SIS SUPLEMENTI

SIS SUPLEMENTI

SCIENCE IN SPORT

BETA FUEL

SiS Beta Fuel je dokazano pruža izuzetno visok nivo dostupnih ugljenih hidrata sportistima koji se bave višesatnim izdržljivostnim sportovima, bez izazivanja problema sa stomakom. Beta Fuel asortiman Science in Sport-a predvodi revoluciju u snabdevanju energijom za izdržljivost, a postao je poznat po tome što je omogućio Krisu Frumu da izvede senzacionalnu solo vožnju od 80 km na 19. etapi Đira d'Italija 2018. godine. Dostupni su u različitim ukusima, uključujući narandžu, jagodu i limun.

 

CAFFEINE GEL

Naši proizvodi u obliku energetskih gelova predstavljaju brz i praktičan način za dobijanje dodatka energije kad god ti je potreban. Koristeći maltodekstrin kao izvor ugljenih hidrata, GO Izotonični energetski gelovi održavaju nizak nivo šećera i poboljšavaju performanse bez potrebe za dodatnom vodom. Prvi izotonični energetski gel na svetu, pri čemu je GO Energy + Kofeinski Gel klinički dokazano poboljšavao performanse kada se uzima 10 minuta pre vežbanja. Naši GO Energy + Elektrolit Gelovi formulisani su sa ključnim elektrolitima kako bi nadoknadili one koji se gube putem znojenja.
Možeš probati ukuse kao što su berry, cola i double espresso.

 

 

ELECTROLYTE GEL

Punjenje Energije

SiS Elektrolit Gel je brza energija koja podiže tvoju izdržljivost i performanse. Ključni elektroliti, ugljeni hidrati i vitamini u jednom gutljaju.

Očuvaj Ravnotežu

Natrijum, kalijum i magnezijum održavaju mišiće i nervni sistem na vrhunskom nivou tokom aktivnosti.

Brza Energija

Nikad brža apsorpcija za trenutni podsticaj. Različiti ukusi za svakog.

Nema Umora, Samo Uspeh!

Testiran i razvijen sa šampionima. SiS Elektrolit Gel je tajni adut za vaše sportske snove.

 

 

GO ENERGY BAR

Tvoja brza doza energije u kompaktnom pakovanju! U 40g sadrži 26g ugljenih hidrata i 4.5g proteina, Go Energy Bar je idealan za trenutni podsticaj tokom treninga ili kao brz i ukusan međuobrok.
Snaga koja stane u džep.

 

 

ISOTONIC GEL 60ML

Brza Energija i Hidratacija

Ovaj gel ne samo da pruža energiju, već i održava hidrataciju i elektrolitsku ravnotežu. To znači više izdržljivosti i manje zamora.

Raznolikost Ukusa

Nudimo različite ukuse, uključujući narandžu, jagodu i limun, tako da svako može pronaći svoj omiljeni.

Praktičnost na Putu

Kompaktno pakovanje omogućava lako nošenje i upotrebu bilo gde i bilo kada.

 

 

REGO RAPID SINGLE USE SIS 50G

Za oporavak nakon treninga

Prašak, je kompletni proizvod za oporavak. Sadrži mešavinu ugljenih hidrata za obnovu ispražnjenih glikogenskih rezervi i proteina za obnovu oštećenih mišića. REGO praškovi za oporavak najbolje se konzumiraju odmah nakon vežbanja. Suplementi za oporavak nakon treninga, omogućavaju tvom telu da funkcioniše na najbolji način i pripremi te za sledeći trening.

 

 

HYDRO ELEKTROLIT TABLETE

Praktično efervescentno rešenje za efikasno nadoknađivanje elektrolita koje gubite znojenjem. Samo ubaci jednu tabletu u svoju bocu, a naša naučno razvijena formula će obaviti ostatak! Razumemo da održavanje hidriranosti predstavlja jednu od najvećih briga za svakog sportistu koji želi izdržljivost - zato je smo prvobitno dizajnirali ove tablete za elektrolite za Olimpijski tim Velike Britanije u jedrenju 2008. godine kako bismo im pomogli da efikasno ostanu hidrirani.

 

 

 Copyright © 2023 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.