Oprema za bicikle

Nudimo vam veliki izbor opreme za bicikle, za muškarce, žene I decu.

SCOTT – biciklističke kacige u više nivoa kvaliteta, sa MIPS tehnologijom I bez nje, biciklističke naočare, biciklističke rančeve sa I bez mehura za vodu I torbice oko struka.
SYNCROS – oprema za sve vrste bicikala, u ponudi su torbice za bicikl (na ram I ispod sedišta), pumpe za bicikl (drukalice, ručne za visoki pritisak), boce (bidoni) I nosači bidona, trake guvernala, brave za zaključavanje.
INFINI – premium rasveta za bicikle, obuhvata veliki izbor prednjih I zadnjih svetala USB punjivih, bljeskalica…
POLISPORT – nudi široku paletu korpi za decu koje se montiraju ispred ili iza vozača kao I na pak treger. Kacige za bicikl za decu I drasle, boce za vodu (bidone) obične I termo, nosače bidona, kao I blatobrane za prednji ili zadnji točak I setove branika.
CAMELBAK – hidratacija na najvišem nivou sa doživotnom garancijom. Termosi, boce za vodu, ranci sa mehurom za vodu.
BROOKS – luksuz I tradicija, torbice za alat, gripovi, sredstva za održavanje sedišta, trake volana, bljeskalice.
ELITE – italijanski sobni trenažeri koji se koriste u pro turu - magnetni trenažeri, smart trenažeri, valjci. Direto X, Turno, Novo Mag Force su samo neki od najpopularnijih modela. Veliki izbor korpica bidona od aluminijuma, karbona I PVC-a, bidoni profi ekipa, termo boce za vodu, nosači bicikala za auto.
UVEX – veliki izbor kaciga za MTB, drum, trekking, grad za muškarce, žene I decu. Sportske I biciklističke naočare sa promenljivim staklima, fotohrom (osetljivim na svetlost) kao I velika ponuda modnih naočara.
OAKLEY – sportske I biciklističke naočare najviših performansi, modne naočare, biciklističke kacige.
CAT EYE – japanska tehnologija na delu, veliki izbor ciklo kompjutera sa pulsmetrom, kadencom, bežičnih I sa žicom. Svetla za bicikl, prednja I zadnja, sa USB punjenjem I na baterije, ogledala (retrovizori za bicikle) I zvonca.
TRELOCK – čuveni nemački brend za izradu sigurnih brava za zaklučavanje. Nudimo veliki izbor lanaca, sajli, na ključ ili šifru, sklopive I U brave, različitih dužina.
ZEFAL – široka ponuda boca za vodu, nosača bidona, blatobrana, brava za zaključavanje, pak tregera, pumpi za bicikl (ručne, podne, za amortizer), torbica za bicikl, nosača telefona, ogledala (retrovizora) za bicikl.
FIZIK – trake guvernala za trkačke bicikle.
SARIS – američki nosači za bicikle za auto na peta vrata sa doživotnom garancijom, za jedan ili dva bicikla.
MENABO – nosači bicikala za auto na krov, na gepek, na peta vrata.

 

Filteri
  1. brend Saris Ukloni ovaj proizvod
Cena
Izabrani filteri
  1. brend Saris Ukloni ovaj proizvod
Set Descending Direction
Copyright © 2020 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.