Šifra proizvoda: ski50f4403731_c

CIPELE NORDICA PRO MACHINE 120 (GripWalk) black-anthracite-green

Home Ski oprema Ski cipele CIPELE NORDICA PRO MACHINE 120 (GripWalk) black-anthracite-green
59.490 RSD Special Price 47.590 RSD Ušteda - 11.900 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-20%
 • Detaljan opis
 • Specifikacija
 • DeklaracijaCIPELE NORDICA PROMACHINE 120 GW

( SKI50F4403731 )

Najnoviji član rastuće Machine porodice laganih, all-mountain ski cipela.

Promachine
Pure Power
Performance You Demand. Comfort You Desire

Iskoristili smo celodnevni komfor i all-mountain svestranost Nordica nagrađivane Speedmachine i spojili je sa DNK vrhunske Nordica Dobermann race ski cipele. Rezultat: Moć koju tražite i udobnost koju želite. Čitava kolekcija Promachine ski cipela, koja se isporučuje u fleksu od 130, 120 i 110, su lowest-volume, najmoderniji i najlakši dizajni koji je Nordica ikada stvorila. Zahvaljujući 98mm spoljnem delu cipele i anatomskom 3D lineru, sve ski cipele u kolekciji su u potpunosti prilagodljive, što omogućava nenadmašnu odzivnost i preciznost.
Za ski cipele koje kombinuju performanse sa celodnevnom udobnošću, ne tražite dalje od Promachine.

Baš kao i 130, Promachine 120 je malog volumena, high-performance, lagana ski cipela, koja je stvorena da maksimalno iskoristi sve uslove, ali sa dodatnom udobnošću. Osim što ima nešto mekšu fleksibilnost od Promachine 130, 120 koristi i Primaloft® u lineru za optimalnu toplinu i mekši osećaj, što ih čini idealnim za skijaše koji traže nešto više opraštajuću ski cipelu. Zahvaljujući tvrđoj plastici duž kičme spoljnog dela, ski cipela nudi tonove bočne stabilnosti, što omogućava izvrstan prenos snage. To, u kombinaciji sa 3D linerom i anatomskim 98mm spoljnim delom, koji se može dodatno prilagoditi infracrvenim grejanjem, omogućava neverovatno odzivne, precizne zaokrete i obiman rebound. Odaberite Promachine 120 ako tražite ski cipele koje spajaju visoke performanse sa vrhunskom udobnošću.

 

Target User

Level

○ ○ ○    ○ ○ ○    ○ ○ ○    ● ● ●    ○ ○ ○

Width

○ ○ ○    ● ● ●    ○ ○ ○    ○ ○ ○    ○ ○ ○

Flex

○ ○ ○    ○ ○ ○    ○ ○ ○    ● ● ●    ○ ○ ○

 

Specifikacija & Tehnologija

 

 • Soles: Gripwalk Extra-Grip
 • Last (mm): 98
 • Flex: 120
 • Volume: Low
 • Size range: 24,5-30,5
 • Weight / MP 26,5: 1830g
 • Customization Shell: INFRARED
 • Shell: Bimat PU, Easy-Entry Soft Flap
 • Cuff: Bimat PU (Adult)
 • Liner type/style: Isotherm 3D Cork Fit Primaloft®
 • Tri-Fit Technology
 • Strap 45mm
 • Tri Force Construction
 • Buckles: 2 Micro ALU Light;2 Micro ALU Light
 • Canting

 

● Easy Entry Soft Flap

Kombinovani dizajn uloška i spoljnog dela cipele omogućava jednostavno obuvanje i izuvanje bez obzira na uslove na brdu ili u kući.

 

● 3D Cork Fit

Oslanjajući se na dokazane prirodne karakteristike plute, Nordica je uvela Custom Cork Liner u svoju nagrađivanu kolekciju uložaka.

- Vrhunske Performanse - Posebno projektovana pluta i jedinjenja smole integrisana u uložak, obavija stopalo i osigurava udobnost i optimalne performanse.

Pored toga što je odličan prirodni izolator zbog svoje superiorne gustine, pluta obezbeđuje najveći prenos snage od cipele do skije. Za razliku od pene i drugih materijala od kojih su ulošci napravljeni, pluta se ne kompresuje kada se skijate na kantnama - čineći cipele izuzetno preciznim i odzivnim.

