Šifra proizvoda: ski50018157735_c

AKTIVNI VEŠ VIKING ŽENSKI MIA anthracite-apricot

Home Ski odeća Aktivni veš AKTIVNI VEŠ VIKING ŽENSKI MIA anthracite-apricot
7.700 RSD
7.700 RSD
Dodaj na listu želja

ZIMA SVIMA BLACK FRIDAY!

Kupite 2 artikla i ostvarite dodatnih 10% i na već snižene artikle
ili
Kupite 3 ili više artikala i ostvarite dodatnih 15% i na već snižene artikle!

Popusti se prikazuju i ostvaruju u korpi prilikom web kupovine ili na kasi u prodavnici i odnose se ISKLJUČIVO na artikle sa oznakom AKCIJA iz ZIMSKOG asortimana i/ili OUTDOOR asortimana (odeća, obuća, rančevi, štapovi, oprema...).
Možete kombinovati artikle iz obe kategorije sve do 28. novembra, do kraja dana.

Podeli Sa prijateljima
NOVO
  • Detaljan opis
  • SpecifikacijaBASE LAYER VIKING MIA SET

( SKI50018157735 )

VIKING je Poljski sportski brend, koji je u vlasništvu Larix kompanije. Dugi niz godina, ova kompanija je uspešna na poljskom tržištu kao distributer svetski poznatih brendova sportske opreme. 1996 uveden je brend, Viking. Na samom početku, ustanovljena su pravila, koja se poštuju do danas: izbor odgovarajućih materijala, visok kvalitet, funkcionalnost, i usklađenost modela sa najnovijim trendovima u sportskoj modi. Danas, VIKING je dostupan u Rusiji, Španiji, Francuskoj, Češkoj, Srbiji i Nemačkoj.

Lady line... Viking Base Layer Level 3, nosi se kao osnovni sloj ispod redovne ( sportske ) odeće.

  • Materijal: 76% Meryl-Skinlife/ 16% Polyester/ 8% Elastane
  • Anti-alergijska svojstva
  • Ventilacioni paneli
  • Brzo sušenje
  • Ravni šavovi
  • Visoka fleksibilnost
  • Udobna
  • Druga koža

Tokom visokih energetskih aktivnosti, telo naporno radi da reguliše temperaturu. Base Layer je dizajniran da smanjili to opterećenje, projektovan da telo drži hladnim kada se znojite i toplim kada Vam je hladno.
Proizveden bez šavova kako bi se osigurala dodatna udobnost.
Tkanina nudi odlične paropropusne osobine, elastin omogućava veliki raspon pokreta.
Specifičan dizajn omogućava vrhunsko prijanjanje i prilagodljivost telu, pruža savršenu podršku, prati svaki pokret savršeno, obezbeđuje lake pokrete, udobnost i kompatibilnost sa spoljnim slojem odeće.

Base Layer Level 3
Base Layer za najzahtevnije korisnike. Primena različitih zona (zaštitne i sa povišenim nivoom ventilacije) i ergonomskog stila, koji ne ometaju kretanje tela, garantuju odličan komfor. Ima antistatična svojstva, ne izaziva alergije ili iritaciju. Kombinacija materijala sa različitim teksturama i sportskim dizajnom savršeno odražava inovativnu prirodu proizvoda.
Posebno se preporučuje za aktivnosti kao što su skijanje, snowboarding, hiking, rekreacija na otvorenom, planinarenje, zimski izleti.

SkinLife - bakteriostatično vlakno koje reguliše prirodnu ravnotežu kože, bez obzira na nivo fizičke aktivnosti. On sprečava migraciju bakterija iz materijala na kožu, štiti od alergija i neprijatnih mirisa. SkinLife nudi neverovatan komfor i visok nivo prozračnosti, brzo i efikasno uklanja vlagu i održava optimalnu telesnu temperaturu. On je savršeno rešenje za ljude koji očekuju kvalitet, trajnost i funkcionalnost u svakoj situaciji.

Više o proizvodu:Viking

Veličina S, M, L
Pol Za žene
Tip Set
Copyright © 2021 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.