Alé biciklistička odeća

Alé biciklistička odeća

Alé je italijanska kompanija sa sedištem u Veroni koja postoji više od 30 godina.

 

 

Brend Alé je ustanovljen 2013. godine.

Italijanski kvalitet izrade u sinergiji sa stalnim inovacijama u procesu proizvodnje, materijalima i dizajnu primenjuju se kako bi se osigurala funkcionalnost, udobnost i najbolji proizvodi.

Želeći da unese nešto sveže i novo u biciklizam, Alé je osmislio "neonski" izgled koji je poznat širom sveta. Od tada, Alé nastavlja da nudi neprestano promenljiv asortiman živopisnih dizajna za profesionalce i amatere, znajući da su vidljive boje takođe sinonim za bezbednost na putu.

 

 

Njihova laboratorija za istraživanje i razvoj kontinuirano proučava materijale i inovativna rešenja. Izbor tkanina je od suštinskog značaja za garantovanje biciklistima najbolje performanse i maksimalnu udobnost. Prozračnost, ispitivanja u vazdušnom tunelu i poređenja sa profesionalnim biciklistima je osnova njihovog rada kao i velika pažnja koja se posvećuje krojenju odevnih predmeta i pažnja pri izradi uložaka.

Za neprekidno napredovanje brenda je zaslužna i njihova direktna linija u vidu povratnih informacija od najelitnijih sportista.

To su povratne informacije od profesionalnih timova koje Alé sponzoriše i koji ih je stavio na globalnu scenu.

Timovi koji su izabrali Alé:

- TEAM BAHRAIN VICTORIUS

- BIKE EXCHANGE

– JAYCO TEAM

- GROUPAMA FDJ

- BARDIANI CSF FAIZANE

- HAGENS BERMAN AXEON

 

Kolekcija Alé je dostupna u odabranim Planet Bike prodavnicama, kao i online:

https://planetbike.rs/ale



Copyright © 2024 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.