Šifra proizvoda: ski50r1801047_c

CIPELE NORDICA SPORTMACHINE 120 anthracite-black-green

Home Ski oprema Ski cipele CIPELE NORDICA SPORTMACHINE 120 anthracite-black-green
41.470 RSD Special Price 29.950 RSD Ušteda - 11.520 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-28%
 • Detaljan opis
 • SpecifikacijaCIPELE NORDICA SPORTMACHINE 120

( SKI50R1801047 )

Sportmachine
Absolute Control
Performance You Demand. Comfort You Desire.

Performanse ne bi trebalo da idu na teret komfora. Vođena ovom idejom, Nordica Sportmachine kolekcija posvećena je skijašima koji provode svoj dan uživajući u celoj planini. Izgrađena sa širim last-om, ove ski cipele omogućavaju savršeni fit i širim stopalima. Spoljni deo cipele i uložak omogućavaju lako obuvanje i izuvanje i lako se mogu prilagoditi kako bi poboljšali udobnost i performanse. Primaloft izolacija obezbeđuje dodatnu toplinu, dok se spoljni deo cipele može lako prilagoditi kako bi se omogućio neutralniji položaj koji poboljšava ravnotežu i smanjuje umor. Sportmachine - za izuzetno poverenje i kontrolu.

Performanse ne moraju doći na štetu komfora. Za dokaz, ne tražite dalje od Sportmachine 120. Inspirirane Nordica legendarnim Speedmachine ski cipelama, imaju širi last koji može da prihvatiti stopala velikog volumena i agresivan fleks, samo nešto malo opraštajući od Sportmachine 130. Primaloft® izolacija pruža dodatnu toplinu dok se premium liner i spoljni deo cipele mogu lako prilagoditi za personalizovanije prianjanje. Koliko god da je fluidna i odzivna, prava je rekreativna ski cipela orijentisana ka performansama.
Od prve stolice do poslednje, Sportmachine 120 može podneti sve što vam se nađe na putu.

 

Target User

Level

○ ○ ○    ○ ○ ○    ○ ○ ○    ● ● ●    ○ ○ ○

Width

○ ○ ○    ○ ○ ○    ○ ○ ○    ● ● ●    ○ ○ ○

Flex

○ ○ ○    ○ ○ ○    ○ ○ ○    ● ● ●    ○ ○ ○

 

Specifikacija & Tehnologija

 

 • Extra-grip soles: Alpine High Traction soles
 • Last (mm): 102
 • Flex: 120
 • Volume: High
 • Size range: 24,0-32,5
 • Weight / MP 26,5: 2000g
 • Shell: Infrared PU
 • Cuff: Infrared PU
 • Liner type/style: 3D Cork Fit - Primaloft
 • Infrared
 • Easy-Entry Soft Flap
 • Tri-Fit Technology
 • Strap 45mm
 • Tri Force Construction
 • ACP (Adjustable Cuff Profile)
 • Buckles: 4 Alu Micro
 • Double Canting

 

● Easy Entry Soft Flap

Kombinovani dizajn uloška i spoljnog dela cipele omogućava jednostavno obuvanje i izuvanje bez obzira na uslove na brdu ili u kući.

 

● 3D Cork Fit - Primaloft

Oslanjajući se na dokazane prirodne karakteristike plute, Nordica je uvela Custom Cork Liner u svoju nagrađivanu kolekciju uložaka.

- Vrhunske Performanse - Posebno projektovana pluta i jedinjenja smole integrisana u uložak, obavija stopalo i osigurava udobnost i optimalne performanse.

Pored toga što je odličan prirodni izolator zbog svoje superiorne gustine, pluta obezbeđuje najveći prenos snage od cipele do skije. Za razliku od pene i drugih materijala od kojih su ulošci napravljeni, pluta se ne kompresuje kada se skijate na kantnama - čineći cipele izuzetno preciznim i odzivnim.

