Šifra proizvoda: ski50g26002t5_c

CIPELE NORDICA SPEEDMACHINE 3 100 (GripWalk) grey-black-white

Home Ski oprema Ski cipele CIPELE NORDICA SPEEDMACHINE 3 100 (GripWalk) grey-black-white
39.800 RSD Special Price 33.800 RSD Ušteda - 6.000 RSD
Dodaj na listu želja

FINALNI DODATNI POPUST

Iskoristite dodatni popust od 15% za kupovinu 2 i više artikala iz kategorija ZIMA i LIFESTYLE

Dodatni popust se prikazuje i ostvaruje u korpi prilikom web kupovine na sajtu, odnosno na kasi u radnjama i na već snižene cene navedenih artikala!

Možete kombinovati artikle iz kategorija ZIMSKI SPORTOVI i LIFESTYLE i ostvariti dodatni popust.

Podeli Sa prijateljima
-15%
 • Detaljan opis
 • SpecifikacijaCIPELE NORDICA SPEEDMACHINE 3 100 GW

( SKI50G26002T5 )

All Mountain / High Performance
Speedmachine
All Terrain. All Conditions. All Day.

Nordica Speedmachine kolekcija je namenjena skijašima čija strast ne poznaje granice. Sa velikim brojem osvojenih nagrada, ove ski cipele su izgradile reputaciju da obezbeđuju izuzetnu snagu i preciznosti na svim terenima i uslovima. Gornji i donji deo cipele i uložak se mogu lako prilagoditi potrebama koje su stvarno lične i pružaju maksimalnu kontrolu i performanse. A za dodatnu toplinu tu je uložak sa Primaloft izolacijom.
Zagrlite celu planinu Nordica Speedmachine ski cipelama.

The Most Performing SpeedMachine Ever

SPEEDMACHINE 3

The Perfect Integration Lower Leg, Liner, Shell

3 je mistični broj na kojem se zasniva čitav projekat novog SpeedMachine 3. Prvo smo započeli svoj rad proučavajući anatomsku konformaciju noge i stopala, da bismo detaljno identifikovali kako se generišu i prenose impulsi koje telo daje cipeli. Oko stopala smo tada izgradili revolucionarni uložak, opremljen 3FORCE TEHNOLOGIJOM, kapom koja kombinuje različite elemente kako bi osigurala najbolji mogući prenos ovih impulsa. Konačno, gornji i doljnji spoljni deo cipele napravljeni su od nove plastične smese koja je usavršila 3FORCE TEHNOLOGIJU sa trostrukim ubrizgavanjem, kako bi ova ikonska cipela bila još efikasnija.

Savršena integracija između donjeg dela noge, uloška i spoljnjeg dela cipele za najbolje iskustvo u vožnji skijama.

Nordica Speedmachine 3 100

Podstaknite svoju strast — i napredak — uz Nordica Speedmachine 3 100. Inspirisana decenijama prefinjenosti, ova legendarna ski cipela potpuno je redizajnirana kako bi ponudila još veću udobnost i performanse. Nordica 3 Force tehnologija maksimizira prenos energije sa noge i stopala na oblogu i školjku, pružajući izuzetnu snagu i efikasnost. Mekši flex cipele održava vaša stopala srećnim od prve stolice do poslednje, dok i dalje nudi veliku preciznost. A za zaista lično pristajanje, uložak i školjka se mogu lako prilagoditi. Ubrzajte krivu učenja i pojačajte svoju zabavu uz Nordica Speedmachine 3 100.

 

Target User

Level

○ ○ ○    ○ ○ ○    ● ● ●    ○ ○ ○    ○ ○ ○

Width

○ ○ ○    ○ ○ ○    ● ● ●    ○ ○ ○    ○ ○ ○

Flex

○ ○ ○    ● ● ●    ○ ○ ○    ○ ○ ○    ○ ○ ○

 

Specifikacija & Tehnologije

 

 • Soles: Gripwalk Extragrip
 • Last (mm): 100
 • Flex: 100
 • Volume: Medium
 • Size range: 24,0-31,0
 • Shell: PU
 • Cuff: PU
 • Infrared Technology
 • liner type/style: 3D Cork Fit Primaloft
 • 3 Force technology
 • 3 Force Honeycomb
 • Buckles: 4 Micro Alu
 • Spoiler: Rear Spoiler
 • Power Strap: 45
 • Canting: Dual
 • Gripwalk Soles

 

● Easy Entry Soft Flap

Kombinovani dizajn uloška i spoljnog dela cipele omogućava jednostavno obuvanje i izuvanje bez obzira na uslove na brdu ili u kući.

 

● 3D Cork Fit Primaloft

BLACK HIGH PERFORMANCE CORK

Novi Speedmachine-ov 3D Custom Cork Liner je opremljen crnim plutenim materijalom koji pokriva površinu pete, što je suštinski deo u obezbeđivanju bočnog prenosa. Ovaj materijal koji reaguje takođe pruža toplotnu izolaciju, održavajući vaša stopala uvek toplim i suvim. Na kraju, lako se može prilagoditi kako bi se postiglo najbolje pristajanje i preciznost.

