NORDICA STRIDER 120 DYN blue-orange

NORDICA STRIDER 120 DYN blue-orange

Nordica Strider je cipela najnovije generacije koja izlazi u susret ljubiteljima ski turinga koji su i pasionirani skijaši na uređenim stazama.


Cipela je opremljena Ski & Hike mehanizmom koji od super čvrste ski cipele pravi super udobnu cipelu za turing i šetnju.


Dobitnica je prestižne ISPO nagrade u najzahtevnijoj kategoriji na svetu.


Zašto je cipela jedinstvena?
Gornji deo cipele je napravljen od Grilamida® koji je 20% lakši od PU od koga se prave ski cipele. Amplituda pokreta u potkolenici je 46ᵒ kada je cipela otključana.
200 gr je lakša od ultralake Speedmachine. Opremljena je laganim kopčama, sadrži Dynafit® inserte i može se upotrebljajavati sa najlakšim turno vezovima sa pinovima, kao i sa svim alpskim vezovima. Beskompromisno je čvrsta za savršenu kontrolu na stazi, širina stopala je 100mm što je čini udobnom za najveći broj skijaša.

Uložak je konstruisan da prati pokrete noge prilikom šetnje I turinga, sadrži plutu koja se sama formira po stopalu skijaša, Primaloft® koji je najbolji isolator posebno u uslovima visoke vlage.

Na đonu cipele nalazi se Michelin® tehnički gumeni uložak koji je napravljen od čuvene zimske automobilske gume Michelin® Lattitude X-Ice North. Na snegu i na ledu ste stabilni.
Povrh svega, cipelu možete podešavati po svom stopalu u našim servisima Infra - Red tehnologijom.

Dodatne informacije i online kupovina na linku ispod:

NORDICA STRIDER 120 DYN blue-orange



Copyright © 2024 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.