Šifra proizvoda: ski50022575708_c

AKTIVNI VEŠ VIKING ŽENSKI LANA PRO MERINIO dark grey

Home Ski odeća Aktivni veš AKTIVNI VEŠ VIKING ŽENSKI LANA PRO MERINIO dark grey
10.560 RSD Special Price 8.450 RSD Ušteda - 2.110 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-20%
 • Detaljan opis
 • Specifikacija
 • DeklaracijaBASE LAYER VIKING W LANA PRO

( SKI50022575708 )

VIKING je Poljski sportski brend, koji je u vlasništvu Larix kompanije. Dugi niz godina, ova kompanija je uspešna na poljskom tržištu kao distributer svetski poznatih brendova sportske opreme. 1996 uveden je brend, Viking. Na samom početku, ustanovljena su pravila, koja se poštuju do danas: izbor odgovarajućih materijala, visok kvalitet, funkcionalnost, i usklađenost modela sa najnovijim trendovima u sportskoj modi. Danas, VIKING je dostupan u Rusiji, Španiji, Francuskoj, Češkoj, Srbiji i Nemačkoj.

 

Viking Lana Pro Set... Lady line...

Viking Base Layer, Thermal Levels: Extra Warm, nosi se kao osnovni sloj ispod redovne ( sportske ) odeće.

Lana Set je žensko termo donje rublje kompanije Viking. Sastoji se od svetski poznate australijske Merino vune, čija odlična termička i termoregulaciona svojstva čine ovaj proizvod idealnim rešenjem za ekstremno niske temperature. Pored toga, garantuje visoku prozračnost, zahvaljujući kojoj se vlaga kontinuirano odvodi, i visoku fleksibilnost, zbog čega savršeno pristaje telu. Veoma je mekan i prijatan na dodir, stoga ne iritira kožu kada se nosi. Bešavno šivenje povećava udobnost upotrebe na sledeći nivo.

 

Specifikacija & Tehnologije

 • Materijal: 50% Merino Wool / 50% Polyester
 • Težina: 227 gsm / Australian Merino Wool
 • Merino wool - lagan, mekan na dodir proizvod napravljen od najfinije merino vune, koja obezbeđuje odličnu toplotnu izolaciju, prozračnost i zaštitu od vlage i vetra.
 • Non-Mulesed - merino vuna se dobija bez štete po životinje i dolazi samo sa sertifikovanih farmi.
 • Thermoregulation / termoregulacija - proizvod održava odgovarajuću telesnu temperaturu bez ometanja razmene toplote između ljudskog tela i okoline.
 • Extra Warm - proizvod garantuje visok toplotni komfor, čak i u najnepovoljnijim vremenskim uslovima, zahvaljujući izolaciji, membranama ili materijalima većeg toplotnog kapaciteta.
 • Elastic Fabric / Stretch Fabric - proizvod od elastične četvorosmerne rastezljive tkanine. Garantuje osećaj slobode tokom kretanja i idealno se prilagođava telu.
 • Dries Quickly / Quick Dry Fabric - ova tkanina koristi vlakna jedinstvenog oblika, znoj i vlaga će se povući sa kože i vrlo brzo će se osušiti čineći tkaninu spremnom za upotrebu nakon kratkog vremena.
 • Breathable - proizvod karakteriše visoka prozračnost, zahvaljujući upotrebi materijala koji privlače molekule vodene pare na spoljašnju površinu odeće.
 • Seamless - proizvod napravljen u bešavnoj tehnologiji, koja garantuje udobnost tokom upotrebe, slobodu kretanja i nema rizika od ogrebotina i pritiska na najosetljivijim mestima.
 • Odor Control - proizvod se sastoji od aktivnih čestica srebra baktericidnih svojstava, zbog sprečavanja stvaranja neprijatnog mirisa i osigurava osećaj svežine tokom upotrebe proizvoda.
 • Antibacterial - zahvaljujući antibakterijskom tretmanu, proizvod je higijenskiji, smanjuje rast bakterija i smanjuje mogućnost infekcija i iritacija kože.
 • Hydrophobic - proizvod ima hidrofobna svojstva, koja se sastoje u odbijanju molekula vode umesto da ih apsorbuje.
 • Eco - Friendly - proizvod je napravljen od održivog, obnovljivog, biljnog materijala koji nam pomaže da ostanemo verni našoj zemlji - prijateljski prioriteti.

 

● Tokom visokih energetskih aktivnosti, telo naporno radi da reguliše temperaturu. Base Layer je dizajniran da smanjili to opterećenje, projektovan da telo drži hladnim kada se znojite i toplim kada Vam je hladno.

Proizveden bez šavova kako bi se osigurala dodatna udobnost.

Tkanina nudi odlične paropropusne osobine, elastin omogućava veliki raspon pokreta.

Specifičan dizajn omogućava vrhunsko prijanjanje i prilagodljivost telu, pruža savršenu podršku, prati svaki pokret savršeno, obezbeđuje lake pokrete, udobnost i kompatibilnost sa spoljnim slojem odeće.

 

● Thermal Levels: Extra Warm

Termoaktivno donje rublje od unikatnih vlakana koja su delikatna, tanka i istovremeno veoma topla, kao što je Merino vuna ili savršeno sastavljena Primaloft prediva. Karakteriše ga brzo uklanjanje vlage i najviši termički nivo.

Thermal Levels: Extra Warm / Low Activity -25°C > -13°C | High Activity -25°C > -20°C

 

● Wool - vuna je odličan toplotni izolator, zahvaljujući talasastim vlaknima, vuna omogućava da vazduh bude zarobljen između vlakna, stvarajući toplotnu barijeru, takođe ima sposobnost da apsorbuje do 20% vlage.

 

● Merino Wool - je jedna od najviše cenjenih vrsta ovčje vune na svetu. Merino vlakna su izuzetno tanka, delikatna i mekana. Imaju i neobična svojstva - njihov prečnik je između 17 i 23 mikrona. Glavne prednosti merino vune su izuzetna termička svojstva, vrlo dobar hidrofobni kapacitet, mala težina i visoka fleksibilnost. Merino vuna po definiciji je simbol udobnosti, funkcionalnosti i trajnosti, što odgovara nedavno popularnom Eko trendu.

 

 

Više o proizvodu:Viking

Veličina S, M, L
Pol Za žene
Tip Set
Karakteristike Merino
Uvoznik Planet Bike Co d.o.o. Beograd
Zemlja porekla Kina
Proizvođač LARIX JANUSZ PIELA
Copyright © 2023 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.