Salewa – šatori i vreće za spavanje

Salewa – šatori i vreće za spavanje

SALEWA ŠATORI I VREĆE ZA SPAVANJE

Planinarenje i spavanje u netaknutnoj prirodi je prilika da se vratimo svojim korenima i makar na trenutak živimo iskonski, nomadski život. Planine ne govore ništa, a ipak kažu sve...

To je prilika da istražimo nove predele, uživamo u pejzažima od kojih zastaje dah i upustimo se u neočekivane avanture. Osećaj da spavamo na otvorenom, da smo deo prirode a da smo pri tome potpuno sigurni i zaštićeni od vremenskih nepogoda je neopisiv. 

Šetnje po planinskim prostranstvima stvaraju u čoveku zaboravljene i potisnute osećaje a njihovo oslobađanje donosi sreću i unutrašnji mir.

Svako ko se upusti u ovakvu avanturu, na svojim leđima nosi mali dom – kuhinju, spavaću sobu..., zato je neophodno da kompletna oprema bude jako lagana. Ono što vam je potrebno je ranac, tehnička obuća za planinarenje, štapovi, lagana tehnička garderoba, šator i vreća za spavanje sa podloškom, nešto laganog posuđa i plinski rešo.

Veoma je važno da odaberete kvalitetnu opremu za vašu planinsku avanturu, sa njom je avantura zadovoljstvo a bez nje i nije.

Naravno, oprema pre svega zavisi od uslova u kojima će se koristiti. Predstavljamo vam nekoliko zanimljivih proizvoda.

Salewa Denali II je trosezonski šator za dve osobe.

Konstrukcija u obliku kupole je dovoljno čvrsta a ujedno je šator i dovoljno lagan da se spakuje za biciklističku turu. Nudi veliki unutrašnji prostor i dobru zaštitu od vremenskih uslova, otporan je na udare jakog vetra i ima efikasnu ventilaciju koja skoro u potpunosti eliminiše kondenzaciju. Poliesterski gornji sloj je sa vodotpornom membranom od 3.000 jedinica. Poseduje bočne otvore koji vam omogućavaju da regulišete dovod svežeg vazduha. Težina šatora je svega 2.630 grama.

 ŠATOR SALEWA DENALI II TENT green cactus-grey

SALEWA ŠATOR

Da bi vam u šatoru bilo toplo tokom noći, obezbedite dogovarajuću vreću za spavanje. Vreća treba da bude laka, topla i u zavisnosti od vremenskih uslova kojima ćete biti izloženi i vodootporna.

 

Salewa Rozes Light

je ultra laka vreća za spavanje, teška nešto više od jednog kilograma.

Optimalna temperatura za korišćenje je +4° C, a može se komforno koristiti na temperaturama od -9° C do +9° C. Sintetička i reciklirana PowerLoft izolacija nudi odličan odnos toplote i težine, ostaje topla čak i kada je potpuno mokra.

 VREĆA ZA SPAVANJE SALEWA ROZES LIGHT ombre blue

 

Kako bi obezbedili udobnost dok spavate u vašem malom domu u prirodi, pored vreće za spavanje koriste se i prostirke.

PROSTIRKA ZA SPAVANJE SALEWA COMFORT

je samo-naduvavajuća termalna prostirka sa patentiranim sistemom za brzo zatvaranje dužine 198 cm. Izuzetno otporan materijal sprečava klizanje.

SALEWA PROSTIRKA COMFORT

Kompletnu ponudu možete pronaći OVDE

 



Copyright © 2024 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.