Šifra proizvoda: ski50022715508_c

AKTIVNI VEŠ VIKING LUCAS BAMBOO 3/4 dark grey

Home Ski odeća Aktivni veš AKTIVNI VEŠ VIKING LUCAS BAMBOO 3/4 dark grey
6.250 RSD Special Price 4.990 RSD Ušteda - 1.260 RSD
Dodaj na listu želja
Podeli Sa prijateljima
-20%
 • Detaljan opis
 • Specifikacija
 • DeklaracijaBASE LAYER VIKING LUCAS 3/4

( SKI50022715508 )

VIKING je Poljski sportski brend, koji je u vlasništvu Larix kompanije. Dugi niz godina, ova kompanija je uspešna na poljskom tržištu kao distributer svetski poznatih brendova sportske opreme. 1996 uveden je brend, Viking. Na samom početku, ustanovljena su pravila, koja se poštuju do danas: izbor odgovarajućih materijala, visok kvalitet, funkcionalnost, i usklađenost modela sa najnovijim trendovima u sportskoj modi. Danas, VIKING je dostupan u Rusiji, Španiji, Francuskoj, Češkoj, Srbiji i Nemačkoj.

 

Viking Lucas Set...

Viking Base Layer, Thermal Levels: Warm, nosi se kao osnovni sloj ispod redovne ( sportske ) odeće.

Termoaktivni osnovni sloj sa bambusovim vlaknima

Visoka antibakterijska svojstva bambusove tkanine su nesumnjivo velika prednost pri izboru termoaktivnog sloja. Fina i čvrsta vlakna sa odličnom termoregulacijom tokom fizičke aktivnosti čine Viking Lucas osnovni sloj od bambusa željenim proizvodom. Regulatorna svojstva bambusa održavaju telo u optimalnoj mikroklimi, elastin obezbeđuje visok nivo elastičnosti donjem vešu, a najlon obezbeđuje dobar kvalitet, ne trlja se i ne naelektriše, što je korisno pri nanošenju dodatnih slojeva za razne aktivnosti u planinama ili na padinama. Zahvaljujući svojstvima koja se brzo suši, osnovni sloj je savršen za putovanja i lako se održava čistim.

 

Specifikacija & Tehnologije

 • Materijal: 67% Bamboo Carbon filament / 26% Polyamide / 6% Elastan
 • Sensitive - proizvod kreiran za osetljivu i delikatnu kožu. Glatka, umirujuća površina smiruje upale i ubrzava proces zarastanja.
 • Odor Control - proizvod se sastoji od aktivnih čestica srebra baktericidnih svojstava, zbog sprečavanja stvaranja neprijatnog mirisa i osigurava osećaj svežine tokom upotrebe proizvoda.
 • UV Protection - proizvod napravljen od tkanine koja zahvaljujući posebnom tretmanu savršeno štiti od štetnih UV zraka.
 • Seamless - proizvod napravljen u bešavnoj tehnologiji, koja garantuje udobnost tokom upotrebe, slobodu kretanja i nema rizika od ogrebotina i pritiska na najosetljivijim mestima.
 • Elastic Fabric / Stretch Fabric - proizvod od elastične četvorosmerne rastezljive tkanine. Garantuje osećaj slobode tokom kretanja i idealno se prilagođava telu.
 • Breathable - proizvod karakteriše visoka prozračnost, zahvaljujući upotrebi materijala koji privlače molekule vodene pare na spoljašnju površinu odeće.
 • Dries Quickly / Quick Dry Fabric - ova tkanina koristi vlakna jedinstvenog oblika, znoj i vlaga će se povući sa kože i vrlo brzo će se osušiti čineći tkaninu spremnom za upotrebu nakon kratkog vremena.
 • Antiallergic - zbog posebne završne obrade i delikatnih vlakana, proizvod ne izaziva alergije ili iritaciju kože.
 • Thermoregulation / termoregulacija - proizvod održava odgovarajuću telesnu temperaturu bez ometanja razmene toplote između ljudskog tela i okoline.
 • Antibacterial - zahvaljujući antibakterijskom tretmanu, proizvod je higijenskiji, smanjuje rast bakterija i smanjuje mogućnost infekcija i iritacija kože.
 • Bamboo Fibers - proizvod od bambusovih vlakana; za njegovu proizvodnju kao sirovina je korišćen bambus, koji se odlikuje termoregulacijom, antibakterijskim svojstvima i UV zaštitom.
 • Eco - Friendly - proizvod je napravljen od održivog, obnovljivog, biljnog materijala koji nam pomaže da ostanemo verni našoj zemlji - prijateljski prioriteti.

 

● Tokom visokih energetskih aktivnosti, telo naporno radi da reguliše temperaturu. Base Layer je dizajniran da smanjili to opterećenje, projektovan da telo drži hladnim kada se znojite i toplim kada Vam je hladno.

Proizveden bez šavova kako bi se osigurala dodatna udobnost.

Tkanina nudi odlične paropropusne osobine, elastin omogućava veliki raspon pokreta.

Specifičan dizajn omogućava vrhunsko prijanjanje i prilagodljivost telu, pruža savršenu podršku, prati svaki pokret savršeno, obezbeđuje lake pokrete, udobnost i kompatibilnost sa spoljnim slojem odeće.

 

● Thermal Levels: Warm

Veoma fleksibilno termoaktivno donje rublje, koje savršeno odgovara obliku tela, pružajući osnovni termički pokrivač za telo tokom aktivnosti na otvorenom. Odlikuje se visokom prozračnošću i izdržljivošću.

Thermal Levels: Warm / Low Activity -4°C > +13°C | High Activity -13°C > +2°C

 

 

Više o proizvodu:Viking

Veličina S, M, L, XL, XXL
Pol Za muškarce
Tip Set
Karakteristike Bambus
Uvoznik Planet Bike Co d.o.o. Beograd
Zemlja porekla Kina
Proizvođač LARIX JANUSZ PIELA
Copyright © 2023 by PlanetBike. Izrada sajta Smart Web. Sva prava su zadržana.