Prednosti

 • Precizno prilagođeno uklapanje
 • Povećava toplinu
 • Apsorpcija udara
 • Povećava kontrolu

ISOTHERM
Izoterm je jedan od mnogih materijala koje smo koristili za izradu uloška, poznat po tome da čuva toplinu i odvodi vlagu.

Prednosti

 • Stopala ostaju topla
 • Noge ostaju suve

PRIMALOFT®
Prvobitno dizajnirana za američku vojsku, PrimaLoft® izolacija je trajno vodootporna. Zadržava svoja izolaciona i lagana svojstva za toplinu i udobnost, čak i kada je mokra. Ovo je najbolja dostupna sintetička izolacija.

Prednosti

 • Održava stopala toplim
 • Održava noge suvim

 

● Tri-Fit Technology

Nordica Tri-Fit Customization

Infrared-Ready Shell + Cork Fit Liner + Screw-In Components = 100% Customizable Ski Boot

 

● Tri Force Construction

Tri-Force konstrukcija smanjuje težinu bez ugrožavanja performansi.

- Kombinacija tri različite vrste plastike kako bi se obezbedio maksimalan komfor, performanse i jednostavnost korišćenja.
- Novi lagani gornji deo cipele od Triax materijala je 20% lakši od onog napravljenog od poliuretana (PU).
- Super čvrsti đon i kičma cipele (hard PU) prenose energiju tačno i direktno na skije.
- Mekši donji i gornji deo cipele udobno se omotavaju oko stopala i gornjeg dela nogu za komfornije, udobnije i preciznije prijanjanje.
- Super mekani (soft PU) ulazni i izlazni preklapajući paneli omogućavaju lakše obuvanje i izuvanje.

 

● 3 Force Honeycomb

Da bismo ponovo zamislili kako cipela radi, morali smo prvo da ponovo zamislimo kako je konstruisana. Nordicina 3 Force Honeycomb konstrukcija uparuje lagan, ali čvrst okvir koji posebno reaguje sa manžetnom i školjkom sastavljenom od mekše plastike. Ovo poboljšava pristajanje i udobnost cipele uz povećanje performansi i smanjenje težine.

- Veća snaga sa manjom težinom
- Maksimalna podrška i odgovor
- Poboljšano pristajanje i udobnost

 

● Spojler nudi mogućnost prilagođavanja gornjeg dela cipele različitim oblicima potkolenice.

 

● Infrared Implementation

Pravi ključ u kreiranju prilagođenog dizajna ski cipele nije da li možete da manipulišete prirodnim oblikom spoljnjeg dela ski cipele, već da kreirate dizajn ski cipele koji može lako i efikasno da pruži odgovarajući nivo modifikacija, u kritičnim oblastima, koje neće imati koristi samo u prijanjanju, nego će takođe poboljšati njegove performanse na snegu i osećaj. Iz tog razloga Nordica je razvila Infrared Heating Element i Tri-Force shell.
Nordica je videla potrebu da kreira dizajn ski cipele i tehnologiju prilagođavanja koji će raditi zajedno kako bi isporučili savršenu količinu prilagođavanja, samo u delovima spoljnjeg dela ski cipele gde je to potrebno. Takođe je uvidela potrebu za kreiranjem sistema koji je tačan i jednostavan za korišćenje, štedi vreme i eliminiše greške. Ključna komponenta u postizanju ovog cilja je Infrared Heating lamp, koja brzo, iznutra prema spolja, zagreva plastiku spoljnjeg dela ski cipele, na odgovarajućoj temperaturi. To omogućava da ski cipela ostane neoštećena od grejnog elementa i da prilagođavanje ima trajno definisan oblik.

 

● 4 Mikroregulacione aluminijumske kopče - za fino podešavanje okretanjem osovine kopče u levu ili desnu stranu.

 

● Canting

Podešavanjem bočnog ugla na zglobu cipele, omogućava se preciznije poravnavanje i prijanjanje gornjeg dela cipele skijaševoj nozi.

 

● GRIP WALK SOLES

Današnji skijaš zahteva ski cipele koje su sve udobnije i koje nude tehnologije koje olakšavaju hodanje u njihovim cipelama nego ikada ranije. Nordica Gripwalk® je interfejs za lagano hodanje koji je spreman da se uklopi u Marker Gripwalk® vezove i druge slične sisteme dostupne na tržištu. Nordica Gripwalk® đonovi su geometrije 9523 i ne bi trebalo da se koriste sa tradicionalnim alpskim vezovima.

- Odlično prianjanje na različitim terenima
- Lagana šetnja

 

>

 

Više o proizvodu: Nordica

Flex 80 - 100
Tip Za uređenu stazu
Nivo znanja Srednje - Napredni
Širina stopala Uska ( < 100mm / 100mm)
Pol Za muškarce
Pogledajte i ove proizvode
Copyright © 2023 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.