- Moldable - Tokom vremena, preko telesne toplote, pluta poprima konture vaših nogu, što čini uložak neverovatno udobnim i potpuno integrisanim sa donjim delom cipele, do neviđenog nivoa performansi.
- Fastest Custom Fit On The Market - Ako je potrebno, Nordica Custom Cork Liner, po potrebi, može biti u roku od 15 minuta prilagođen, neverovatno jednostavnim procesom u tri koraka koji je beskrajno ponovljiv.

Primaloft Insulation Liner

Primaloft je projektovan za funkcionalnost i udobnost, on se primenjuje u ski cipelama jer povećava sposobnost uloška da se odupre vodi, oporavi od kompresije i održava noge toplim.

 

● Tri-Fit Technology

Nordica Tri-Fit Customization

Infrared-Ready Shell + Cork Fit Liner + Screw-In Components = 100% Customizable Ski Boot

 

● Tri Force Construction

Tri-Force konstrukcija smanjuje težinu bez ugrožavanja performansi.

- Kombinacija tri različite vrste plastike kako bi se obezbedio maksimalan komfor, performanse i jednostavnost korišćenja.
- Novi lagani gornji deo cipele od Triax - ultra laganog polimera visoke gustine je 20% lakši od onog napravljenog od poliuretana (PU).
- Super čvrsti đon i kičma cipele (hard PU) prenose energiju tačno i direktno na skije.
- Mekši donji i gornji deo cipele udobno se omotavaju oko stopala i gornjeg dela nogu za komfornije, udobnije i preciznije prijanjanje.
- Super mekani (soft PU) ulazni i izlazni preklapajući paneli omogućavaju lakše obuvanje i izuvanje.

 

● Adjustable Cuff Profile Mechanism (ACP)

Samo jednim pokretom omogućava neutralnu stojeću poziciju za svaku veličinu noge, čineći celodnevno skijanje lakšim i udobnijim bez obzira na širinu skijaške noge. Poboljšana širina zahvata u odnosu na stari mehanizam.

 

● Full Polyurethane

 

● Infrared Implementation

Pravi ključ u kreiranju prilagođenog dizajna ski cipele nije da li možete da manipulišete prirodnim oblikom spoljnjeg dela ski cipele, već da kreirate dizajn ski cipele koji može lako i efikasno da pruži odgovarajući nivo modifikacija, u kritičnim oblastima, koje neće imati koristi samo u prijanjanju, nego će takođe poboljšati njegove performanse na snegu i osećaj. Iz tog razloga Nordica je razvila Infrared Heating Element i Tri-Force shell.
Nordica je videla potrebu da kreira dizajn ski cipele i tehnologiju prilagođavanja koji će raditi zajedno kako bi isporučili savršenu količinu prilagođavanja, samo u delovima spoljnjeg dela ski cipele gde je to potrebno. Takođe je uvidela potrebu za kreiranjem sistema koji je tačan i jednostavan za korišćenje, štedi vreme i eliminiše greške. Ključna komponenta u postizanju ovog cilja je Infrared Heating lamp, koja brzo, iznutra prema spolja, zagreva plastiku spoljnjeg dela ski cipele, na odgovarajućoj temperaturi. To omogućava da ski cipela ostane neoštećena od grejnog elementa i da prilagođavanje ima trajno definisan oblik.

 

● 4 Mikroregulacione aluminijumske kopče - za fino podešavanje okretanjem osovine kopče u levu ili desnu stranu.

 

● Canting

Podešavanjem bočnog ugla na zglobu cipele, omogućava se preciznije poravnavanje i prijanjanje gornjeg dela cipele skijaševoj nozi.

 

 

Više o proizvodu: Nordica

Nivo znanja Napredno - Ekspertski
Flex 110 - 120
Pol Za muškarce
Širina stopala Srednja ( 101-102mm)
Tip Za mešoviti teren
Copyright © 2023 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.