Šifra proizvoda: sis_caffeinegel_c

CAFFEINE GEL SIS 60ML

Home Outdoor Suplementi Suplementi Suplementi CAFFEINE GEL SIS 60ML
  290 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
NOVO
  • Detaljan opis
  • Specifikacija
  • DeklaracijaSIS CAFFEINE GEL 60ML

( SIS-CAFFEINEGEL )

Science in Sport - GO Energy + Caffeine Gel

Dairy Free / Energy / Gluten Free / Nut Free / Vegan / Wheat Free

 

Ključne karakteristike
  • 75 mg kofeina po gelu
  • 22 grama ugljenih hidrata po gelu
  • Formula koja brzo i efikasno isporučuje potrebnu energiju
  • 60 ml gela po pakovanju

 

ZAŠTO IZABRATI OVAJ PROIZVOD?

GO Energy + Caffeine Gel

GO Energy + Caffeine Gel 75ml se oslanja na naučnu osnovu GO Isotonic Energy gela, prvog istinskog izotoničnog energetskog gela na svetu.

Ovaj proizvod obezbeđuje 22 grama ugljenih hidrata i 75 mg kofeina po gelu. Idealan je za trke visokog intenziteta i duge teške sportove. Kofein unapređuje sportske performanse smanjenjem percepcije napora, jačanjem mentalnog fokusa i pružanjem podrške kada god je potrebna.

GO Energy + Caffeine je prijatnog ukusa i lako se vari. Koristite ga pre ili tokom bavljenja sportom kada želite da iskoristite benefite kofeina i kada želite nalet energije, kako biste ostvarili takmičarsku prednost i na fizičkom i na mentalnom planu.

 

PREPORUČENA UPOTREBA

Upotrebite 1 gel 30-45 minuta pre treninga ili sportskog događaja kratkog trajanja a visokog intenziteta, kako biste telu obezbedili snažan i uspešan start. Kod dugotrajnih napora, konzumirajte najviše 2 puta po 2 kofeinska gela dnevno. Obavezno se hidrirajte. Ukoliko je hidratacija od velike važnosti, možete koristiti dva SiS GO Energy + Caffeine gela zajedno sa SiS GO Hydro ili GO Electrolyte kako biste telu obezbedili neophodnu kombinaciju energije, kofeina i tečnosti tokom vežbanja.

● Instrukcije za upotrebu: Jednostavno otcepite gornji deo pakovanja i konzumirajte – nema potrebe da se meša sa vodom.

 

PREDNOSTI

Kofein deluje na mozak smanjući percepciju napora, što se naročito vidi kod dužih treninga. U trkama odnosno naporima koje traju 90 i više minuta, kako vreme odmiče, mentalni i fizički zamor igraju glavnu ulogu u performansama i njihovom opadanju. U ovim situacijama kofein je nenadmašan u održavanju fizičkih performansi.

Pražnjenje depoa ugljenih hidrata tokom vežbanja je jedan od glavnih uzroka umora. Isporuka dodatnih ugljenih hidrata koji se nalaze u SiS Energy + Caffeine gelu tokom vežbanja pomaže poboljšanju performansi, povećanju izdržljivosti i odlaganju pojave umora.

Odgovara: veganima i vegetarijancima. Ne sadrži laktozu, gluten, pšenicu, orašaste plodove, ni soju.

 

NAJČEŠĆA PITANJA

● Koji je preporučen dnevni unos?

Dnevni unos zavisi od intenziteta i broja treninga tog dana, ali se ne preporučuje više od četiri GO Energy + Caffeine gela na dan.

● Kada je najbolje vreme za uzimanje GO Energy + Caffeine gela?

Uzmite 1 gel pre kratkih, intenzivnih treninga za mentalnu stimulaciju za trku koja sledi. Uzmite 1-2 gela pri kraju dugih treninga izdržljivosti radi povećanja budnosti i koncentracije.

● Koje su prednosti kofeina?

Kofein dokazano pojačava izdržljivost obezbeđivanjem mentalnog podsticaja i fokusa, kao i povećanjem budnosti i koncentracije.

● Da li su ovi gelovi izotonični?

GO Energy + Caffeine gel nije izotoničan.

● Da li ću imati problema sa stomakom?

75 mg kofeina je ekvivalent jednoj šoljici kafe ili jednom energetskom piću. Međutim, tolerancija na kofein je individualna, tako da bi gel trebalo da probate na treningu pre nego što ga upotrebite na takmičenju.

● Da li staju u džep moje biciklističke majice?

Da! Svi GO gelovi su lagani, kompaktni i napravljeni tako da staju u džepove majica, torbe na biciklima i torbe oko struka. Testirani su na pritisak, tako da ne morate da brinete da će se pakovanje pocepati ili pući tokom vežbanja.

 

● Upozorenja: Zbog sadržaja kofeina ovaj proizvod nije namenjen mlađima od 16 godina, trudnicama i dojiljama. Čuvati van domašaja dece.

 

Sastav

Ukus: Berry

Nutritivne vrednosti / na 100 ml / po porciji od 60 ml
Energija / 627kJ/148kcal / 376kJ/89kcal
Protein / 0,0 gr / 0,0 gr
Ugljeni hidrati / 37 gr / 22 gr
od kojih šećeri / 1,3 gr / 0,8 gr
Masti / 0,0 gr / 0,0 gr
od kojih zasićene / 0,0 gr / 0,0 gr
So / 0,1 gr / 0,04 gr
Kofein / 125 mg / 75 mg

Sastojci: voda, maltodekstrin (iz kukuruza) (33%), prirodne arome, agensi za stvaranje gela (želatin, ksantan), regulatori kiselosti (limunska kiselina, natrijum citrat), kofein (75mg), zaslađivači (acesulfam K, sukraloza), konzervansi (kalijum sorbat, natrijum benzoat), natrijum hlorid, antioksidant (askorbinska kiselina).

Sastav

Ukus: Cola

Nutritivne vrednosti / Na 100 ml / Po porciji od 60ml
Energija / 594kJ/142kcal / 356kJ/85kcal
Protein / 0,0 gr / 0,0 gr
Ugljeni hidrati / 35 gr / 21 gr
od kojih šećeri / 1,2 gr / 0,7 gr
Masti / 0,0 gr / 0,0 gr
od kojih zasićene / 0,0 gr / 0,0 gr
So / 0,1 gr / 0,04 gr
Kofein / 125 mg / 75 mg

Sastojci: voda, maltodekstrin (iz kukuruza) (33%), prirodne arome, agensi za stvaranje gela (želatin, ksantan), regulatori kiselosti (limunska kiselina, natrijum citrat), kofein (75mg), zaslađivači (acesulfam K, sukraloza), konzervansi (kalijum sorbat, natrijum benzoat), natrijum hlorid, antioksidant (askorbinska kiselina).

 

 

Više o proizvodu: Science in Sport

Uvoznik WVS DOO BEOGRAD-NOVI BEOGRAD
Zemlja porekla V.Britanija
Proizvođač Scienceinsport
Copyright © 2023 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.