- Moldable - Tokom vremena, preko telesne toplote, pluta poprima konture vaših nogu, što čini uložak neverovatno udobnim i potpuno integrisanim sa donjim delom cipele, do neviđenog nivoa performansi.
- Fastest Custom Fit On The Market - Ako je potrebno, Nordica Custom Cork Liner, po potrebi, može biti u roku od 15 minuta prilagođen, neverovatno jednostavnim procesom u tri koraka koji je beskrajno ponovljiv.

ISOTHERM 3D Primaloft Liner

- Novi 3D visokotehnološki dizajn. Novi materijali. Povećana toplina i prilagođena udobnost.
- IsoTherm izolacija održava toplinu i odvodi vlagu, tako da stopala ostaju topla i suva.
- Denser 3D Pre-Shaped Liner - Prenosi energiju efikasnije od stopala preko cipela do skija.
- Primaloft je projektovan za funkcionalnost i udobnost, on se primenjuje u ski cipelama jer povećava sposobnost uloška da se odupre vodi, oporavi od kompresije i održava noge toplim.

 

● Tri-Fit Technology

Nordica Tri-Fit Customization

Infrared-Ready Shell + Cork Fit Liner + Screw-In Components = 100% Customizable Ski Boot

 

● Tri Force Construction

Tri-Force konstrukcija smanjuje težinu bez ugrožavanja performansi.

- Kombinacija tri različite vrste plastike kako bi se obezbedio maksimalan komfor, performanse i jednostavnost korišćenja.
- Novi lagani gornji deo cipele od Triax materijala je 20% lakši od onog napravljenog od poliuretana (PU).
- Super čvrsti đon i kičma cipele (hard PU) prenose energiju tačno i direktno na skije.
- Mekši donji i gornji deo cipele udobno se omotavaju oko stopala i gornjeg dela nogu za komfornije, udobnije i preciznije prijanjanje.
- Super mekani (soft PU) ulazni i izlazni preklapajući paneli omogućavaju lakše obuvanje i izuvanje.

 

● Infrared Implementation

Pravi ključ u kreiranju prilagođenog dizajna ski cipele nije da li možete da manipulišete prirodnim oblikom spoljnjeg dela ski cipele, već da kreirate dizajn ski cipele koji može lako i efikasno da pruži odgovarajući nivo modifikacija, u kritičnim oblastima, koje neće imati koristi samo u prijanjanju, nego će takođe poboljšati njegove performanse na snegu i osećaj. Iz tog razloga Nordica je razvila Infrared Heating Element i Tri-Force shell.
Nordica je videla potrebu da kreira dizajn ski cipele i tehnologiju prilagođavanja koji će raditi zajedno kako bi isporučili savršenu količinu prilagođavanja, samo u delovima spoljnjeg dela ski cipele gde je to potrebno. Takođe je uvidela potrebu za kreiranjem sistema koji je tačan i jednostavan za korišćenje, štedi vreme i eliminiše greške. Ključna komponenta u postizanju ovog cilja je Infrared Heating lamp, koja brzo, iznutra prema spolja, zagreva plastiku spoljnjeg dela ski cipele, na odgovarajućoj temperaturi. To omogućava da ski cipela ostane neoštećena od grejnog elementa i da prilagođavanje ima trajno definisan oblik.

 

● 4 Mikroregulacione aluminijumske kopče - za fino podešavanje okretanjem osovine kopče u levu ili desnu stranu.

 

● Canting

Podešavanjem bočnog ugla na zglobu cipele, omogućava se preciznije poravnavanje i prijanjanje gornjeg dela cipele skijaševoj nozi.

 

 

Više o proizvodu: Nordica

Flex 110 - 120
Širina stopala Uska ( < 100mm / 100mm)
Pol Za muškarce
Tip Za uređenu stazu
Nivo znanja Napredno - Ekspertski
Uvoznik Planet Bike Co d.o.o. Beograd
Zemlja porekla Rumunija
Proizvođač TECNICA GROUP SPA
Pogledajte i ove proizvode
Copyright © 2024 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.