Šifra proizvoda: ski50c1003100_c

CIPELE NORDICA DOBERMANN GP 130 black

Home Ski oprema Ski cipele CIPELE NORDICA DOBERMANN GP 130 black
58.990 RSD Special Price 46.990 RSD Ušteda - 12.000 RSD
Dodaj na listu želja

FINALNI DODATNI POPUST

Iskoristite dodatni popust od 15% za kupovinu 2 i više artikala iz kategorija ZIMA i LIFESTYLE

Dodatni popust se prikazuje i ostvaruje u korpi prilikom web kupovine na sajtu, odnosno na kasi u radnjama i na već snižene cene navedenih artikala!

Možete kombinovati artikle iz kategorija ZIMSKI SPORTOVI i LIFESTYLE i ostvariti dodatni popust.

Podeli Sa prijateljima
-20%
 • Detaljan opis
 • SpecifikacijaCIPELE NORDICA DOBERMANN GP 130

( SKI50C1003100 )

Race / On Piste
Dobermann GP
The New Standard In High Performance Ski Boots

Nordica Dobermann Race Boots su legendarne među skijašima takmičarima od World Cup-a i juniorskih trkača, od vikend ratnika i pivske lige. Dizajnirane da zadovolje tačne potrebe svakog trkača, Dobermann kolekcija obezbeđuje nenadmašnu stabilnost, odlično prijanjanje i preciznost bez obzira koliko je teška trka i takmičenje. Na svetskim takmičenjima, već više od 15 godina, ove ski cipele prevazilaze sve granice u performansama, u bilo kom kontekstu.

Inovativna u svakoj od njenih karakteristika, Dobermann GP 130 karakteriše 98mm mono ubrizgan PU performans donji deo cipele, intuitivno Easy Entry lakše obuvanje i izuvanje, Race GP plutena uložak-postava, Full Motion Pivot sistem poravnanja i Power Driver revolucionarni dizajn. Nordica Dobermann je koncentrat najboljeg iz 75 godina iskustva u proizvodnji ski cipela i najmodernijih dostupnih tehnologija, kako bi se stvorio High Performance doživljaj koji nikada nećete zaboraviti.

 

Target User

Level

○ ○ ○    ○ ○ ○    ○ ○ ○    ○ ○ ○    ● ● ●

Width

○ ○ ○    ● ● ●    ○ ○ ○    ○ ○ ○    ○ ○ ○

Flex

○ ○ ○    ○ ○ ○    ○ ○ ○    ○ ○ ○    ● ● ●

 

Specifikacija & Tehnologije

 

 • soles: ISO 5355 Racing soles
 • last (mm): 98
 • flex: 130
 • size range: 22,0-29,5
 • weight / MP 26,5: 2300g
 • Shell: PU
 • Cuff: PU
 • Full Motion Pivot
 • BBF ( Boot Fitter’s Best Friend)
 • Easy Entry Soft Flap
 • Footprint: Performance Fit Carbon TF
 • Liner: Race GP Cork Fit
 • Buckles: 2 Micro Servolock Alu; 2 Micro Servolever Alu
 • Spoiler: Rear Spoiler
 • Power Strap: 60mm P.driver

 

● Race GP Cork Fit

Oslanjajući se na dokazane prirodne karakteristike plute, Nordica je uvela Custom Cork Liner u svoju nagrađivanu kolekciju uložaka.

- Vrhunske Performanse - Posebno projektovana pluta i jedinjenja smole integrisana u uložak, obavija stopalo i osigurava udobnost i optimalne performanse.

Pored toga što je odličan prirodni izolator zbog svoje superiorne gustine, pluta obezbeđuje najveći prenos snage od cipele do skije. Za razliku od pene i drugih materijala od kojih su ulošci napravljeni, pluta se ne kompresuje kada se skijate na kantnama - čineći cipele izuzetno preciznim i odzivnim.

- Moldable - Tokom vremena, preko telesne toplote, pluta poprima konture vaših nogu, što čini uložak neverovatno udobnim i potpuno integrisanim sa donjim delom cipele, do neviđenog nivoa performansi.
- Fastest Custom Fit On The Market - Ako je potrebno, Nordica Custom Cork Liner, po potrebi, može biti u roku od 15 minuta prilagođen, neverovatno jednostavnim procesom u tri koraka koji je beskrajno ponovljiv.

 

● Power Driver

Power Driver je moćna Nordica traka koja obavija natkolenicu, kako bi se osigurao prenos i distribucija energije bez premca.

 • Raspoređuje pritisak na potkolenicu
 • Glatkiji flex
 • Povećava performanse

 

● Full Motion Pivot

Skijašima koji traže High Performance ski cipele, potrebne su cipele koje se mogu podesiti i prilagoditi kako bi im to pomoglo u postizanju optimalnih performansi.

Odličan alat, koji prilagođava performanse vaših cipela na viši nivo. Full Motion Pivot ima dve postavke. Klasični ili „ISKLJUČEN“ (kako se isporučuje iz kutije) i Responsive ili „ON“.

Full Motion Pivot omogućava bočno i horizontalno podešavanje cipele, do 2mm, obezbeđujući ne samo ispravne uglove donjeg dela nogu, već i da kolena voze i prate u pravom smeru dok se skijaš kreće u zaokretu.

 • Prilagođavanje spoljnjeg dela cipele
 • Bolji prenos snage

 

● BBF ( Boot Fitter’s Best Friend)

Prepoznajući važnost Custom Boot Fitting-a i čineći Nordica ski cipele najlakšim za prilagođavanje individualnim potrebama, dodati su Custom Gridworx i delovi sa zavrtanjima koji čine prilagođavanje jednostavnijim i lakšim.

 

● Easy Entry Soft Flap

Kombinovani dizajn uloška i spoljnog dela cipele omogućava jednostavno obuvanje i izuvanje bez obzira na uslove na brdu ili u kući.

 

● Full Polyurethane

 

● Infrared Implementation

Pravi ključ u kreiranju prilagođenog dizajna ski cipele nije da li možete da manipulišete prirodnim oblikom spoljnjeg dela ski cipele, već da kreirate dizajn ski cipele koji može lako i efikasno da pruži odgovarajući nivo modifikacija, u kritičnim oblastima, koje neće imati koristi samo u prijanjanju, nego će takođe poboljšati njegove performanse na snegu i osećaj. Iz tog razloga Nordica je razvila Infrared Heating Element i Tri-Force shell.
Nordica je videla potrebu da kreira dizajn ski cipele i tehnologiju prilagođavanja koji će raditi zajedno kako bi isporučili savršenu količinu prilagođavanja, samo u delovima spoljnjeg dela ski cipele gde je to potrebno. Takođe je uvidela potrebu za kreiranjem sistema koji je tačan i jednostavan za korišćenje, štedi vreme i eliminiše greške. Ključna komponenta u postizanju ovog cilja je Infrared Heating lamp, koja brzo, iznutra prema spolja, zagreva plastiku spoljnjeg dela ski cipele, na odgovarajućoj temperaturi. To omogućava da ski cipela ostane neoštećena od grejnog elementa i da prilagođavanje ima trajno definisan oblik.

 

 

Više o proizvodu: Nordica

Flex 130
Tip Race
Nivo znanja Napredno - Ekspertski
Širina stopala Uska ( < 100mm / 100mm)
Pol Za muškarce
Pogledajte i ove proizvode
Copyright © 2023 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.