagođavanja, samo u delovima spoljnjeg dela ski cipele gde je to potrebno. Takođe je uvidela potrebu za kreiranjem sistema koji je tačan i jednostavan za korišćenje, štedi vreme i eliminiše greške. Ključna komponenta u postizanju ovog cilja je Infrared Heating lamp, koja brzo, iznutra prema spolja, zagreva plastiku spoljnjeg dela ski cipele, na odgovarajućoj temperaturi. To omogućava da ski cipela ostane neoštećena od grejnog elementa i da prilagođavanje ima trajno definisan oblik.

 

> ● 4 Mikroregulacione aluminijumske lagane kopče - za fino podešavanje okretanjem osovine kopče u levu ili desnu stranu.

 

● Spojler nudi mogućnost prilagođavanja gornjeg dela cipele različitim oblicima potkolenice.

 

● GRIP WALK SOLES

Današnji skijaš zahteva ski cipele koje su sve udobnije i koje nude tehnologije koje olakšavaju hodanje u njihovim cipelama nego ikada ranije. Nordica Gripwalk® je interfejs za lagano hodanje koji je spreman da se uklopi u Marker Gripwalk® vezove i druge slične sisteme dostupne na tržištu. Nordica Gripwalk® đonovi su geometrije 9523 i ne bi trebalo da se koriste sa tradicionalnim alpskim vezovima.

- Odlično prianjanje na različitim terenima
- Lagana šetnja

 

 

Više o proizvodu: Nordica

Flex 130
Tip Touring
Nivo znanja Napredno - Ekspertski
Širina stopala Uska ( < 100mm / 100mm)
Pol Za muškarce
Pogledajte i ove proizvode
Copyright © 2023 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.