Šifra proizvoda: tpr4oxr1k_c

CIPELE FIZIK TEMPO OVERCURVE R4

Home Odeća i obuća Biciklistička obuća CIPELE FIZIK TEMPO OVERCURVE R4
24.990 RSD Special Price 19.990 RSD Ušteda - 5.000 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-20%
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaCIPELE FI'ZI:K TEMPO OVERCURVE R4

( TPR4OXR1K )

ROAD cipele — Dizajnirane i projektovane za rad na asfaltiranim putevima, od najglađeg asfalta do najzahtevnijeg asfalta.

fi’zi:k Tempo Overcurve R4

All-round road cipela je dizajnirana da bude podjednako kod kuće tokom grupnih vožnji vikendom, u svakodnevnom treningu i istezanja na granfondu.

Iza Overcurve R4 leži napredna konstrukcijska tehnika: elastični, poliuretanski laminirani materijal kombinuje se preko udobne mreže, smanjujući gubitak energije i pružajući dugotrajnu potporu stopalima tamo gde je najpotrebnije.

 

● OVERCURVE

Zatvaranje cipela je brzo, pouzdano i sigurno, napajano je mikro prilagodljivim BOA® IP1 točkićem u Overcurve uzorku. Overcurve je konstrukcija cipela koja se sastoji od raspoređenog ovratnika koji se obavija oko skočnog zgloba, prateći prirodnu neusklađenost dvaju koštanih izbočina zgloba: lateral i medial malleoli. Rezultat je asimetrični oblik, sa grlom cipele koji se savija preko stopala od spoljne do unutrašnje strane.

 

● R4 OUTSOLE

Umereno kruti R4 đon uspostavlja ravnotežu između udobnosti i efikasnosti okretanja pedala, čineći ga istinski svestranim, sa nižim profilom strukturno optimizovanim sa 15% infused carbon fiber composition. R4 đon dalje obezbeđuje efikasnu ventilaciju sa unutrašnjim kanalisanjem za efikasnu regulaciju temperature. Kopča je postavljena malo dalje prema peti u poređenju sa tradicionalnim postavljanjem kako bi se optimizovala efikasnost pedaliranja i smanjila kompresija kolena, posebno pogodna za agresivne napred aero položaje.

 

Spocifikacija:
  • Model: fi’zi:k Tempo Overcurve R4
  • Road
  • Za SPD-SL / Look sistem
  • Materijal gornji sloj: PU laminated mesh
  • Zatvaranje: Boa® IP1
  • Materijal don: R4 outsole – carbon injected nylon, stiffness index 7
  • Težina: 230 g (42,5)

 

 

Više o proizvodu: fi’zi:k

Namena Drum
Pol Za muškarce
Tip Look / SPD-SL - Drum
Đon Karbon
Copyright © 2023 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.